Izmesani zivci

Nekada se sam sa sobom smejem kada citam kako vecina clanova foruma peni protiv samoupravljanja, komunizma, Tita...... A nije ni zivela nikada u njemu....

A istovremeno neumereno hvale sve sto samo malo na komunizam mirise: Putina, Moralesa, Madura...

Da se to nekom nisu izmesali zivci? z:lol: :

Dobro definisano i slažem se 100%.

може бре..
само скролујеш мало горе да видиш и чујеш Госпођу Меквилијамс,београдско дете,
на Челу корпорације која руковиди са 13 ТРИЛИОНА долара :D
To je zapravo 0 dolara.

Naime, sećaš se kako je vučićev ministar Vujović izjavio da nema ni prebijene pare u Fondu za osiguranje depozita

To je isto sa FDIC

Nekada se sam sa sobom smejem kada citam kako vecina clanova foruma peni protiv samoupravljanja, komunizma, Tita...... A nije ni zivela nikada u njemu....

A istovremeno neumereno hvale sve sto samo malo na komunizam mirise: Putina, Moralesa, Madura...

Imao sam godinu dana kada je Tito preminuo! mogu , jedino reći da mi je žao što nisam živeo u to vreme. pametan čovek sa sela , jednom prilikom je rekao: za vreme Tita, napravio sam kuću na sprat , za vreme Slobe tovilište za svinje, a za vreme tako-reći demokrata kućicu za psa ali sa materijalom koji mu je ostao od Tita i Slobe.

Da, treba se držati antikomunizma, a ne čas ne volim komunizam, čas sam @Jami19.
Prvi put posle Titove smrti otišao Cigo da poseti Titov grob, pa nad grobom počne da se jada:
• Joooj druže Tito, kako je lepo bilo dok si bio živ, a vidi sada, nema para, nema penzije, grebem se za hleb, vodu, struju...
Tad ga zapazi redar koji tu kao čuva grob, pa mu kaže:
• Gubi se Cigo odavde, da imam metaka u pištolju, sad bih te ubio.
A Cigo će na to:
• Čuješ, druže Tito, ni metaka više nema.

Да, већина људи на овом форуму тврди да су се Гидлер, Черчил и Тито борили против Стаљина и Драже.

90их су нам Миле Комраков, Мила Штула и остале ведете РТБ пуниле главу како нас зли капиталистички запад мрзи и хоће да нас уништи, и зато смо вођени девизом "непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ" своје природне савезнике видели у Лукашенку, Садаму Хусеину, Фидел Кастру, Гадафију и њима сличнима

90их су нам Миле Комраков, Мила Штула и остале ведете РТБ пуниле главу како нас зли капиталистички запад мрзи и хоће да нас уништи, и зато смо вођени девизом "непријатељ мог непријатеља је мој пријатељ" своје природне савезнике видели у Лукашенку, Садаму Хусеину, Фидел Кастру, Гадафију и њима сличнима
...за разлику од данас, када су нам "пријатељи" они што нас бомбардоваше? :lol:

Па управо том девизом су се водили блесави домаћи издајници који су помислили да је "непријатељ мог непријатеља(Слобе)" аутоматски и њихов пријатељ. А после тога нокаут у главу, па онда подизање са пода са речима - Али ви сте моји пријатељи. Па онда још један ударац у главу, па ново устајање, па нову нокаут....

Наравно, има их и гомила који нису били блесави већ од почетка знај шта се дешава и проводе се са напудерисаним белим носем.

Poslednja izmena:
Па управо том девизом су се водили блесави домаћи издајници који су помислили да је "непријатељ мог непријатеља(Слобе)" аутоматски и њихов пријатељ. А после тога нокаут у главу, па онда подизање са пода са речима - Али ви сте моји пријатељи. Па онда још један ударац у главу, па ново устајање, па нову нокаут....

Наравно, има их и гомила који нису били блесави већ од почетка знај шта се дешава и проводе се са напудерисаним белим носем.

"домаћи издајници" је исто комунистички производ који се прво примењивао за четнике, недићевце и љотићевце а после су га Вучела и Мила Штула препаковали деведесет прве и примењивали за све који су били против Слобе и Шешеља.

"домаћи издајници" је исто комунистички производ који се прво примењивао за четнике, недићевце и љотићевце а после су га Вучела и Мила Штула препаковали деведесет прве и примењивали за све који су били против Слобе и Шешеља.
Da.

Naprosto na svim mestima Curi komunizam gde god pipnete moderne rusopušadžije.

Наравно да ћеш да прво да потражиш савезнике у непријатељима свог непријатеља. Лепо је ако ти Лукашенко, Садам или Путин понуде неку врсту сарадње. Лепо је иако ти Ахтисари или Цимерман понуде сарадњу да заиста решиш неки проблем. Они нису дужни да ти је понуде и то не значи да ћеш је аутоматски добити и да треба да је добијеш. Има беспризорних којима и тако нешто пада на памет.

Најгоре је ипак, када ти непријатељи твог непријатеља јасно покажу да не желе твоје пријатељество већ твоју смрт, а ти и даље умишљаш да су ти они пријатељи. То је главни проблем НАТО лобиста у Србији, и то се јасно види из њихове анализе односа противника НАТО алијансе према Русији, Кини и осталим земљама, а која је заснована на гореизложеној погрешној логици коју безуспешно покушавају да примене и у својим стварима.

Домаћи издајник је свако ко ради за интересе страног фактора, а против општег интереса свог народа. Нема ту Слобе, Вучеле или Недића. Дефиниција је стара колико и Кина.

Такође, Социјалнационалисти-русопушаџије тврде да је свако ко се не слаже са њима Народни Непријатељ, само што то данас зову "аутошовиниста", и заправо, не припада српском етницитету.

Такође, Социјалнационалисти-русопушаџије тврде да је свако ко се не слаже са њима Народни Непријатељ, само што то данас зову "аутошовиниста", и заправо, не припада српском етницитету.
Ниси ти народни непријатељ зато што се не слажеш са њима, већ зато што радиш против народа.

Back