Krtolica
Zainteresovan član
- Poruka
- 354
Sa tvojim misljenjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uf... tolerantnost mi nije bash jacha strana psiho a sto se izvlacenja tiche zadovoljna sam brzinom kojom to radim... nego nakon svega sto sam procitala ovde pocecu da se pitam jesam li zensko?Psihologue:Ma jok Helena..Žene koje vole i zaljube se ,kako se kaže -do daske,su tolerantnije i potrebno im je
više vremena da sebe izvuku iz tog emotivnog košmara..
Ljubav može biti glupa...
Sa kojim i gde?Krtolica:Sa tvojim misljenjem
Psihologue:Ma jok Helena..Žene koje vole i zaljube se ,kako se kaže -do daske,su tolerantnije i potrebno im je
više vremena da sebe izvuku iz tog emotivnog košmara..
Ljubav može biti glupa...
Pa znajući te kroz šta si prošla i šta si proživela ,imaš dvojne osobine...HELENA33:uf... tolerantnost mi nije bash jacha strana psiho a sto se izvlacenja tiche zadovoljna sam brzinom kojom to radim... nego nakon svega sto sam procitala ovde pocecu da se pitam jesam li zensko?![]()
![]()
![]()
hehe psiho... dobro je sto znas samo deseti deo... da znas rest tvrdio bi da sam musko hahahahaPsihologue:Pa znajući te kroz šta si prošla i šta si proživela ,imaš dvojne osobine...
Dolazimo na isto..Krtolica:Sa ovim psiho... Ne smatram da su zene koje vole tolerantnije , jer ja volim do neba , ali neke stvari nikada ne bih dopustila. Ne zato sto sam ja nesto pretjerano ponosna ili sta vec....Nego znam koliko vrijedim , koliko pruzam.... i da mi neko to tako vrati... Ma jok!
Bolje sam nego bilo s kim. Vazda bilo!
HELENA33:hehe psiho... dobro je sto znas samo deseti deo... da znas rest tvrdio bi da sam musko hahahaha
to ti kazem...Psihologue:Pa nebih ulazio u dublju raspravu oko tvoje prošlosti..
Neka se to polagano zaboravlja a mi idemo napred..
tamo gde ima dubokih emocija nisu oni ti koji lakse prebole... emocije ne pitaju za pol a postoje muskarci kojima raskid teze pada nego nama...Krtolica:Tacno, svi smo mi razliciti. U svakom slucaju , slazem se da muskarci to lakse i brze prebole...a i vecina su...zenske su pocele da se hvataju za njih kao da je ON poslednji na planeti, a mozda i jeste????
Ko zna zasto je to tako?![]()
e tebe cu da...Neva:A mene ne obavestavas o tome...?
HELENA33:u sto si brza nevooooo... e znash sta... imam predlog... zadrzi ga... tacno izgubih volju da saznam ko je doticni cekajuci te...![]()
To iz tebe progovara cist razum.A mozda si ti zaista od onih kojima rukovodi razum.Ipak,ne dao ti Bog da se desi,ne budi tako sigurna da ces uraditi kao sto sad mislis.Ja sam do juce imala iste stavove,a sada kad svom coveku kazem da bih mu oprostila jednu prevaru,ako bi mu se desila,kaze da ne veruje,jer od toga nema tezeg udarca.Krtolica:Sa ovim psiho... Ne smatram da su zene koje vole tolerantnije , jer ja volim do neba , ali neke stvari nikada ne bih dopustila. Ne zato sto sam ja nesto pretjerano ponosna ili sta vec....Nego znam koliko vrijedim , koliko pruzam.... i da mi neko to tako vrati... Ma jok!
Bolje sam nego bilo s kim. Vazda bilo!
hehe... sto bash on?Neva:Sto si taKa :sad: ....imala sam posla....nisam uzela, imam ja svog....a ti se vrati tamo....da ovde ne budu ljubomorni.....