Izraelci tukli Gretu Thunberg, terali je da ljubi njihovu zastavu a zatim i proterali iz Izraela

Bukvalno čista laž. Ja razumem da je nekog radila priča oko nje kad se mala glumica pojavila pre x godina. Isticati Gretu danas je bezveze i glupo. Mala ima neki urodjeni poremećaj jer joj mama mnogo pila alkohol i pušila kao smuk u trudnoći. Žalosno. Ja bi pre pitao odakle maloj Greti novaca za život i putovanja po svetu pošto je po zanimanju ništa.

Toksično...radovanje zbog prebijanja neke devojčice :( pa da se onda zapitaš, imate li decu, male rođake, nekoga koga bi neko trebao da pretuče izz bilo kog razloga???
Niko je nije prebio. Uhapsena je i čak sve vreme pritvora imala i telefon kod sebe. Ona i hipi drugari poslati na avion za Grčku. Ovaj naprednjak samo botuje i troluje. Nisi ispratila očigledno ništa o Gretinoj samopromociji sa flotom spasa za Gazu koja nije nosila nikakvu pomoć deci Gaze. Mala je liberalni woke retard i ništa više.

Niko je nije prebio. Uhapsena je i čak sve vreme pritvora imala i telefon kod sebe. Ona i hipi drugari poslati na avion za Grčku. Ovaj naprednjak samo boluju i troluje. Nisi ispratila očigledno ništa o Gretinoj samopromociji sa flotom spasa za Gazu koja nije nosila nikakvu pomoć deci Gaze. Mala je liberalni woke retard i ništa više.
Priznajem da nisam baš pratila ali mi svakako grozno likovanje zbog nečijeg prebijanja, bilo o kome da se radi :(

Nije lepo tako govoriti, cura ima dijagnozu, autizam.
Ima dijagnozu lažova. Niko je nije tukao i čak je imala telefon kod sebe sve vreme gde je twitovala i šerovala kako je oteta. Cela priča oko nje je teška glupost. To što ima autizam je diskvalifikuje upravo da se pravi pametna. Da je izraelska patrola nije uhapsila verujem da bi je u Gazi rastrgli ili kamenovali. Devojka je debil.

Priznajem da nisam baš pratila ali mi svakako grozno likovanje zbog nečijeg prebijanja, bilo o kome da se radi :(
Ma koje prebijanje. Malu debilku i drugare debile uhvatila patrola IDF-a na moru, privela i poslala avionom nazad za Grčku. Mala debilka da je završila u Gazi sa woke i lgbt drugarima verovatno bi završila sa njima karijeru da je dohvatio Hamas. Hamas je više puta javno pogubio te liberalne woke drugare koji su dolazili u Gazu da podrže palestince. Glupača se samopromovise i nista više. Pošao sa njom i jedan debilko iz Beograda.

Mislim da laže.
A i da jesu mozda dobila šamar i taj nauk da poljubi zastavu.
Psihijatrija se igra sa silama koje ne razume...
Mala je bukvalno oličenje klasičnog globalističkog propagandiste. Provaljena još kad bila dete. Ne znam ko se jos 2025 godine oduševljava malom debilkom. Izrael joj je spasao život jer je sprečio da udje u Gazu.

Mala je bukvalno oličenje klasičnog globalističkog propagandiste. Provaljena još kad bila dete. Ne znam ko se jos 2025 godine oduševljava malom debilkom. Izrael joj je spasao život jer je sprečio da udje u Gazu.
Od humanitarne pomoci je donela samo istrosene kondome

I to busne....

Back