NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
ne volim generalno iznenadjenja. volim isplanirane situacije, da znam sta, kako, gde itd. ali iskreno, uhvatila sam sebe d au poslednje vreme prizeljkujem jedno super-iznenadjenje od jedne osobe. ako bude, javicu vam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_AnjA_:Volim i da me iznenadjuju, a josh vishe da iznenadjujemKada chovek ume to da radi, sitnica moze postati charolija
![]()
Ne beri brigu za moju inspiraciju, niti sitnice...kojote:Sitnica: Tom Cruise kupio kuću za 35 miliona dolara | 24sata.info ...
'Vataš inspiraciju, šećeru, dok te ne krenu ovak'e sitnice, a? :-)
princeza_paulina:pa udacu se za ovog drugog... a sto ti mene stalno napadas, a ja sam uvek na tvojoj strani, ba si ti jedan zlobnik i nikako da mi kazes kakva iznenadjenja volis?
Zex:Ne "a i ti" nego "a i to"
kučka:Volim kada odmotavam lepo upakovan poklon a neznam sta je unutra..volim kada me zovne na telefon i kaze ...za pola sata cekam te dole i ne znam gde me vodi ..volim kada mi prijateljica kaze..sutra idemo na jedno lepo mesto nas dve da se istracarimo a ne znam koje. ..volim kada dobijem ulaznice za pozoriste a nisam planirala. volim kada mi stigne vaucer za... i imam 5 dana da se spremim.volim kada dobijem knjigu koju sam zelela i htela da kupim a neko me preduhitri.voli kada dobijem cvet ..volim kada isto tako uzvratim..sa iznenadjenjima onima koje volim..
otkacena slavonka:pa tko tebi rece da si kucka...mamicu mu njegovu...pa ti si prava pjesnicka dusa... :wink:
kučka:Etoooo..IZNENADILA sam te..a ti volis iznenadjenja.. :-D ..ima ona stara..koga ne poznajes ne sudi o njemu ..:-D
Zex:I?! Sto se nisi udala za njega?!
xalara:pa verovatno je neprijatno iznenadio pa je nije ni zaprosio
e, a kad bi vas neko sad zaprosio, da li bi ste se iznenadili prijatno ili neprijatno ili se ne biste ni iznenadili?
xalara:pa verovatno je neprijatno iznenadio pa je nije ni zaprosio
e, a kad bi vas neko sad zaprosio, da li bi ste se iznenadili prijatno ili neprijatno ili se ne biste ni iznenadili?
Ne.princeza_paulina:Da li volite da priredjujete iznenadjenja?
Da li se bojite da i sami ne budete iznenadjeni reakcijom na vase iznenadjenje?
Da li ste se nekada pokajali sto se to uradili, ako neko nije shavtio vase najbolje namere? Kakva iznenzadjenja volite?
Tauren_Chieftan:Zhene... nishta im ne verujem, one se zaljubljuju josh od svoje pete godine, i svaki put je prvi, jedini, pravi i za ceo zivot...tako da nema iznenadjenja![]()