Извињење..

Ти писала лично... Како ћеш му полупати ауто, набити штиклу у око, полупати главу итд итд.. Ајде што си хистерична лујка, него си још и сенилна.. Што уме бити за*ебано када се поклопи..

Ти си бре за посматрање..

decko, ako ne razlikujes zaebancije po raznim zaebantskim temam na neozbiljnom delu foruma, od ozbiljnosti one teme gde se radi o ozbiljnim slucajevima nasilja, onda stvarno imas tezak problem u vugla :zcepanje::pop2:

decko, ako ne razlikujes zaebancije po raznim zaebantskim temam na neozbiljnom delu foruma, od ozbiljnosti one teme gde se radi o ozbiljnim slucajevima nasilja, onda stvarno imas tezak problem u vugla :zcepanje::pop2:

Била си ти тада итекако озбиљна.. Него је то она фора када те неко овако провали и испаднеш смешна, онда као ма шалила сам се.. Добро, знам како си реаговала када сам кренуо тад да те спрдам за то, било је ту доста, доста увреда са твоје стране, тако да ми је све било јасно.. Значи била си ми смешна, сада си пресмешна..

ali pazi ko ti je rekao da si za posmatranje aahahaaaaaa:hahaha1:

volim ovaj forum :hahaha1:

И ово је фора када се осетиш слабијом у односу на саговорника и останеш без аргумената, онда покушаваш да уђеш у буљу некоме у околини не би ли стао на твоју страну.. ;) Симпатично.. И јадно.. Дефинитивно јадно..

Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?

У ком сте ви фазону што се тога тиче?

e, ja mnogo cijenim to izvini

Moci izviniti se je vrlina .Treba pobjediti svoju sujetu .

Kolega, prijatelju, ja ne znam kako se ti dosad nisi srećno oženio. Ali stvarno se pitam. Još nekih dan dva bih se zadržao na ovoj temi, a da se ni ne setim da je ovo suština kod izvini: osnovna hrišćanska vrlina, krotkost i smirenost duha. Nešto, što sa sramotom priznajem, da mi nedostaje u mojoj duši, a tu prazninu, upravo popunjava gordost, odnosno sujeta.

Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?

Samo gleda sebe i svoje interese, a to "izvini" funkcionise samo u sklopu nekih svojih interesa.

Uvek se treba izvinuti za greske koje napravimo.

Reci izvini, podrazumeva da se kajes sto si to ucinio, i da partner u buducnosti moze da bude siguran da se to vise nece ponoviti...

Na pr. On je celo vece pricao sa drugim devojkama, a nju zapostavio. Ona se naljutila,i prebacila mu to.... On je shvatio da se nije dobro poneo,izvinio se, i to znaci da se sl put to nece ponoviti :aha:

U vezi moraju da se uspostave pravila, a izvini znaci da je doslo do sporazuma :mrgreen:

Back