Измена назива потфорума Тинејџери

Mimi95

Legenda
Moderator
Poruka
50.898
Моје предлог је да се потфорум Тинејџери преименује у "Свет младих" или "Кутак за младе" или тако нешто.
Видим да се на том потфоруму слабо пише,а овако би се проширио на генерално младе особе(до отприлике 40 година).
Мислим да би онда тај потфорум био посећенији и активнији.

Подржавам идеју, и сам припадам тој генерацији. Ако маторци ( уз дужно поштовање) имају свој ПДФ,онда требају и генерација млађих. Ја бих назив дао 20+. Ако видимо да већ постоји 40+. Зашто би се одступало од праксе. Поу

Моје предлог је да се потфорум Тинејџери преименује у "Свет младих" или "Кутак за младе" или тако нешто.
Видим да се на том потфоруму слабо пише,а овако би се проширио на генерално младе особе(до отприлике 40 година).
Мислим да би онда тај потфорум био посећенији и активнији.

Tinejdžeri ostaju bez kutka 🤷‍♀️

Зна се шта је тинејџер 13,14,15,16 година. Питање је да ли њима сме да се дозволи приступ овде поред све болештине које овде обитава. Самим тим не знам ни за коју сврху имају ПДФ? Ем' што их нема, ем' што по свим овоземаљским законима не требају да обитавају овде. Још. Даклен што је горе колега Мими предложио има много више логике.

Bilo bi dobro kada bi se i drugi clanovi izjasnili o ideji.
Подржавам предлог.

Tinejdžeri ostaju bez kutka ?‍♀️
Моја идеја је да то буде кутак и за тинејџере и за нас мало старије.

Зна се шта је тинејџер 13,14,15,16 година. Питање је да ли њима сме да се дозволи приступ овде поред све болештине које овде обитава. Самим тим не знам ни за коју сврху имају ПДФ? Ем' што их нема, ем' што по свим овоземаљским законима не требају да обитавају овде. Још. Даклен што је горе колега Мими предложио има много више логике.
Тинејџери су до 19 година,с тим што малолетни ретко долазе на форум.

Back