Iznajmljivanje ves masina

**kolacic**

Početnik
Poruka
14
Da li neko zna osobu, servis, bilo koga ko iznajmljuje ves masine?

Molim vas ako neko zna nekoga neka me kontaktira na pp da mi da kontakt telefon, nemojte to ovde javo kaciti.

A inace interesuje me i ima li neko iskustva sa ovim i kakvo iskustvo imate?

Ozbiljno pitaš ?
Zar bi neko iznajmio veš mašinu, platio prevoz, nosio je u stan, nameštao za neke pare, bez obzira kolike, kada može za sitne pare da kupi polovnu preko oglasa.
Ili misliš ono kao u Americi...odeš, ubaciš novac i provedeš pola dana u praonici ? Koliko ja znam, nema toga kod nas.

ozbiljno pitam
pa to je zgodno za podstanare studente recimo, oni najvise iznajmljuju

ja znam jednog koji iznajmljuje na najmanje 3 meseca 30 e on servisira on ti donese, medjutim to je mnogo jer na godisnjem nivou to mu dodje 120e a 150e je polovna
cula sam za jednog koji izdaje na godinu dana najmanje, za samo 50e ali nema sanse da dodjem do tog coveka

ne ne perionice to kod nas nije jos razvijeno i jako je skupi gledala sam neke cenovnike

Не могу да докучим како је то исплативо.
Улагање у куповину машина, сервисирање, транспорт...за 10 евра месечно?
Право решење би биле управо перионице, само ми је нејасно да нико до сада није сматрао за исплативо да отвори тако нешто.
Чак ни улагање не би било велико пошто увек може да се узме пар половних машина из Немачке, код њих је то лако наћи.

Право решење би биле управо перионице, само ми је нејасно да нико до сада није сматрао за исплативо да отвори тако нешто.
Чак ни улагање не би било велико пошто увек може да се узме пар половних машина из Немачке, код њих је то лако наћи.
pa da al taj sto radi taj posao ima vise masina za iznajmljivanje tako da to mu je dodatna zarada to su ljudi koji inace trguju tim polovnim aparatima i drze servise....cela organizacija :lol:

ma ima perionica po bgu kolko oces ali su jako skupe nije to kod nas jos razvijeno kod nas se porazumeva da svaki stan/kuca ima masinu
oni se najvise guraju medju restoranima ali sad i vecina restorana ako imaju prostora ima svoju onu veliku ves masinu

...jeste sve bi to bilo fino ali onaj ko bi otvorio perionicu mora imati i masine za susenje vesa, a ne samo za pranje jer nije lako nositi mokar ves,
plus sto za jedno prosecno pranje 4 clana porodice beli i sareni ves plus susenje treba oko 4h minimum....a gde je placanje prostora, struja, voda,
grejanje zimi....nije to jeftino jer su potrebne mnogo vece masine nego one koje mi koristimu u kucama....

Perionice i nisu neke investicije, zato što kod nas svaka kuća ima veš mašinu .... A i ko će da gilja veš po gradu da bi ga oprao u perionici i pri tom išao busem .... nije baš ideja dobra. Eventualno da se te perionice načičkaju negde oko onih domova - mada mislim da u domovima imaju svoje.

Perionice i nisu neke investicije, zato što kod nas svaka kuća ima veš mašinu .... A i ko će da gilja veš po gradu da bi ga oprao u perionici i pri tom išao busem .... nije baš ideja dobra. Eventualno da se te perionice načičkaju negde oko onih domova - mada mislim da u domovima imaju svoje.

Сада има али када се поквари? А у згради поред отворена перионица, одеш, опереш, осушиш, испричаш се са комшилуком, прочиташ део романа...не знам, мени се свиђа како је то решено у Немачкој, рецимо, иако смо ишли пар станица метроом, исплатило се да се прикупљен веш опере одједном. И све то за мале паре.

Pa ne možemo porediti Nemačku i nas ... odnosno metro i gradski prevoz ... zamisli da uletiš u gradski izmedju pola 4 i 5 sa sve brdom veša .. pa izbacili bi te dok si reko ''keks''
c038.gif

Pa ne možemo porediti Nemačku i nas ... odnosno metro i gradski prevoz ... zamisli da uletiš u gradski izmedju pola 4 i 5 sa sve brdom veša .. pa izbacili bi te dok si reko ''keks''
c038.gif

Слажем се (а шта би друго ми мушки па могли...) али...
Замисли сада четири солитера на раскрсници на новом Београду и перионицу у једном од њих. Значи, корпу или торбицу у лифт и шетња.
Осим тога, зна се коме су такве перионице намењене. Сигурно не прању столњака или велике постељине.

Back