Izolovana i tajanstvena: 34 činjenice o Severnoj Koreji

Kocko Bre

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
344
Severna Koreja, izolovana i tajanstvena zemlja u istočnoj Aziji, ne prestaje da intrigira ljude širom sveta...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-i-tajanstvena-34-cinjenice-o-Severnoj-Koreji

Najblaže rečeno užas. Protraćen život. Još je gore nego što sam mislio...

Odlična država za naše ekstremiste, koji podržavaju kojekakve režime širom sveta. :rida: Koji žale i oplakuju Kastra, koji je umro u 90-toj godini, a koji je vladao 60 godina, a nije im žao dečaka koji je umro u srpskoj bolnici zbog preloma ruke. :rida:

Jedinica za specijalne operacije Vojske Severne Koreje, nekadašnjeg saveznika Srbije, dok je naša domovina bila pod vlašću najgorih izroda iz SPS-a i JUL-a, uspela je da nauči da levitira, što se lepo vidi na ovoj fotografiji:

5cy3uu.jpg

Još nije provereno, ali priča se da mogu da levitiraju na visinu od tri kilometra. Jadni Amerikanci ni ne kapiraju šta im se sprema. :lol:

- - - - - - - - - -

Kad budem otisao i video kako je tamo, pricacu....ovako, novinarima ne verujem (osim onima koje licno poznajem i znam da su posteni, a njihov broj staje na prste jedne ruke i ne dolaze do izrazaja od ovih podanika rezimskih).

A otići ćeš malo morgen. No i ako te puste da odeš, čuvaj se da ne završiš kao onaj američki turista, što takođe "nije verovao zapadnoj propagandi". Eno ga u najgorem zatvoru na svetu, osuđen na 15 godina što je uzeo neku zastavicu iz hotela kao suvenir. Koliko bi dobio da je uzeo veliku zastavu kao suvenir? :dash:

Teška mizerija...

Fuj. :bljak:

- - - - - - - - - -

Ovakve stvari, mislim na ovakvu mizernu propagandu, kod nas je pokušala da radi buđava Mira Marković pre 5. oktobra 2000. godine. Cela država je bila blokirana nekoliko dana, od strane većine njenih stanovnika, nezadovoljnih izbornom krađom, a državna televizija o tome nije rekla ni reč. Umesto toga, emitovala bi 20-tominutni prilog o tome kako ona drži govor pred 10-tak primitivnih pristalica JUL-a, u nekoj raspaloj dvorani u Crnoj Travi, gde 80% građana naziva "strani plaćenici" i "domaći izdajnici", a sam dnevnik bi trajao po sat i po vremena, od čega bi 5-6 minuta otpadalo na vesti, a ostalih 84-85 mnuta na SPS-JUL propagandu. Drago mi je što Srbija nije pretvorena u evropsku Severnu Koreju. Nije neki veliki uspeh, ali štaš.

Severna Koreja, izolovana i tajanstvena zemlja u istočnoj Aziji, ne prestaje da intrigira ljude širom sveta...

http://www.novosti.rs/vesti/naslovn...-i-tajanstvena-34-cinjenice-o-Severnoj-Koreji

Najblaže rečeno užas. Protraćen život. Još je gore nego što sam mislio...

Odlična država za naše ekstremiste, koji podržavaju kojekakve režime širom sveta. :rida: Koji žale i oplakuju Kastra, koji je umro u 90-toj godini, a koji je vladao 60 godina, a nije im žao dečaka koji je umro u srpskoj bolnici zbog preloma ruke. :rida:

Jer ovo jedna od 100000000000000000000000000000000 propaganda protiv pičaučastog i njegove vlade?

Kad sad nisam pao sa stolice, i doživeo infarkt, od napada smeha, nikada neću... šta sve čovek neće pročitati na Internetu...

http://www.srbijadanas.com/clanak/v...-je-poslala-coveka-na-sunce-video9-30-09-2015

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

“Veoma smo oduševljeni što možemo da objavimo da smo uspješno poslali čovjeka na Sunce” - rekao je u programu uživo za centralne vijesti glasnogovornik Sjevernokorejske svemirske agencije i naglasio “Sjeverna Koreja je pobijedila sve ostale zemlje uspješnom misijom sletanja na Sunce. Hung Li Gong je heroj nacije i zaslužuje da bude herojski dočekan na povratku iz misije koji će se desiti nekad u večernjim satima.”

Aha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

Imaju li oni uopšte matematičare i fizičare u toj Severnoj Koreji, ili svi veruju onome što bude na vestima? Tuga.

”Tokom boravka na Suncu, Mr. Hung sakupio je uzorke Sunca koje će donijeti svom velikom lideru kao poklon.”

