Izrada web sajtova!

U sustini za dobar SEO, odnosno pozicioniranje sajta je kljucan tekst, da imas dosta teksta, uz beklinkove, odnosno pojavljivanje tvog sajta na drugim sajtovima, i uz ciste linkove (replace ?/ with /.html), sa titlovima, altovima, keywordsima, descriptionima dobro pozicioniranje je skoro sigurno, jedino ako je konkurencija strasna pa bi moralo opasno analliziranje konkurencije cak i zle radnje na ubijanju konkurencije :evil:

Ja pravim sajtove vec 3 godine, nikakav mi problem nebi predstavljaoo uraditi i vama, tako da ako ste zainteresovani javite se na pp.

Kao dokaz da vas necu prevariti ja cu vama uraditi sve, vi samo napisite sta okvirno zelite, posaljite mi multimedije koje zelite da budu postavljeni, kakav menadzment sistem i da li ga zelite, dobicete i snimak na kraju uz objasnjenje kako se koristi cms itd

Poslednja izmena:
Мало пролистај, Гугл нуди врло добру бесплатну оптимизацију (SEO), нема потребе било коме да плаћаш. Само прати инструкције и нек те не мрзи да конкретно убациш праве податке за сваку страницу сајта... (y)

Back