Izvini

John_McClane

Aktivan član
Poruka
1.065
Evo ja bih da probam nešto nemoguće i da na temi ljubavi otvorim "ispovedaoicu" gde ćemo svi koji imamo potrebu da kažemo izvini a nemamo "el cohones" ili zbog sujete smatramo da ta/taj nije zaslužio to, moći to da uradimo ... šta smo hteli, ali nismo smeli da kažemo ....

nije problem reci izvini, ali to izvini ne brishe postupke koje je neko uradio ...
zato meni izvini ne znachi mnogo....vishe neke druge stvari, pricha, postupci ..

izvini shto ti celav avatar lol

nije problem reci izvini, ali to izvini ne brishe postupke koje je neko uradio ...
zato meni izvini ne znachi mnogo....vishe neke druge stvari, pricha, postupci ..

izvini shto ti celav avatar lol

izvini sto si mi onomad rekla, znas vec sta :lol:

- - - - - - - - - -

el cojones imam tako da tu gde je trebalo tu sam se i izvinjavao

Najgori su mi oni koji ne da se ne izvine kada urade nesto lose nego se jos prave ludi da su ista uradili, kao nema veze sto su to uradili, sto se ti ljutis i pokusavaju da bude sve po starom, sve je super. Te bih zaklala.

Evo ja bih da probam nešto nemoguće i da na temi ljubavi otvorim "ispovedaoicu" gde ćemo svi koji imamo potrebu da kažemo izvini a nemamo "el cohones" ili zbog sujete smatramo da ta/taj nije zaslužio to, moći to da uradimo ... šta smo hteli, ali nismo smeli da kažemo ....
1 lik u sve za ljubav tako kreno da povrati ribu kukumavce place izvinjava se ,ova ga odjeba sine samo sto ga nije posle pljuvanja zgazila ko pikavac,pa kako se neko ne zapita sto ga ne ostavi dok joj iebo kevu m

Alaj si ti neki Fini momak, mora da si dobio,
images
, od voljene, jer ti nije verovala, pa sad ko velis da se ovde izjadas, :eek:

- - - - - - - - - -

to jest Ispovedis!
Nasao si dobro mesto, tu kada "zasadis", ima da se primi, Maksimalno korektno.

Back