- Poruka
- 50.044

..e, ako te ovo ne iznervira nista nece...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini mi se da imamo pobednika...
..e, ako te ovo ne iznervira nista nece...
Djaba kukas,nema Kosta duse.Kakvo brisanje teme, evo pravim omču...
![]()
Qq.Djaba kukas,nema Kosta duse.![]()
Kakvo brisanje teme, evo pravim omču...
![]()
Vidis da je crko! aparat, mislim da ne bude zamene,pa rekao stranac i te price
Није фер.Свима дајете реакцију,само мени не.Мрзим Вас због тога.Čini mi se da imamo pobednika...![]()
Praviću se da sam ravnozemljaš i četnik. Nadam se da te to nervira.Imam nizak pritisak a tip sam čoveka kome je takoreći sve "ravna linija", pa umesto da se nalivam kafom, pokušajte da mi dignete pritisak
Izvinjavam se ako je tema previše glupa
A nešto mislim, koristiće i onima sa visokim pritiskom, da se istresu, a sve u svemu baš da vidim sopstveni prag tolerancije na internetu....
Istresi se bar ti, meni ništa još.
Slušaj jadniče nemoj ti meni da pričaš šta da ja radim ščuoIstresi se bar ti, meni ništa još.
A dosadila mi sopstvena tema. Bilo je zanimljivo u nedelju, sad već kasniš![]()
Tako treba BRŽE JAČE BOLJE ŽIVELA SRBIJA ACO SRBINEJa odoh na posao. U sred noćne smene kucam na forumu, iznerviraću šefa![]()
Istresi se bar ti, meni ništa još.
Не могу више да трпим овакву некултуру.Ви сте најподмуклија особа коју сам срео на форуму.Istresi se bar ti, meni ništa još.
Mimi-95,otvori svoju temu pa se nerviraj. Ovde treba da se iznervira postavljač teme.Не могу више да трпим овакву некултуру.Ви сте најподмуклија особа коју сам срео на форуму.
Па,њега и покушавам да изнервирам.Рекао сам му да је подмукао и пре тога још неке ствари,али ме игнорише.Mimi-95,otvori svoju temu pa se nerviraj. Ovde treba da se iznervira postavljač teme.![]()
Tebi predlažem naslov teme " Nemojte da me ignorišete"Па,њега и покушавам да изнервирам.Рекао сам му да је подмукао и пре тога још неке ствари,али ме игнорише.
E neću!Imam nizak pritisak a tip sam čoveka kome je takoreći sve "ravna linija", pa umesto da se nalivam kafom, pokušajte da mi dignete pritisak
Izvinjavam se ako je tema previše glupa
A nešto mislim, koristiće i onima sa visokim pritiskom, da se istresu, a sve u svemu baš da vidim sopstveni prag tolerancije na internetu....