Iznenadite ju brzom penetracijom!

Nisi (nista) naucio. Nju - ju, a odomacilo se i je: Iznenadite je...
A tamo su mogli da te nauce i da pises latinicom, a ne tim hijeroglifima, koje koristis od kada si otisao odande.

Значи, наслов би требало да гласи "Изненадите ЊУ брзом пенетрацијом!"

А хијероглифи којима ја пишем су једино службено писмо у мојој земљи...
И тако...

Значи, наслов би требало да гласи "Изненадите ЊУ брзом пенетрацијом!"

А хијероглифи којима ја пишем су једино службено писмо у мојој земљи...
И тако...

"Iznenadite je brzom penetracijom" je blize govornom stilu.

Tvoja zemlja je ono gde si i ucio jezik, a to sto niste mogli da se uklopite u novonastalu situaciju ne znaci da nam ovde moras drzati lekcije o srpskom i hrvatskom jeziku. Inace, da tebe to ne svrbi, ne bi spomenuo da si ucio srpskohrvatski u XP -u, tako, da postedi nas nacionalistickih gluposti i lepo reci sta imas o vom sumanutom iznenadjenju.;)

Немој човече, смејем се већ данима твојим доскочицама...

jeee
c015.gif

"Iznenadite je brzom penetracijom" je blize govornom stilu.

Tvoja zemlja je ono gde si i ucio jezik, a to sto niste mogli da se uklopite u novonastalu situaciju ne znaci da nam ovde moras drzati lekcije o srpskom i hrvatskom jeziku. Inace, da tebe to ne svrbi, ne bi spomenuo da si ucio srpskohrvatski u XP -u, tako, da postedi nas nacionalistickih gluposti i lepo reci sta imas o vom sumanutom iznenadjenju.;)

Мени смета неписменост кад је било који језик у питању...
А нагласио сам да сам учио у ХР управо због тога да би се избегао националистички конткест...

А што се тиче новонастале ситуације и уклапања...
Можда на мастеру научиш нешто о томе...

Мени смета неписменост кад је било који језик у питању...
А нагласио сам да сам учио у ХР управо због тога да би се избегао националистички конткест...

А што се тиче новонастале ситуације и уклапања...
Можда на мастеру научиш нешто о томе...

Mozda, ali onda poradi i na svojoj pismenosti (zaboravljas zareze, pardon, zapete).

Back