Izvini...

z:hm:
verujem da postoji tema o prevari, ali aj i ovde da prodiskutujemo... cinjenica da kad sam u vezi bezim od muskaraca, ne bi li se slucajno desilo nesto sto makar i lici na prevaru ili uvredu aktuelnog decka... mada, cujem razne izgovore kako je lakse prevariti drugi put... svaki pocetak je tezak... hahahahaha mada, svakako mi je bilo koja vrsta prevare licemerje i ugrozavanje sopstvene licnosti i etike i cega vec...

Zivi smo ljudi, pravimo greske ;)
Oprastam reci izgovorene u afektu, nesto sto se stvarno jednom desi.. Ali prevaru nikako z:hm:

Није ми тешко.
Али не волим кад неко нешто каже у афекту, па се после извињава.
Па размисли шта причаш. Таква извињења ми ништа не значе.
Само ми говоре о карактеру те особе.

Није ми тешко.

Pa ako postoji afekat znaci da je necim izazvan;)rec je o osobama koje nesto znace..jedino ako konstatno koriste ruzne reci..ne tek neko nebitan..protiv takvih samo osmeh ili cao

Није ми тешко.

Marina,
pa afekat je situacija bas kad covek ne razmislja sta prica, kad lupeta u ljutnji ili besu.
Slazem se sa tobom,
ali mislim da svakome moze da se desi da u ljutnji kaze nesto sto ne misli (sem ako nisu u pitanju neke TESKE uvrede koje ni afekat ne moze da opravda).

pa afekat je situacija bas kad covek ne razmislja sta prica, kad lupeta u ljutnji ili besu.
ali mislim da svakome moze da se desi da u ljutnji kaze nesto sto ne misli (sem ako nisu u pitanju neke TESKE uvrede koje ni afekat ne moze da opravda).
he
a meni se baš čini da čoveku u afektu popuste sve kočnice
te kaže ono što stvarno misli
a što normalno ne bi rekao

Pa ako postoji afekat znaci da je necim izazvan;)rec je o osobama koje nesto znace..jedino ako konstatno koriste ruzne reci..ne tek neko nebitan..protiv takvih samo osmeh ili cao

Питање је колико је неким људима потребно да себе доведу у такво стање.
И зашто себи уопште дозвољавају тако нешто. z;)
А не мора обавезно да значи да је реч о особама које нешто значе.
Свуда око нас има сијасет примера оваквог понашања на улици, између незнанаца.
Ипак мислим да је до карактера.

Marina,
Slazem se sa tobom,
Можда сам стварно превише захтевна. Никад не говорим оно што не мислим па то очекујем и од других.
Можда ме баш зато толико и погађа такво понашање.
Полазим од себе и онда то доживљавам као увреду где је у ствари нема.

Питање је колико је неким људима потребно да себе доведу у такво стање.
И зашто себи уопште дозвољавају тако нешто. z;)
А не мора обавезно да значи да је реч о особама које нешто значе.
Свуда око нас има сијасет примера оваквог понашања на улици, између незнанаца.
Ипак мислим да је до карактера.

Ako te neko laze nonstop..ako to znas i ne priznaje..napad kao odbrana..svasta tu moze da iskrsne..ljudi se ne izvinjavaju kad te zgaze..to je nevaspitanje..ovo je nesto ipak licnije

Ako te neko laze nonstop..ako to znas i ne priznaje..napad kao odbrana..svasta tu moze da iskrsne..ljudi se ne izvinjavaju kad te zgaze..to je nevaspitanje..ovo je nesto ipak licnije

Ево, Чери је све лепо објаснила.

čudo jedno kako se neki ljudi lako isprovociraju
čak i bez namere za provokacijom
umisle nešto, vide babu umesto žabe
pa krenu s paljbom
a ti se onda izvinjavaj što si pogrešno shvaćen

z:D

z:kiss:

kad pogresim - kazem izvini..
nije mi tesko..

tesko mi je sto sam ostala duzna jedno izvini svom ocu..:( kome to nikad vise necu moci da kazem..

i tesko mi je sto mi je neko ostao duzan jedno izvini..

Poslednja izmena:

Back