Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam, Kiza je Veliki Učitelj, veći od Sugenzija, Sugenzi je samo beskrajno duhovit, ali Kizu mnogo više poštujem...ali, ćuti, :tajna: nemoj da me ofiraš kod Emocije :tajna:

Ja, ucitelj z;), nikako tvoje je da preneses steceno znanje dalje u svrhu osvescivanja momaka i spasavanja srbije...i da se tako oduzis.
Toliko usmenih predanja i istina od nasih starih o zenama je izgubljeno zbog komunizma i modernizma....
Svako od nas je u specificnim situacijama: sugenzi je i dalje momak ,ja sam u braku-mraku ,a Han je razveden , i svako sagledava zensko ponasanje iz svoje perspektive izvlaceci univerzalne zajednicke tacke i istine u svim slucajevima....

Poslednja izmena:
ona voli da dolazi ovde, zeli , sad glumi tesko osvojivu -klasican beta test ,samo navali...

to ti je kao kad devojke kazu da vole fine momke i ti im prilazis i budes superfin , klasican test na betu i pao si ,jer odma zna da te je lako manipulisati i da ces da gutas svaku njenu komandu....
Ma, ona je razbuš...ovaj, udata gospođa, a udate nisu moja meta, samo se šalim sa gospođom.
Mada, s tim u vezi sam hteo nešto da te pitam.
Naime, u prilici sam da povalim jednu udatu. Baš se napržila, a ja se dvoumim. Ako je kresnem, prekršiću najmanje dve Božije zapovesti:

Ne čini preljubu

Ne poželi ništa što je tuđe

Šta bi me ti posavetovao, da li da hebem i ogrešim dušu, ili da preskočim?

Ma, ona je razbuš...ovaj, udata gospođa, a udate nisu moja meta, samo se šalim sa gospođom.
Mada, s tim u vezi sam hteo nešto da te pitam.
Naime, u prilici sam da povalim jednu udatu. Baš se napržila, a ja se dvoumim. Ako je kresnem, prekršiću najmanje dve Božije zapovesti:

Ne čini preljubu

Ne poželi ništa što je tuđe

Šta bi me ti posavetovao, da li da hebem i ogrešim dušu, ili da preskočim?

preskoci tolko je samica spremnih za uletanje ne komplikuj zivot nepotrebno, udatu snimi u pokusaju prevare pa je ucenjuj do poslednje pare.....:zcool:

32_lock.gif

z:poz:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back