Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jesam, Kiza je Veliki Učitelj, veći od Sugenzija, Sugenzi je samo beskrajno duhovit, ali Kizu mnogo više poštujem...ali, ćuti, nemoj da me ofiraš kod Emocije
Jesam, Kiza je Veliki Učitelj, veći od Sugenzija, Sugenzi je samo beskrajno duhovit, ali Kizu mnogo više poštujem...ali, ćuti, nemoj da me ofiraš kod Emocije
Ja, ucitelj , nikako tvoje je da preneses steceno znanje dalje u svrhu osvescivanja momaka i spasavanja srbije...i da se tako oduzis.
Toliko usmenih predanja i istina od nasih starih o zenama je izgubljeno zbog komunizma i modernizma....
Svako od nas je u specificnim situacijama: sugenzi je i dalje momak ,ja sam u braku-mraku ,a Han je razveden , i svako sagledava zensko ponasanje iz svoje perspektive izvlaceci univerzalne zajednicke tacke i istine u svim slucajevima....
ona voli da dolazi ovde, zeli , sad glumi tesko osvojivu -klasican beta test ,samo navali...
to ti je kao kad devojke kazu da vole fine momke i ti im prilazis i budes superfin , klasican test na betu i pao si ,jer odma zna da te je lako manipulisati i da ces da gutas svaku njenu komandu....
ona voli da dolazi ovde, zeli , sad glumi tesko osvojivu -klasican beta test ,samo navali...
to ti je kao kad devojke kazu da vole fine momke i ti im prilazis i budes superfin , klasican test na betu i pao si ,jer odma zna da te je lako manipulisati i da ces da gutas svaku njenu komandu....
Ma, ona je razbuš...ovaj, udata gospođa, a udate nisu moja meta, samo se šalim sa gospođom.
Mada, s tim u vezi sam hteo nešto da te pitam.
Naime, u prilici sam da povalim jednu udatu. Baš se napržila, a ja se dvoumim. Ako je kresnem, prekršiću najmanje dve Božije zapovesti:
Ne čini preljubu
Ne poželi ništa što je tuđe
Šta bi me ti posavetovao, da li da hebem i ogrešim dušu, ili da preskočim?
Ma, ona je razbuš...ovaj, udata gospođa, a udate nisu moja meta, samo se šalim sa gospođom.
Mada, s tim u vezi sam hteo nešto da te pitam.
Naime, u prilici sam da povalim jednu udatu. Baš se napržila, a ja se dvoumim. Ako je kresnem, prekršiću najmanje dve Božije zapovesti:
Ne čini preljubu
Ne poželi ništa što je tuđe
Šta bi me ti posavetovao, da li da hebem i ogrešim dušu, ili da preskočim?