Kakve “uzorke Sunca”? Jedan kubni centimetar Sunca, kada bi pao na Zemlju, spalio bi prostor veličine Njujorka, sa svim njegovim predgrađima. **** te život, da te ne ****, šta sve diktatorske svinje mogu izmisliti. I u šta im sve glupe i neuke svinje neće poverovati. Dno dna.

Misija koja je trajala 18 sati već je bila nazvana “najvećim ljudskim uspjehom našeg vremena” od strane Sjevernokorejske centralne novinske agencije.

Pa Ameri su putovali na Mesec mnogo duže, a Severnokoreanci su otišli na Sunce i vratili se za 18 sati. Kakvu oni to tehnologiju imaju? I kako su uspeli da se ne istope na putu ka Suncu (bez sletanja na Sunce, jer se tamo nema na šta sleteti)? Bože dragi, koje nebuloze...

- - - - - - - - - -

Jer ovo jedna od 100000000000000000000000000000000 propaganda protiv pičaučastog i njegove vlade?

"Pičaučastog"? Nikad čuo za to.

Severna Koreja je jedina država na svetu koja nema Internet, gde građanin ako umesto “naš dragi vođa” doživotnog predsednika oslovi samo sa “naš vođa” bude uhapšen i maltretiran, gde vlada sredstva za život million i po ljudi usmeri u svemirski program, ti ljudi pomru od gladi, oni naprave raketu koja leti 52 sekunde i USA je obori na izlasku iz atmosfere.Fuj. :bljak:

Da se malo narugamo njihovim nebulozama. U tekstu iz uvodnog posta nalazi se i ova stavka...

7. Dana 29. novembra 2012. godine, severnokorejska državna novinska agencija KCNA saopštila je da je pronađeno leglo jednoroga pored hrama u Pjongjangu. Inače, drevni korejski kralj Tongmjong je jahao jednoroga.

:hahaha:

- - - - - - - - - -

I bolje što nisi, dobro došao na ks. :D

Baš me briga. Šta je "ks"?

Mi koji se davimo u sopstvene fekalije u godini 2017 takoreći, rugamo se nekome?

iu

Samo 58 odsto Beograda ima izgrađenu kanalizaciju a da ostatak grada godišnje "šalje" više od 200 miliona kubnih metara fekalnih voda direktno u reke.

- - - - - - - - - -

Da se malo narugamo njihovim nebulozama. U tekstu iz uvodnog posta nalazi se i ova stavka...

7. Dana 29. novembra 2012. godine, severnokorejska državna novinska agencija KCNA saopštila je da je pronađeno leglo jednoroga pored hrama u Pjongjangu. Inače, drevni korejski kralj Tongmjong je jahao jednoroga.

:hahaha:

- - - - - - - - - -

Baš me briga. Šta je "ks"?

Ma nebrini ni to ti nije potrebno, uživaj. ;)

Poslednja izmena:
Mi koji se davimo u sopstvene fekalije u godini 2017 takoreći, rugamo se nekome?

iu

Samo 58 odsto Beograda ima izgrađenu kanalizaciju a da ostatak grada godišnje "šalje" više od 200 miliona kubnih metara fekalnih voda direktno u reke.

- - - - - - - - - -

Ma nebrini ni to ti nije potrebno, uživaj. ;)

Ne rugamo se, samo nam je drago da ne živimo pod režimom, maklar se gušili u sopstvenim fekalijama.

A slika i priča je bljak.

- - - - - - - - - -

... ili obicnog fotosopa.

Misliš?

2. Otprilike je iste veličine kao Pensilvanija - ovo je neverovatno korisna informacija.

Novosti više ne mogu ni da izmisle svoje glupsoti nego prevode tuđe.

Pa kad su diletanti. Prenose originalnu vest.

Novosti su u julu 2010. godine, sećam se kao da je juče bilo, u jednom tekstu u kulturnoj rubrici, rečenicu na engleskom jeziku - "How do you know?" - napisali na ćirilici kao - "Хоњ до уоу кноњ?" :dash: Ništa me više ne može začuditi.

Znaci kao i u Srbiji?

Hvala bogu nije sve, mada je buđava Mira Marković pokušala da od nas napravi evropsku Severnu Koreju. Ali pomrsili smo joj konce.

- - - - - - - - - -

Мора бити да је уторак али хвала бре не ја не пушим.:konfete:

Što bi goreo novac ispred nosa i ugrožavao sopstveno zdravlje?

- - - - - - - - - -

Slatkoća Islamske Države i Severne Koreje je u principu ista.

Veoma privlačne turističke destinacije za one koji vole čvrstu ruku, disciplinu, red i rad i gde nema nikakvih pobuna i prevrata.

Mir i rajevi na zemlji lol.

Da, u principu ista.

Veoma privlačne destinacije za sve one koji nemaju svoje ja, svoje stavove i koji vole d ažubore kad ih ne tera.

Ma super, baš je raj na Zemlji, sa sve kultom ličnosti.

Back