Elisa di Rivombrosa
Aktivan član
- Poruka
- 1.135
DA LI PSI, DA LI ZIVOTINJE ZNAJU DA MI NJIH VOLIMO???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daaaa<3DA LI PSI, DA LI ZIVOTINJE ZNAJU DA MI NJIH VOLIMO???
Masu kad su srecni a to ne mora da znaci da znaju da ih vlasnik voliZnaju,osjete ljubav,mašu repicem.
Доћиће неко сад и да каже како они машу репом само због хране али то је зато што има људи који су срећни једино кад узимају храну па мисле да тако и пси.Ali pogledajmo kako psi mašu repom od sreće, kako skaču, bukvalno jure ka nama od radosti.
Sigurno.I to pas,a i ostale životinje,sigurno vernije osecaju tu ljubav.DA LI PSI, DA LI ZIVOTINJE ZNAJU DA MI NJIH VOLIMO???
Nisi bas u pravu kad osete da drzis neko meso ima da skacu pred tobom ako mrdnes malo ruku pratice te pogledom u tim situacijama su maksimalno koncentrisani a kad nema nista da se jede nece bas da odreaguju na svaki trzaj niti ce toliko da te prate mogu da legnu pored tebe da ih mazis ali to je mnogo manja reakcijaДоћиће неко сад и да каже како они машу репом само због хране али то је зато што има људи који су срећни једино кад узимају храну па мисле да тако и пси.
Али уствари си наравно у праву.![]()
Ali su bar zahvalni za sveNisi bas u pravu kad osete da drzis neko meso ima da skacu pred tobom ako mrdnes malo ruku pratice te pogledom u tim situacijama su maksimalno koncentrisani a kad nema nista da se jede nece bas da odreaguju na svaki trzaj niti ce toliko da te prate mogu da legnu pored tebe da ih mazis ali to je mnogo manja reakcija
Zaista mi nije potrebna njihova zahvalnost ni najmanje.Ali su bar zahvalni za sve