Mystic+ Stara legenda Banovan Poruka 98.212 05.03.2021. u 09:10 - Izveštaj Fridom hausa: SNS ugrožava politička prava i građanske slobode u Srbiji #76 Само ти се чини. Само критика. Особина слабих, је када им укажеш на њихову слабост, показују недостојност. То и ти радиш.
Само ти се чини. Само критика. Особина слабих, је када им укажеш на њихову слабост, показују недостојност. То и ти радиш.
Matija 2002 Aktivan član Poruka 1.648 05.03.2021. u 09:11 - Izveštaj Fridom hausa: SNS ugrožava politička prava i građanske slobode u Srbiji #77 Mystic+: Само ти се чини. Само критика. Особина слабих, је када им укажеш на њихову слабост, показују недостојност. То и ти радиш. Kliknite za proširenje... Ne znam, meni se čini da ti to radiš. Recimo kada te podsetimo da je tvoj deda iz šume krao i bio lopov 1945.
Mystic+: Само ти се чини. Само критика. Особина слабих, је када им укажеш на њихову слабост, показују недостојност. То и ти радиш. Kliknite za proširenje... Ne znam, meni se čini da ti to radiš. Recimo kada te podsetimo da je tvoj deda iz šume krao i bio lopov 1945.
Cosmopolite Zaslužan član Poruka 105.977 05.03.2021. u 09:34 - Izveštaj Fridom hausa: SNS ugrožava politička prava i građanske slobode u Srbiji #78 Mystic+: Само ти се чини. Само критика. Особина слабих, је када им укажеш на њихову слабост, показују недостојност. То и ти радиш. Kliknite za proširenje... Imas jako slične upise kao BeGels. To su te odluke zapuštenog dečaka koji vide problem samo u drugima ali ne u sebi.
Mystic+: Само ти се чини. Само критика. Особина слабих, је када им укажеш на њихову слабост, показују недостојност. То и ти радиш. Kliknite za proširenje... Imas jako slične upise kao BeGels. To su te odluke zapuštenog dečaka koji vide problem samo u drugima ali ne u sebi.