Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Svatko od nas različito reagira na različite situacije.
Znam ostati smirena, "stati na loptu", razabrati o čemu se radi...nikad ne paničarim.
Bilo je dosta škakljivih situacija, ali mi jedna posebno ostala u sjećanju.
Majka mog bivšeg, dok smo bili u vezi, svim je silama nastojala razoriti našu vezu...nikad me nije upoznala, ali je pričala grozote o meni, radila stvari koje nisu svojstvene normalnim ljudima. I nije to bilo isključivo radi mene, niti jedna njegova djevojka nije bila dovoljno dobra za nju. Uglavnom, mi smo prekinuli a da se nas dvije nikad nismo upoznale. Prošle su godine, udala sam se, i kako to obično biva, život nikad ne ostavi neke situacije nerazriješene. Sreli smo se kod prijatelja, sasvim slučajno. Shvatila je tko sam jer je znala mog muža. Situacija je bila neprijatna jer domaćini nisu znali kako ću reagirati...a ja sam je samo posmatrala...mogla je osjetiti moj pogled. Kad smo odlazili, prišla sam joj, pružila ruku, nasmiješila se i samo rekla "Baš mi je drago da smo se i nas dvije konačno upoznale". Njen pogled, to što je ostala bez teksta, kao i cijeli izraz lica, i dan danas kad se sjetim toga, čini me ponosnom...

igras fudbal