Pa ne znam ko je sta ocekivao , ja racunam ovako , po sebi , ocekivali smo promenu u odnosu na Tadic i ekonomske pirane koje su tada vladale...
Znaci korupcija ali ekonomska, i neregulisana, namestanja i slicno , ali uglavnom ekonomska, tenderska , dok je pravno slovo postovano...
To se mozda cini nevazno , ali je bitno , jer postovanje pravnog okvira je vrlo vazna stvar, a zloupotrebe su onda dokazive i prative..
Medjutim, prvi dan posle Beogradskih izbora, kad je konacno bilo jasno da ce preko beogradskih izbora biti zamenjena i republicka vlast, Toma je poceo da se uklanja, a bez ikakvog rezona Vucic da se postavlja, i to je proslo kao ok, normalno..
A prvi dan postavljanja je najavio Vulina , znaci staru ekipu , i kao zatrazio pomoc u zajahivanju monetarnih spekulanata, tj da zajase devizni kurs i velike transakcije novca a kao bice manje korupcije i kriminala, ali posto vulin i nekriminal ne idu zajedno moja ocekivanja su bila , evo stizu 90te..prvi dan inauguracije..
Jer to je takva psiha i tu nema mnogo nagadjanja sta ce da radi navijac koji postavlja svoju navijacku ekipu..
Medjutim, jos vise me je zacudilo kad sam slusao ljude oko sebe, obicne, starije...kako prizivaju da Vucic treba da lupi sakom o sto i da radi sve mimo zakona i pravila...obicno juznjaci , ali matori ljudi...ovako ok, ali mozak je mozak...to ne mozes da menjas ljudima...cak i kad se ponasaju fino...biraju naopako..
Posto sam vec iskusan u prorocanstvima, koja nisu ofrlje, to sam odmah jasno i glasno rekao sta ce biti , sto je mnoge samo udaljilo od mene, a mene kao i obicno nije bilo briga...jer imam dovoljno ljudi koji su vec navikli , da kad god samouvereno kazem nesto , koliko god glupo ili nemoguce zvucalo , to dobro zapamte...
I znaju da ce biti tako , ali totalno ne razumeju zasto , niti pitaju , mada ovde sam jasno rekao Vucic i Vulin , sto nije zvucalo uverljivo mnogima, ali to su skracene oznake za duze teorije , samo kazes ono sto je najupecatljiviji deo kao dokaz...
I odmah je poceo i Velja Nevolja i lupanje sakom o sto i kosovo i otimanje restorana i splavova oko BG