ИЗНЕНАЂЕЊЕ ЗА СВЕ КОЈИ СУ САДА ОСМАЦИ!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Напиши где се то десило и који професори на пријемном дају ђацима збирке, кад нико од професора који предају у школи у којој је пријемни испит не смеју ни да буду у школи за време пријемног!

Ja sam prijemni za srednju polagala u jednoj osnovnoj školi u Somboru pre šest godina (zar već toliko? :D). Naravno da niko od nastavnika ne sme da bude u školi, ali nama su ulazili nastavnik fizičkog, direktorica, čini mi se da je bilo još nekih ali nisam sigurna. Nastavnik fizičkog je, inače, bio odeljenski starešina osmog dva, u kom je malo ko znao srpski. Stoga je dolazio do mene s papirićem, prepisivao moja rešenja (bila sam u osmom treća na republičkom i važila za nekog ko rastura) i onda išao od učenika do učenika iz svog odeljenja i davao im. Mogla bih da imenujem te ljude, ali prosto nema poente posle toliko vremena. :) Sećam se samo da sam došla kući plačući. :) :lol:

Ja sam prijemni za srednju polagala u jednoj osnovnoj školi u Somboru pre šest godina (zar već toliko? :D). Naravno da niko od nastavnika ne sme da bude u školi, ali nama su ulazili nastavnik fizičkog, direktorica, čini mi se da je bilo još nekih ali nisam sigurna. Nastavnik fizičkog je, inače, bio odeljenski starešina osmog dva, u kom je malo ko znao srpski. Stoga je dolazio do mene s papirićem, prepisivao moja rešenja (bila sam u osmom treća na republičkom i važila za nekog ko rastura) i onda išao od učenika do učenika iz svog odeljenja i davao im. Mogla bih da imenujem te ljude, ali prosto nema poente posle toliko vremena. :) Sećam se samo da sam došla kući plačući. :) :lol:

Јој, верујем ти, али је то баш ружно!
Требало је пријавити дежурне наставнике!

Једном сам дежурала са колегиницом која је имала став ,,Нека деца препишу, нема везе'', али сам ја против тога, јер се неко заиста потрудио и научио, а неко ће преписати и заузети место у средњој школи неком ко није смео да преписује.

Но, истина је и да чланови комисије за прегледање имају различите аршине, па неки признају до пола урађене задатке, а неки су врло ригорозни и пониште задатак ако је мало нечитак неки део!

Нажалост, нема правила и нема ни ту неке објективности, иако су пријемни испити замишљени тако да буду објективни.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back