IZMENITI ZAKON O BRAKU-DOZVOLITI BRAK SA DVE ZENE!

Zivot postaje sve brzi,sve zahuktaliji.Tesko vreme,materijalne nedace.Teska politicka situacija.Problemi sa decom,koja sve vise pruzaju otpor roditeljskom vaspitanju.Uticaj
ulice,televizije,kriminilizacije drustva u celini,stvorili su za muskarce,veoma tesku situaciju.Da bi prosecan muskarac,amortizovao sve udarce,koja prima,kako iz spoljnog sveta,tako i u okviru svoje porodice,mora se napraviti rigorozan rez!

Za fizicko,a da ne govorimo o psihickom zdravlju muskarca,treba napraviti jedan hrabar,
ali neophodan dis-balans.Kako to postici? Trebalo bi pod hitno,promeniti zakon o braku.
Muskarcima u ovim vulkanski teskim turbulentnim vremenima,treba omoguciti,da u predahu,kada je u svom domu,u okviru svoje porodice,dobije maksimalnu kolicinu
neznosti i seksualne relaksacije.To jedna zena,ophrvana problemima sa svih strana,sa
milion obaveza,u kuci i van nje,vise nije u stanju da servisira.Dakle,i njoj,i njenom
muzu,treba pomoc.Kako taj problem,resiti na najbezbolniji nacin? Vrlo jednostavno.
Dozvoliti da muskarci imaju legalno dve zene.Muskarci bi bili rastereceni,seksualne
napetosti a ne bi gubili vreme,da za to zadovoljenje,prave "izlet" van braka.Sama zena,takodje bi bila rasterecena,jer bi znala,ako je ona te noci umorna,sex ce njenom voljenom priustiti ona druga.Znam da ce ovaj predlog,kod laznih moralista,
izazvati buru negodovanja.Ali ako na miru razmisle,shvatice,da samo na ovaj nacin,
moze da se vrati,inaj tako potreban mir,i harmonija u porodici.Razvodi brakova,drasticno bi se smanjili,jer muskarci ne bi imali potrebe,da napustaju,svoje
malo carstvo sa dve voljene zene!

Lepi moj Lorde Gledstone,
Problem zahuktalog života može se rešiti i na drugi način: da žena ima dva muža! Pa da obojica rade i zarađuju, na smenu. A ona će seksualno da podmiruje obojicu.
I nemoj misliti da joj, onako rasterećenoj od obaveze zarađivanja, može teško pasti da bude maštovita u udovoljavanju njihovim apetitima!
:manikir:

A, š'a misliš?:zper:

Hatsja;bt258426:
Lepi moj Lorde Gledstone,
Problem zahuktalog života može se rešiti i na drugi način: da žena ima dva muža! Pa da obojica rade i zarađuju, na smenu. A ona će seksualno da podmiruje obojicu.
I nemoj misliti da joj, onako rasterećenoj od obaveze zarađivanja, može teško pasti da bude maštovita u udovoljavanju njihovim apetitima!
:manikir:

A, š'a misliš?:zper:
Tako je na Tibetu;bilo je na Tv ,žene sijaju ,srećne,samo se smejulje :lol:

Draga moja lepa Hatsja .Ti si me stvarno malo zbunila.Taj predlog,da zena ima dva muza,nisam imao u vidu.Nisam
siguran,da jedna zena,moze da podmiri dva muskarca-muza? To bi ipak bio veliki teret,kako psihicki,tako i fizicki za
jednu zenu.Ja smatram da su zene nezna bica,kako bi jedna zena podnela,da je svake noci "Iscrpljuju" dva jaka i azdrava
muskarca.Da li bi sutra dan,ona bila sposobna,da odradi sve kucne poslove.Pa nju bi bolelo celo telo.Ne! Ja isuvise
cenim zene,da bih mogao da glasam,za jedan tako nehuman zakon! Jedna zena-dva muza! Ne,ne.Ostajem pri svom
prvobitnom predlogu.Dve zene=jedan muskarac.Ostaj mi zdravo i veselo.Puno te pozdravljam,bez obzira,sto imamo
razlicita misljenja,o istom problemu.

