"IŽS priznala da se ploča na Prokopu kreće, odmah zatvoriti Prokop"

Lovac Misterija

Zainteresovan član
Poruka
161
Infrastruktura železnice je današnjom objavom da je instalirala mernu opremu u Prokopu, "da prati i proverava "kretanje" ploče nad peronskim delom", potvrdila da nisu samo napukli stubovi, već se i ploča "kreće", navodi Dušan Nikezić, potpredsednik Stranke slobode i pravde i narodni poslanik, čiju izjavu prenosimo u celosti.

- I još nam kažu da time "dokazuju svoj profesionalan i odgovoran odnos prema putnicima i korisnicima usluga."

Gospodo, svoj profesionalan i odgovoran odnos prema putnicima ste već dokazali 1. novembra, kada je 16 ljudi poginulo, nakon koruptivne rekonstrukcije stanice u Novom Sadu.

Zato odmah zatvorite Prokop za putnike i zaposlene, jer ste u još jednom koruptivnom dilu na istoj toj ploči, dozvolili firmi bliskoj vlasti da izgradi 76.551 m2, iako je statički predviđeno da ploča može da drži samo 14.000 m2 - zaključuje Nikezić.

Izvor https://direktno.rs/vesti/drustvo-i-ekonomija/628815/nikezic-izs-prokop.html

Натерао бих оне који подржавају овакво "генијално" извођење радова да иду возом и да се крећу кроз станицу, а да им сваки дан буде саопштено колико се стубови и плоче померају.
Па да видим да ли ће им бити мило да пристуствују спороходном колапсу.

Неко, изгледа, спрема диверзију на Прокопу.
Колико знам, извођачу радова у Новом Саду није била достављена сва документација - тако да није изненађење да се нешто непланирано догодило.

Да ли је извођач радова на београдској станици потпуно чињенично упознат са свим грађевинским чињеницама? Нешто сумњам.
Разумем како тендери код нас иду... то ни не дискутујем, него се питам да ли би неко свесно и намерно хтео да учествује у брљотини, без обзира на провизију?

Колико знам, извођачу радова у Новом Саду није била достављена сва документација - тако да није изненађење да се нешто непланирано догодило.

Да ли је извођач радова на београдској станици потпуно чињенично упознат са свим грађевинским чињеницама? Нешто сумњам.
Разумем како тендери код нас иду... то ни не дискутујем, него се питам да ли би неко свесно и намерно хтео да учествује у брљотини, без обзира на провизију?

После пада надстрешнице, и још неких ствари које су усрали на прузи, знам да јесу, и да би опет.

Мафији ништа није битно, само да нашклапају што више пара.

izvodjac ne sme ni raditi bez kompletne dokumentacije

Back