Iznenadni gost

nije mi se nikad desilo, baš vodim računa da seksualne aktivnosti ne budu u blizini ičijih roditelja, to mi je među top 3 najgroznije stvari u životu

i nekako su mi nedopustiva upadanja u tuđe kuće i sobe. jednom mi je tetka banula u stan nenajavljena, nikad više joj nije palo na pamet

meni se desilo suprotno. ja sam upao i zatekao sina na djevojci...
naravno uvjek kucam , a kada znam da je tu djevojka ni ne ulazim ne znam sta da mi treba ( vec bi mu poslao sms da izadje ako moze) no bjese ovo potpuno iznenadjujuca opcija. bilo je oko 7 ujutru kada sam usao u njegovu sobu da ga probudim da je vreme za skolu ,ali mi je rekao da da nema prva dva casa petkom pre podne..rekoh ok idem..
medjutim ja sam nesto zaboravio i vratio se oko 7.45 uzeo to sto mi treba, i taman da izadjem pomislim aj jos jednom da ga mrdnem uskoro treba ustajati da se ne uspava (nije mu prvi put, ni telefonom ga ne uspes probuditi) Do tada mu je devojka uvek dolazila iskljucivo pred vece. Zaletim se ja u zurbi jos jednom da ga prodrmam jel, i uhvatim se za bravu onako zureci upadnem kad... gomila. On na njoj ona raskrecenih nogu... ja osto zabezeknut pobledeo, pozeleh da propadnem. oni se pcoeli okrecati vrteti ,trazeci prekrivac...
tih par sekundi potpunog iznenadjenja i horora, kao vecnost. procedih samo nesto , izvinite (ona procedi uplaseno nekako dobro jutro) i zaleteh se nazad i pravac do vrata i izadjoj jureci niz stepenice ko oparen...
To nije bila trenutna devojka, vec bivsa. Otkud zorom maltene? Pa dosla je eto u prolazu je kao bila...Skonto sam da on nju krese pre podne kad nas nema i da to nije prvi put, ali da nije ocekivao da cu se vratiti. Torba za skolu joj je bila na podu pored, ocito i ona nema prvi cas...Ili je petkom na programu prvi cas- intimna fiskultura?

uglavnom, vrlo neprijatno , horor.
neka, ne zelim da znam kako mi djeca vode ljubav, ne do Bog da znam kako to roditelji rade...Ok, normalno je da su radili i da ce raditi...

uzasan osecaj. nema sanse da mi je doslo do smejanja, naprotiv zanemeh i sledih se...bi me sram neopisivi.
P samo mu kazes: iyeebote covece okaci sesir sledeci put na kvaku.

nije mi se nikad desilo, baš vodim računa da seksualne aktivnosti ne budu u blizini ičijih roditelja, to mi je među top 3 najgroznije stvari u životu

i nekako su mi nedopustiva upadanja u tuđe kuće i sobe. jednom mi je tetka banula u stan nenajavljena, nikad više joj nije palo na pamet
moj stan moj sin ali ok njegova soba. tezak za ustajanje, navika da ga drmnemo da ustane...em vreme, ni osam ujutru... pre po sata je bio ko zaklan u snu...
to tvoje je druga stvar...

Definicija polu-Boga:

...bilo je oko 7 ujutru kada sam usao u njegovu sobu da ga probudim da je vreme za skolu... Uhvatim se za bravu onako zureci upadnem kad... gomila. On na njoj ona raskrecenih nogu... To nije bila trenutna devojka, vec bivsa. Otkud zorom maltene? Pa dosla je eto u prolazu je kao bila... Skonto sam da on nju krese pre podne kad nas nema i da to nije prvi put...

Jeb'o vec u srednjoj skoli
Jeb'o barem dve vec u srednjoj skoli
Je8ao dve u istom periodu vec u srednjoj skoli

Polu-Bog, lično!
...a možda i više...

Poslednja izmena:
Imali smo gosta i bila sam gošća
moram malo i da ispričam

Bili smo na moru, sa još dva para-naši prijatelji, bio je kišni dan. Nešto smo se razvlacili, dremali i tako...
Uglavnom moj dragi i ja se poigrali u sobi. Ja sam bila čunula između njegovih nogu kada upade u sobu prijateljica i onako ne gledajući upit:
Hoćere vas dvoje kaf...
Ja joj masem rukom da izađe a ona se ukopala na vratima kao da je videla sedam svetskih čuda :). Činimi se da je stajala čitavu večnost. Pa rece izvini i zatvori vrata. Nas dvoje prasnusmo u smeh. I nastavismo dalje.
Posle je bilo još smesnije. Ona nam se izvinjavala stotinu puta. Bio je onaj fazon više nju blam nego mene.

Druga situacija se u stvari desilla dosta godina pre ove. Bila sam sa prijateljicom u izlasku i prespavala sam kod nje. Kada sam se, sutradan probudila, probudila pošla sa kod nje u sobu. Mislila sam da smo same u stanu. Kada sam zakoračila u sobu naleteh na prizor..
Njen dragi navalio na nju pjesti i puca kao da se biju. Ona povika strogo:
Izađi! Izađi napolje!
Ja pobegla u sobu. Posle kad je ispratila dragog kuca mi na vrata i kaže:
Izvini. Došao jutros da mi donese neke stvari pa se malo "zadržao". Izvini možda sam bila malo stroga ali bila je takva situacia.
Smejale smo se posle toga kao blesave.

moram malo i da ispričam

Bili smo na moru, sa još dva para-naši prijatelji, bio je kišni dan. Nešto smo se razvlacili, dremali i tako...
Uglavnom moj dragi i ja se poigrali u sobi. Ja sam bila čunula između njegovih nogu kada upade u sobu prijateljica i onako ne gledajući upit:
Hoćere vas dvoje kaf...
Ja joj masem rukom da izađe a ona se ukopala na vratima kao da je videla sedam svetskih čuda :). Činimi se da je stajala čitavu večnost. Pa rece izvini i zatvori vrata. Nas dvoje prasnusmo u smeh. I nastavismo dalje.
Posle je bilo još smesnije. Ona nam se izvinjavala stotinu puta. Bio je onaj fazon više nju blam nego mene.

Druga situacija se u stvari desilla dosta godina pre ove. Bila sam sa prijateljicom u izlasku i prespavala sam kod nje. Kada sam se, sutradan probudila, probudila pošla sa kod nje u sobu. Mislila sam da smo same u stanu. Kada sam zakoračila u sobu naleteh na prizor..
Izađi! Izađi napolje!
Ja pobegla u sobu. Posle kad je ispratila dragog kuca mi na vrata i kaže:
Izvini. Došao jutros da mi donese neke stvari pa se malo "zadržao". Izvini možda sam bila malo stroga ali bila je takva situacia.
Smejale smo se posle toga kao blesave.
tribala si je pozvat i predlozit joj da vam se pridruzi, a i ta druga tebe...jasno da bi ti decko triba priustit nekog prijatelja svog...

moram malo i da ispričam

Hoćere vas dvoje kaf...

Izađi! Izađi napolje!
Ja pobegla u sobu.
nije mi jasno zasto (ovu iz prve price) nisi pozvala da ti se pridruzi.....

Back