Lord Gledston;bt258500:
Ja smatram da su zene nezna bica,kako bi jedna zena podnela,da je svake noci "Iscrpljuju" dva jaka i azdrava
muskarca.Da li bi sutra dan,ona bila sposobna,da odradi sve kucne poslove.Pa nju bi bolelo celo telo.Ne! Ja isuvise
cenim zene,da bih mogao da glasam,za jedan tako nehuman zakon! Jedna zena-dva muza! Ne,ne.

Lepoto moja lordovska,

Duboko sam ganuta tvojom zabrinutošću za nežan ženski svet!
Opusti se, nemoj biti tako skrušen i tužan...
Ti kućni poslovi su, za ženu, mačji kašalj. Ona to odradi očas posla! A onda joj ostane svo belosvetsko vreme na raspolaganju: i nokte da maže, i kosu da tapira, i trista nekih čuda da smišlja. Dva muža - za nju su sitnica!
:flert:

Jako sam iznenadjen komentarima zena,koje ja nasuprot Lordu,jako cenim.Ali stvarno ,nisam u stanju da prihvatim,da bi jedna normalna zena,
pristala da je za jednu noc,zadovoljavaju DVA MUSKARCA! To se kosi,sa prirodom zene,zene kao ljudskog bica.Za muskarce je sasvim normalno,
da moze sa velikim entuzijazmom,da dnevno zadovolji vise zena.Ali da da zena,to divno bice,kaze ja zelim u svom krevetu DVA MUSKARCA! Ne.
mislim da to nisam procitao,mislim da sam to samo imao,ruzan san!

Damoklovmac;bt258607:
Ja sam stvarno frapiran.Pa koja bi zena to pristala.Da ima dva muza,oba da rade,ona da ne radi,vec njih
obojicu da podmiruje.Mozda takvih zena,ima u Americi,ali kod nas? Neverujem!:dash::dash::dash:
Pa nisu u isto vreme obojica sa ženom bre,smenjuju se na odredjeno vreme,jedan ide u pečalbu i završava poslove van kuće ,pa ga posle zameni drugi a ovaj preuzme kuću i ženu.Trude se obojica i oko kuće i oko žene a njoj baš prijaju ove smene,kolko sam ja video na Tv :lol:

Drage moje forumasice,a narocito one,koje smatraju da normalna zena,moze da podnese penetraciju od strane DVA
muskarca.Pre svega,ako pogledamo sa medicinske strane,normalno gradjena zena,iz zdravstvenih razloga,ne treba
da dozvoli,da joj dva muskarca ulaze u njen organ,putem polnog opstenja.Zena je kao bice,predodredjena,da samo
JEDNOM MUSKARCU,dozvoli penetraciju.Svako drugo ponasanje,bilo bi jedan oblik prostitucije.Sa druge strane,
muskarcevo telo,tako je koncipirano,da mu cesto menjanje seksualnih partnerki,cak i u istom danu,samo poboljsavaju
njegov libido,kao i psihicko zdravlje.Ja ovo ne govorim sa pozicije muskarca,vec na osnovu medicinske i prakse i
teorije.

Lord Gledston;bt258688:
Drage moje forumasice,a narocito one,koje smatraju da normalna zena,moze da podnese penetraciju od strane DVA
muskarca.Pre svega,ako pogledamo sa medicinske strane,normalno gradjena zena,iz zdravstvenih razloga,ne treba
da dozvoli,da joj dva muskarca ulaze u njen organ,putem polnog opstenja.Zena je kao bice,predodredjena,da samo
JEDNOM MUSKARCU,dozvoli penetraciju.Svako drugo ponasanje,bilo bi jedan oblik prostitucije.Sa druge strane,
muskarcevo telo,tako je koncipirano,da mu cesto menjanje seksualnih partnerki,cak i u istom danu,samo poboljsavaju
njegov libido,kao i psihicko zdravlje.Ja ovo ne govorim sa pozicije muskarca,vec na osnovu medicinske i prakse i
teorije.

10+ i više

Back