Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.532
Greta je tucena u zatvoru a zatim i proterana u Grcku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stae trazila tamo
Nije lepo tako govoriti, cura ima dijagnozu, autizam.
Niko je nije prebio. Uhapsena je i čak sve vreme pritvora imala i telefon kod sebe. Ona i hipi drugari poslati na avion za Grčku. Ovaj naprednjak samo botuje i troluje. Nisi ispratila očigledno ništa o Gretinoj samopromociji sa flotom spasa za Gazu koja nije nosila nikakvu pomoć deci Gaze. Mala je liberalni woke retard i ništa više.Toksično...radovanje zbog prebijanja neke devojčicepa da se onda zapitaš, imate li decu, male rođake, nekoga koga bi neko trebao da pretuče izz bilo kog razloga???
Priznajem da nisam baš pratila ali mi svakako grozno likovanje zbog nečijeg prebijanja, bilo o kome da se radiNiko je nije prebio. Uhapsena je i čak sve vreme pritvora imala i telefon kod sebe. Ona i hipi drugari poslati na avion za Grčku. Ovaj naprednjak samo boluju i troluje. Nisi ispratila očigledno ništa o Gretinoj samopromociji sa flotom spasa za Gazu koja nije nosila nikakvu pomoć deci Gaze. Mala je liberalni woke retard i ništa više.
Ima dijagnozu lažova. Niko je nije tukao i čak je imala telefon kod sebe sve vreme gde je twitovala i šerovala kako je oteta. Cela priča oko nje je teška glupost. To što ima autizam je diskvalifikuje upravo da se pravi pametna. Da je izraelska patrola nije uhapsila verujem da bi je u Gazi rastrgli ili kamenovali. Devojka je debil.Nije lepo tako govoriti, cura ima dijagnozu, autizam.
Ma koje prebijanje. Malu debilku i drugare debile uhvatila patrola IDF-a na moru, privela i poslala avionom nazad za Grčku. Mala debilka da je završila u Gazi sa woke i lgbt drugarima verovatno bi završila sa njima karijeru da je dohvatio Hamas. Hamas je više puta javno pogubio te liberalne woke drugare koji su dolazili u Gazu da podrže palestince. Glupača se samopromovise i nista više. Pošao sa njom i jedan debilko iz Beograda.Priznajem da nisam baš pratila ali mi svakako grozno likovanje zbog nečijeg prebijanja, bilo o kome da se radi![]()
Mala je bukvalno oličenje klasičnog globalističkog propagandiste. Provaljena još kad bila dete. Ne znam ko se jos 2025 godine oduševljava malom debilkom. Izrael joj je spasao život jer je sprečio da udje u Gazu.Mislim da laže.
A i da jesu mozda dobila šamar i taj nauk da poljubi zastavu.
Psihijatrija se igra sa silama koje ne razume...
Čak ni židovi ne tuku autističnu decu.Tihi stručnjak veruje da je Gretu neko tukao.![]()
Tihi veliki Srbin i nacionalista se udružio sa woke levicom i Gretom da brani islamske fundamentaliste i Hamas. Bukvalno ni ameri iz holivuda ne bi mogli da smisle gluplji scenario.Čak ni židovi ne tuku autističnu decu.
Jok. Drpali je za sisu.Nisu je valjda tukli .
Da su je tukli ne bi imala pola licaČak ni židovi ne tuku autističnu decu.
Tako nekako.Da su je tukli ne bi imala pola lica
Od humanitarne pomoci je donela samo istrosene kondomeMala je bukvalno oličenje klasičnog globalističkog propagandiste. Provaljena još kad bila dete. Ne znam ko se jos 2025 godine oduševljava malom debilkom. Izrael joj je spasao život jer je sprečio da udje u Gazu.