gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Ajmo sve forumasice po jednu pozu za to -Marko, volim te.
Ja biram slovo M![]()
Opa opa, ovo se od vas gospodjice nisam nadao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja biram slovo M![]()
Da, fina, lepo nam je zatrazila da javno kacimo privatne slike sa nasim devojkama/zenama/svalerkama kao i da napisemo mesta gde smo se uslikali![]()
Da, fina, lepo nam je zatrazila da javno kacimo privatne slike sa nasim devojkama/zenama/svalerkama kao i da napisemo mesta gde smo se uslikali![]()
Da rezervisem na vreme...
Kad su teme bile bitne ovde.
Najbitniji su ljudi koji na njima pišu.
Sve se vrti oko njih. A teme su samo poligon na kojem se može pokazati njihova duhovitost.
- - - - - - - - - -
Pa ideja je lepa. Barem meni. Može ispričati o tome kako je njihova ljubav obišla svet - kako je prisutna i na mestima gde oni nisu... no, svako sve vidi na sebi svojstven način.
Opa opa, ovo se od vas gospodjice nisam nadao![]()
Nemoj molim te da mi kazes da si ocekivao I od mene :/
Pa ne bas I ali gde se uhvati bas za najjace slovo![]()
Omiljeno mi... Slovo.
Kreativno al po našoj grbačiPazi sad, rizikujem da se sad žešće izblamiram jer sam možda ja pogrešno shvatio ali mislim da želi da napravi kolaž sa slikama nekih "random" nepoznatih ljudi koji poziraju na raznoraznim mestima sa natpisom - Marko Volim te. Andrijana.
Kao... Fora... A simpatično je. Kreativno.
Čini ti se![]()
Ja biram slovo M![]()
nisi dovoljno lud dok ne budeš uzeo sprej u ruke i zaista sve to ispisao po svim tim vozilima..![]()
Postovani, htela bih da napravim iznenadjenje decku za rodjendan, nije doduse bas originalno jer je jedna devojka to vec uradila, ali bi mi trebala vasa pomoc. Naime, htela bih ukoliko mozete da mi posaljete sliku vasu sa papirom na kome pise, marko volim te! andriana i da se slikate negde na nekom zanimljivom mestu kao i da pise koje je to mesto. puno vam hvala![]()