Meni je ovaj deo zanimljiv....Mada ta temperatura mi govori da mozda ja nisma u pravu , ali neka, imam pravo da sumnjam.
Zvucacu kao papagaj na svakoj temi ovde, ali da ja odradim odmah svoj deo posla pa posle neka ga mere, vade, itd...
Naime pacijenti sa panicnim napadima obicno odu u proseku kod 10 strucnjaka medicine koji nista ne otkrivaju niti mogu ustanoiti bolest, pre nego sto ga upute kod psihijatra....
A sama i znas kako sve sporo ide a vreme je dragoceno.
Reci mi da li je on imao npr ovakve situacije do sada , ali u blazoj meri, i bez nekih fizickih simptoma tipa temperatura velika, povracanje (gde on povraca, ne samo mucnina) itd?
Obicno ovakvi slucajevi zavrsavaju u hitnoj, kada se misli da je srcani udar a zapravo je osoba prelezala panicni napad a da i ne zna sta je to i zasto i kako se javlja. Mzoe se javiti i zamucen vid, i podrhtavanje tla, dezorijentacija, strah da ce se desiti nesto uzasno za tu osobu itd.
Kazes da se tresao? Zbog cega, ako je imao temp 37, 4, da li misli od nje ili?
Da li se tog dana nesto desilo u njegovom zivotu sto je vredno pomena ovde?
pozz[/QUOTE
Dobro vece, pravo da vam kazem sve se desilo odjednom, brzo i iz cista mira.
Taj dan se vratio iz grada, vratio malenu kuci, vecerali i spremali se za spavanje. Dok se presvlacio osetio je da mu je jako hladno, tek kada je legao u krevet poceo je da se trese, drma, kako god...a pre vecere je osetio glad, a posle jela taj bol, u predelu zeluca, ali vise gore ka srcu....a u jednom momentu kako je lezao da "malo svari hranu", i bol u ledjima. Elem, posle krece ta drhtavica itd, itd..Nesto slicno mu se desilo i pre 2 godine, ali tada je i povracao i imao je preko 38 temp...cak, i ceo dan sutradan.. Tada smo znali da je stomacni virus, jer sam ga "ukacila i ja". I naravno, drhtavica je prestala kada sam ga utoplila, stavila tople flase vode na noge....i kad je izbila temperatura bilo mu je lakse. Kako kaze i suprug, posle je samo osecao bol u ledjima. Ali i tu ima jedan momenat, kao mali je pao sa drveta na kicnu i od tada ima bolove u 5 i 6 prsljenu. Suma..sumarum vise stvari u jednom momentu i nas strah od infarkta, i cekanje da se sve analize urade...me je dovelo da pitam, sta sve to moze da bude!
Hvala veliko unapred...