Izmestanje brojila za struju

NikolaCCC

Početnik
Poruka
14
Posto ne znam gde da se obratim bilo kome povodom mog problema, obraticu se ovde.

Naime, zivim u kuci sa majkom i imam problem sa strujom. Vec godinama mi stizu racuni koji su 50% veci nego sto bi trebali da budu. Znam o cemu se radi i zeleo bih da izmestim strujomer. Strujomer se ne nalazi u nasoj kuci, nego u kuci pored mene i na ime je drugog clana porodice. Strujomer nije moguce prebaciti na moje ime jer kuc au kojoj zivimo, iako je nasa, ne moze biti na moje ime jer naselje u kome zivimo nije uknjizeno. Interesuje me, posto sam citao da eps radi izmestanja brojila na bandere, da li je moguce uz saglasnost vlasnika brojila, da pozovem eps da mi izmeste strujomer na banderu koju bih ja napravio napolju, i koliko bi me ta usluga kostala.

мени комшија исеко телефонски кабал
који је ишо преко његове куће
кад сам га одјебао
јер сам видео да ми не мисли добро
нисам имао телефон три дана
дошли лепо људи
прикачили од бандере директно на моју кућу
и готова ствар

мени комшија исеко телефонски кабал
који је ишо преко његове куће
кад сам га одјебао
јер сам видео да ми не мисли добро
нисам имао телефон три дана
дошли лепо људи
прикачили од бандере директно на моју кућу
и готова ствар
Pazi ja to ne mogu nikako da uradim. Procitaj lepo sve sam objasnio zasto mi treba da iznesem van kuce brojilo a novo da uzimam, plus, novo kosta izmedju 70 i 100 hiljada, tako da ono...

имаш две опције
прва је да нађете професионалног умицу
или друга да сачекаш да матори сероња умре
пре тога не оде у опсајд ..ожени се са неком курвом
препише све њој
и после тога (морате да се селите) наследите његову имовину
срећно

Generalno mi je bitno da ga pomerim bilo gde, gde bih mogao da vidim u svakom trenutku zicu koja dovodi do moje kuce, da bih bio 100% siguran da je samo moja kuca povezana na njega, tj da sam ja jedini potrosac na brojilu.
To se lako resava,ako ti je brojilo dostupno,iskljucis ponekad sve osigurace ili sklopku,i ako se i dalje pokrece neko ti krade struju.Sad leti i nije neka potrosnja,pa neces mozda moci da uhvatis momenat,ali na jesen ili zimi mozes,obicno je potrosnja veca.

имаш две опције
прва је да нађете професионалног умицу
или друга да сачекаш да матори сероња умре
пре тога не оде у опсајд ..ожени се са неком курвом
препише све њој
и после тога (морате да се селите) наследите његову имовину
срећно
Nema otimanja oko imovine sto se tice kuce, zna se sta je cije, papirologija me zeza da on to meni prepise, ali bice cim uknjize naselje ili cim crkne, videcemo sta pre da se desi 😂

Back