aeolus Primećen član Poruka 644 06.04.2011. u 20:42 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #1 Muž nasekirao ženu i njenu majku.Stravičan zločin! http://www.crnahronika.rs/dvostruko-ubistvo-sekirom-u-nisu/
Muž nasekirao ženu i njenu majku.Stravičan zločin! http://www.crnahronika.rs/dvostruko-ubistvo-sekirom-u-nisu/
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.426 06.04.2011. u 20:43 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #2 Bas ih je nasekiro..odma to treba konopac i o vrbu
pater.familias Gost Poruka 13.230 06.04.2011. u 20:50 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #3 joj kad' čujem to vrbu, odmah se setim one ustaške srbe na vrbe i nekako mi gadno, jel može na hrast?
joj kad' čujem to vrbu, odmah se setim one ustaške srbe na vrbe i nekako mi gadno, jel može na hrast?
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 06.04.2011. u 21:06 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #4 Takve stvari postadoše,na žalost,svakodnevica u Srbiji.... Beznađe,depresija,nemaština,kratak fitilj.....korak do zločina !
Takve stvari postadoše,na žalost,svakodnevica u Srbiji.... Beznađe,depresija,nemaština,kratak fitilj.....korak do zločina !
Grof Vronski Legenda Poruka 60.495 06.04.2011. u 21:10 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #5 Tarkovsky: joj kad' čujem to vrbu, odmah se setim one ustaške srbe na vrbe i nekako mi gadno, jel može na hrast? Kliknite za proširenje... Može,valjda ! Dobro si to uočila. Ove zapadne komšije ogadiše nam i vrbe. Trešnja,kajsija,orah,dud,šljiva.....sve može! Ali,vrba.....jeste tugaljivo !
Tarkovsky: joj kad' čujem to vrbu, odmah se setim one ustaške srbe na vrbe i nekako mi gadno, jel može na hrast? Kliknite za proširenje... Može,valjda ! Dobro si to uočila. Ove zapadne komšije ogadiše nam i vrbe. Trešnja,kajsija,orah,dud,šljiva.....sve može! Ali,vrba.....jeste tugaljivo !
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.426 06.04.2011. u 21:11 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #6 Tarkovsky: joj kad' čujem to vrbu, odmah se setim one ustaške srbe na vrbe i nekako mi gadno, jel može na hrast? Kliknite za proširenje... Ma moze i na banderu kad nema vise platana
Tarkovsky: joj kad' čujem to vrbu, odmah se setim one ustaške srbe na vrbe i nekako mi gadno, jel može na hrast? Kliknite za proširenje... Ma moze i na banderu kad nema vise platana
tetragramaton Iskusan Banovan Poruka 5.837 06.04.2011. u 22:40 - Izmasakrirao ženu i taštu sekirom #7 Pravda za Z.M. Ko zna koliko su ga one nervirale. Ja mu pružam punu podršku. Neka se javi meni da ga prebacim prako granice.
Pravda za Z.M. Ko zna koliko su ga one nervirale. Ja mu pružam punu podršku. Neka se javi meni da ga prebacim prako granice.