Ovo mi je prvi put da se javno obracam na nekom forumu, iako mnogo vremena provodim citajuci ih.
Pisem iz razloga sto imam problem i nemam predstavu kako da ga resim ni kome da se obratim.
Idem u 3. razred gimnazije.
Zivim sa mamom.
Mama radi u jednoj firmi koja je vec godinama u jako losoj situaciji.
Dugo vremena se nadala da ce se situacija popraviti, ali situacija je jos gora nego sto je bila.
Vec nekoliko meseci uopste nije primila platu.
I pitanje je kad ce je i da li ce je ikada ponovo primiti...
Mamina mama (moja baka) nam daje pare da imamo za osnovne potrebe, ali njena penzija je mala i od tog novca jedva kupimo nesto da pojedemo i ne mozemo da placamo racune...
Neko mi je rekao da ako ne placamo racune po novom zakonu postoje izvrsitelji koji mogu da dodju i da nam zaplene imovinu (televizor, kompjuter, mobilni...)
Jel to tacno???
I sta ako mamina firma totalno propadne i ona dobije otkaz?
Ja joj kazem da pokusa da nadje drugi posao, ali ona stalno place i kaze da je u njenim godinama niko ne bi primio...
Molim vas dajte mi savet, stvarno ne znam sta da radim.
Plasim se da ne postanemo beskucnici.
Pisem iz razloga sto imam problem i nemam predstavu kako da ga resim ni kome da se obratim.
Idem u 3. razred gimnazije.
Zivim sa mamom.
Mama radi u jednoj firmi koja je vec godinama u jako losoj situaciji.
Dugo vremena se nadala da ce se situacija popraviti, ali situacija je jos gora nego sto je bila.
Vec nekoliko meseci uopste nije primila platu.
I pitanje je kad ce je i da li ce je ikada ponovo primiti...
Mamina mama (moja baka) nam daje pare da imamo za osnovne potrebe, ali njena penzija je mala i od tog novca jedva kupimo nesto da pojedemo i ne mozemo da placamo racune...
Neko mi je rekao da ako ne placamo racune po novom zakonu postoje izvrsitelji koji mogu da dodju i da nam zaplene imovinu (televizor, kompjuter, mobilni...)
Jel to tacno???
I sta ako mamina firma totalno propadne i ona dobije otkaz?
Ja joj kazem da pokusa da nadje drugi posao, ali ona stalno place i kaze da je u njenim godinama niko ne bi primio...
Molim vas dajte mi savet, stvarno ne znam sta da radim.
Plasim se da ne postanemo beskucnici.