- Poruka
- 36.702
Ти си бре за посматрање..
Samo ti opisujem realnost zivota

Zato nemate pitjku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ти писала лично... Како ћеш му полупати ауто, набити штиклу у око, полупати главу итд итд.. Ајде што си хистерична лујка, него си још и сенилна.. Што уме бити за*ебано када се поклопи..
Samo ti opisujem realnost zivota![]()
Zato nemate pitjku![]()
decko, ako ne razlikujes zaebancije po raznim zaebantskim temam na neozbiljnom delu foruma, od ozbiljnosti one teme gde se radi o ozbiljnim slucajevima nasilja, onda stvarno imas tezak problem u vugla![]()
ali pazi ko ti je rekao da si za posmatranje aahahaaaaaa
volim ovaj forum![]()
Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?
У ком сте ви фазону што се тога тиче?
Moci izviniti se je vrlina .Treba pobjediti svoju sujetu .e, ja mnogo cijenim to izvini
Moci izviniti se je vrlina .Treba pobjediti svoju sujetu .
mnogi ljudi i kad priznaju gresku i traze oprostaj npr ocekuju da ce se nakon toga sve vratiti na pocetnu tacku ..onu pre pocinjene greske
cak i kad je izvinjenje srdacno prihvaceno stvari idu dalje..
Moci izviniti se je vrlina .Treba pobjediti svoju sujetu .
i priznati grešku
i ISKRENO se izviniti
Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?
Uvek se treba izvinuti za greske koje napravimo.Овако, мени неописиво иде на ку*ац реч ''извини'' када партнер нешто усере.. И генерално ми та реч иде на .. јер знам да реално 80% њих и није жао, него ето каже извини и као то је то.. Мсм шта ја имам од тог извини? Је л' може са тим извини да се врати време или нешто слично?
Uvek se treba izvinuti za greske koje napravimo.
izviniti
al da ne bude da stalno prckam katchu ,eto izvinjavam se
@ tema -nema toga .. precutno je sasvim jasno, inache nepotrebno