Izumiranje

Vidi Psyho, dobro je sto si otvorio ovu temu jer si uspeo da isprovociras ove bolesnike koji vladaju ovim bolesnim forumom.
Pises normalno i umereno, dovoljan razlog da te ispljuju i rastrgnu likovi iz ovog nestvarnog internet sveta.
Odoh ja na odmor uz predlog da se ovaj forum umesto "ljubav i seks" nazove "frustracije i perverzije".

@Sinnke : ako imas zivaca, udri jos jace. Milsim da sam te procitao, imas moju podrsku.

Psiho, ja bih da radije biram kad ću imati decu, a ne da iskoristim prvu priliku
Time će moje potomstvo imati sve uslove koje sam imao i ja, što je najmanje što želim za njih
Pritom mislim i na materijalne, i na duhovne stvari.

Gazdarica:
Kakva prava zena, kakvi bakraci? Sve su to izmisljotine dekadentnog Zapada!
Svaka zena koja je zdrava, vrijedna i orna za radjanje je prava zena!
Nisi ti ovdje na Zemlji zato da izvoljevas kakvu bi zenu, a kakvu ne!
Pravi djecu i ne izvlaci se vise!

Gazdarice, to je uredu u vezi radjanja. Ali valjda covek mora da nadje sebi partnera
slicnog misljenja i karaktera. Sta mislis kako bih to izgledalo da se ozeni covek sa prvom
sto je vidi na ulici i napravi decu. To je programirani razvod braka, a deca bi ispastala posle.

McMillan:
Psiho, ja bih da radije biram kad ću imati decu, a ne da iskoristim prvu priliku
Time će moje potomstvo imati sve uslove koje sam imao i ja, što je najmanje što želim za njih
Pritom mislim i na materijalne, i na duhovne stvari.

McMillan-e, ja nisam rekao da treba juriti i zeniti se za 2min i praviti decu.
Ja podrzavam da covek treba da ima u glavi da mu je jedna etapa zivota da napravi decu i da se ozeni. Ne podrzavam abortuse!!!

E, pa vidi, ako se desi, desi se
Ja krivim, u tom slučaju, samo i jedino muškarca. Govorim iz iskustva; ja do sada nikad nisam imao period grozničavog iščekivanja u smislu, da li će dobiti, ili ne... A nisam koristio kondom... (govorim o dužim vezama)

ko kaze bre da je bela kuga!!!pa ja kada izadjem iz zgrade decu moram lopatom od sebe da teram, ima ih bre ko govana kakva bre bela kuga... a i ovih sa kolicima ima kolko oces... to ti je bela kuga mozda po unutrasnjosti a tamo je iz razloga sto covek nema uslove da gaji decu pa ce radije da nema dete nego da mu zivi u bedi

Back