Izrael poslao domara da govori u UN o ratu u Ukrajini

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.856
Kako piše Jerusalim Post a prenosi msn Izrael je poslao domara da govori u UN u vezi Ukrajine!? Procenite sami šta to znači...

NJUJORK – Predstavnici preko 65 zemalja održali su ove nedelje govore na Generalnoj skupštini UN osudivši ruski napad na Ukrajinu i uputili molitve i tople misli ukrajinskom narodu.

U potezu koji se smatra pokušajem smirivanja ruskog moćnika Vladimira Putina – i zato što je izraelski ambasador Gilad Erdan ranije zakazao termin za frizera – Izrael je odlučio da pošalje domara i majstora izraelske misije u Njujorku, Motija Koena, da iznese izraelske primedbe.

„Nikada ranije nisam govorio u javnosti“, rekao je Koen posle svog improvizovanog govora, u kojem je izrazio divljenje ukrajinskim sanitarnim standardima.

„Upravo sam hteo da instaliram ministrov novi televizor sa ravnim ekranom, kada me je njegova sekretarica pitala da li imam nekoliko slobodnih minuta. Nisam imao vremena ni da se presvučem iz kombinezona“, dodao je Koen o svom iznenadnom naletu slave.

„Morao sam da potražim gde se Ukrajina nalazi na mapi.

AAV9fGD.jpg

Ово је провокација типа "покажи какав си сам",
зато опрезно са коментарима !

Хајде прво да чујемо шта је домар реферисао !

Сећам се када је Тома Николић имао 10то минутни говор у УН
на тему екологије планете.

Говорио је из главе,
ја бољи говор у животу нисам чуо !!!

Кад би све државе света послале своје домаре на такву конференције- нашло би се решење за сваки проблем; домари су сјајни у решавању свакодневних, животних питања; практичари, не кенјају о глупостима... :lol:

Back