IZNENADI ME....

ne volim generalno iznenadjenja. volim isplanirane situacije, da znam sta, kako, gde itd. ali iskreno, uhvatila sam sebe d au poslednje vreme prizeljkujem jedno super-iznenadjenje od jedne osobe. ako bude, javicu vam:)

princeza_paulina:
pa udacu se za ovog drugog... a sto ti mene stalno napadas, a ja sam uvek na tvojoj strani, ba si ti jedan zlobnik i nikako da mi kazes kakva iznenadjenja volis?

:lol: :lol: :lol: :lol: hi, hi, hi, kakav bre zglobnik, pa ti si mi najsimpaticniji lik od ovih ovde, cini mi se da umes i da se zacrvenis... ;-)
Aaaa, ne volem iznenadjenja, ne snalazim se... :|
Jedino erotska iznenadjenja, a i ti u granicama normale :smile:

ne volim iznenadjenja uopste,jer se cesto nakon iznenadjenja jako razocaram u isto.
bolje me pitaj sta hocu i sta volim ( ako se npr radi o nekom poklonu) nego da me iznenadis,najcesce neprijatno,mrzim iznenadne posete jer mi obicno pokvare savrseno isplaniran dan kada sam bila raspolozena za nesto drugo a ne za vidjanje sa nekom osobom...i tako...

ne definitivno :)

Obozavam iznenadjenja (ako su prijatna), pocevsi od kilograma pomorandzi koje mi donese kada se vrati sa posla, pa do toga da mi iz cista mira, na terasi, pod zvezdanim nebom, klececi na jednom kolenu, na sav glas peva serenadu sa saksijom sa azalejama u rukama. :D
Nisam jos utvrdila sta o tome misle komsije (niti me mnogo zanima). ;-)

Ja volim iznenadjenja koje mi prirede dragi ljudi. Znam da su u dobroj nameri, pa iako nisu u mom stilu radujem se zelji i volji i nema veze sta su.

Volim i da priredim lepa iznenadjenja... Tesko da mogu da zamislim deljenje zivota bez toga...

Imali u školi sastav na temu "Kako sam proveo letnji raspust". I Perica piše:
"Leto sam proveo kod bake na selu. Tamo je mnogo lepo, priroda, čist vazduh, rodbina. Baka ima štalu i bika i crnu i belu kravu. Jednog jutra uđem ja u štalu, kad tamo, bik j ebe crnu kravu."
Učiteljica se naljuti i izgrdi ga: "Sram te bilo, kakve su to reči. Drugi put nemoj tako, kaži - bik me iznenadio."
Godinu dana kasnije, deca opet pišu sastav na temu: "Kako sam proveo letnji raspust". I Perica piše:
"Leto sam proveo kod bake na selu. Tamo je mnogo lepo, priroda, čist vazduh, rodbina. Baka ima štalu i bika i crnu i belu kravu. Jednog jutra uđem ja u štalu, kad tamo, bik me iznenadio - sad j ebe i onu belu!"

kučka:
Volim kada odmotavam lepo upakovan poklon a neznam sta je unutra..volim kada me zovne na telefon i kaze ...za pola sata cekam te dole i ne znam gde me vodi ..volim kada mi prijateljica kaze..sutra idemo na jedno lepo mesto nas dve da se istracarimo a ne znam koje. ..volim kada dobijem ulaznice za pozoriste a nisam planirala. volim kada mi stigne vaucer za... i imam 5 dana da se spremim.volim kada dobijem knjigu koju sam zelela i htela da kupim a neko me preduhitri.voli kada dobijem cvet ..volim kada isto tako uzvratim..sa iznenadjenjima onima koje volim..

pa tko tebi rece da si kucka...mamicu mu njegovu. :evil: ..pa ti si prava pjesnicka dusa... :wink:

xalara:
pa verovatno je neprijatno iznenadio pa je nije ni zaprosio :(

e, a kad bi vas neko sad zaprosio, da li bi ste se iznenadili prijatno ili neprijatno ili se ne biste ni iznenadili?

:roll: Paaa, kad bi me zaprosila debela Ana, verovatno bih se neprijatno iznenadio
8-) Ali ako bi to bila Megi... Oma bih se prijatno iznenadijjo

princeza_paulina:
Da li volite da priredjujete iznenadjenja?
Da li se bojite da i sami ne budete iznenadjeni reakcijom na vase iznenadjenje?
Da li ste se nekada pokajali sto se to uradili, ako neko nije shavtio vase najbolje namere? Kakva iznenzadjenja volite?
Ne.
Negativan odgovor na 1. vishe-manje chini odgovaranje na 2. i 3. nepotrebnim.

Back