Da li zena u ovom slucaju ima seksualni ponos, kad izjavi da je partnera dobro izmuzla i lom ga napravila?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Stvar je u tome sto se muskarci hvale kako su tu i tu kresali bez uvazavanja zene kao ljudskog bica koja ima osjecaj i potrebu za seksom, ali u kojoj ce dominirati zenski rod a ne stalno potcjenjivanje od muskaraca.forum nije NVO kafenisanje.
Cemu tvoj bes?
To je metafora. Lom ga napravila od seksa, tako da ga je ponizila i muskarca napravila droljom.Kakav lom brate?
Bacala mu stvari po gajbi?
haha da. Ponizi me izhebi me uzas. Da ne brkas malo neke stvari. Muskarci zapravo uzivaju u seksu i ne smatraju da je to ponizavajuce.To je metafora. Lom ga napravila od seksa, tako da ga je ponizila i muskarca napravila droljom.
Nemam takva iskustva...Da li zena u ovom slucaju ima seksualni ponos, kad izjavi da je partnera dobro izmuzla i lom ga napravila?
Time sto ga je izmuzla, dokazala je svoju dominaciju u seksu. Ucinila ga je prostom fuksom.haha da. Ponizi me izhebi me uzas. Da ne brkas malo neke stvari. Muskarci zapravo uzivaju u seksu i ne smatraju da je to ponizavajuce.
uzasssss. Prosto sam zbunjen tom postavkom.Time sto ga je izmuzla, dokazala je svoju dominaciju u seksu. Ucinila ga je prostom fuksom.
E pa i zenske mogu nekoga napraviti fuksom i droljom, a ne da se taj prefiks odnosi samo na zene.uzasssss. Prosto sam zbunjen tom postavkom.
...e nek' si nam objasnila...E pa i zenske mogu nekoga napraviti fuksom i droljom, a ne da se taj prefiks odnosi samo na zene.
u fazonu, zamahne repicem lisice kod dovratka, uz recci : "wrwrwrwrwwrw.."Zamisli seksas se sa nekom zenskom, ona ono odlepila, svrsavate sta vec i ona ustane i: ha, al sam te izhebala bedaku jedan i obuce se i ode u stiklama: klip klop.
A ti ostanes, zabijes glavu u jastuk i places.
Dobro i? Ima muskaraca koji vole da su fukse i drolye zenama. Jel to pitanje u temi?E pa i zenske mogu nekoga napraviti fuksom i droljom, a ne da se taj prefiks odnosi samo na zene.
A on ce: rau wau wauuuu fazonu, zamahne repicem lisice kod dovratka, uz recci : "wrwrwrwrwwrw.."![]()