- Poruka
- 389.200
Kaže vam devojka,dečko/ žena, muž / ljubavnica, ljubavnik - iznenadi me s nečim
Čime biste nju/ njega iznenaditi?
Čime biste nju/ njega iznenaditi?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А шта с нама што немамо жене девојке и љубавнице каква је ово дискриминација : ((Kaže vam devojka/žena/ljubavnica - iznenadi me s nečim
Čime biste je iznenaditi?
U ovim godinama teško je naći ženu koja se nečim može iznenaditi.Kaže vam devojka/žena/ljubavnica - iznenadi me s nečim
ovo tačno da pomislimo kako nas nina mrzi.. : (А шта с нама што немамо жене девојке и љубавнице каква је ово дискриминација : ((
Divan ti je kompletić.Nekim kompletom, npr. ovakav , dobar je za citanjei guzvanje
![]()
Nije mojDivan ti je kompletić.
"Sabrane pesme i fragmenti" - Sapfo, ručno izrađenu policu za knjige da tu stavi pesme, i naravno:
![]()
Ne razumem?To jedino ako želim da joj poručim: igra prvo Liverpul u pola 2 pa Siti u 4 pa Čelzi u pola 7 a onda idem do pivare pa sa onom malom iz kafića da joj instaliam windows posle smene...
Mislim, razumem, samo ne razumem kakve veze ima moja preporuka za iznenađenje koje bih ja pripremila, sa tvojim..
Ne bi poklonio dildo,sem da ide da kara sa strane
Kaže vam devojka/žena/ljubavnica - iznenadi me s nečim
priznajemА шта с нама што немамо жене девојке и љубавнице каква је ово дискриминација : ((