Izolovana i tajanstvena: 34 činjenice o Severnoj Koreji

Pa nije bas tako, ima je verovatno manje vise svuda ali je slabo naseljena i nema velikih gradova gde bi se svetlo videlo iz svemira. Kao sto vidite i dalje se vidi crni delovi sto ne znaci da nema struje...

Ovo je inače najjači argument na forumiam: "pa i nije bas tako". :hahaha: Nije tačno da je slabo naseljena. I te kako ima i velikih gradova u Severnoj Koreji. Ovoliki mrak nije bez razloga. Tuga i tama. :rida:

Upozorenje Vašingtona Pjongjangu
02.01.2017 07:16

SAD su oštro kritikovale namere Severne Koreje da izvrše probu interkontinentalne balističke rakete
i pozvale sve države da istupe u stavu da će
„svaka nezakonita akcija“ Pjongjanga „imati posledice“.

...

(Tanjug)

https://www.krstarica.com/vesti/svet/upozorenje-vasingtona-pjongjangu/

A koga su SAD pitale da vrše sve one probe ?
I ne samo one !

Najžalije mi je bilo kad su Francuzi
razarali čitava ostrva u Pacifiku.

O Rusima da ne pričam !

Dakle ko ima pravo Pjongjang da proziva ?
Savet može, ali neka se svako pogleda u ogledalce !

Upozorenje Vašingtona Pjongjangu
02.01.2017 07:16

SAD su oštro kritikovale namere Severne Koreje da izvrše probu interkontinentalne balističke rakete
i pozvale sve države da istupe u stavu da će
„svaka nezakonita akcija“ Pjongjanga „imati posledice“.

...

(Tanjug)

https://www.krstarica.com/vesti/svet/upozorenje-vasingtona-pjongjangu/

A koga su SAD pitale da vrše sve one probe ?
I ne samo one !

Najžalije mi je bilo kad su Francuzi
razarali čitava ostrva u Pacifiku.

O Rusima da ne pričam !

Dakle ko ima pravo Pjongjang da proziva ?
Savet može, ali neka se svako pogleda u ogledalce !

Ja sam apsolutno protiv svih nuklearnih proba, bilo koja država da je izvodi.

Pjongjang i pišljivu Severnu Koreju prozivam zbog nekih drugih stvari. Pogledati prethodne stranice. Fuj na Severnu Koreju i njen svinjski režim.

U Severnoj Koreji ljudi lako gube živote zbog banalnih stvari i to na najbrutalnije moguće načine. Naime , ministar odbrane Hion Jong-čol likvidiran je paljbom iz protivvazdušnih topova, s objašnjenjem da je zadremao dok je bio na sastanku na kojem je govorio Kim Džong Un, što stvarno zvuči tragikomično. Mnoge je poslao u smrt zbog gledanja jušnokorejskih sapunica ili američkih holivudskih filmova, koji nisu legalno dostupni ali mogu se naći u piratskim verzijama na crnom tržištu. Ko zna koliko ima takvih primera, da ne nabrajam više

Ako je verovati izveštajima iz Južne Koreje (a poznato je da ove dve zemlje odavno nisu u dobrim odnosima), Kim Džong Un je za kratko vreme svoje vladavine potrošio ogroman iznos novca na razne nuklearne eksperimente i za lanisranje raketa dugog dometa ( preko 300 miliona $), takođe je izgradio preko 400 spomenika posvećenih njegovoj dinastiji Kim, potrošivši dodatnih 180 miliona $.

Back