Izmanipulisani

Sve je to dobro dok mu jaja potpapa u mlaku vodu zlo ce biti ako resi da ih skuva:hahaha:
Evo furunce sam nalozio spremne su lepinjice a i velika tepsija gibanice je udesena .Lepinjice su odlezale i dobro se odmorile :ok: imam spremne korpe od belog vrbovog pruca u koje cu da pakujem lepinjice jer imam nameru da veci deo sa parcetom gibanice ode komsiluku . za frustuk i nekim nevoljnicima za koje sam saznao da su u nezavidnoj situaciji.To mi je jutarnja misija.A za podne planiram da okrenem jagnje i jare na raznju to mi je za drustvo spremio sam ceo balon portogizera da lepo i onako kako dolikuje proslavimo uskrs.Malo je falilo da mi se sve ovo isplanirano pokvari zaslugom nekih zlih ljudi koji su se svojski potrudili da mi napakoste.Dobio sam udarac u ledja od coveka za kog sam smatrao da je ok a on se pokazao onako bas bedno i skorojevicki .
Zabolelo me je sto sam video da se par poltrona danas stavilo njemu u sluzbu i potvrdilo ono sto je ocito da nije tako, a ja sam se debelo podmetnuo za sve njih ne sluteci ko su i sta su i da ce mi se moja dobra namera olupati o glavu.
Izbegao sam konflikt prihvatio sam da o svom trosku saniram njihov luksuz za koji ocito nisu bili spremni da ga plate ne iz razloga sto nemaju nego iz razloga sto su sitne duse.Sad imam kompletnu sliku i to je ona kockica koja mi je sve vreme falila kad su oni a bogami i drugi u pitanju.
Ne znaju oni da su od tog trena oni zapravo na teskom gubitku sto im naravno necu reci ,ostavicu ih da zive u zabludi da su me iskoristili i da je prevara prosla tako da ce se silno iznenaditi kad mi se neko iz te ekipe sledeci put bude obratio za bilo sta.
Ima neka visa sila koje oni nisu svesni a ja sam je mnogo puta vec iskusio i koja pravednom neda .da propadne pa taman da se ceo svet na njega okomi.
Kopaju mi zamke i rupe ali se redovno oni u njima polome, ne kazem da je to moja zasluga jer ocito nije ja sam tu samo akter ,ali zaista me neko tamo od gore:heart: brani i cuva i u svakoj tami on mi osvetli onaj pravi put .Sto sam vise delio i davao i sto su mi neki sitnicari otimali ja sam vise imao.A sto su bile vece oluje i talasi ja sam bolje plivao ,zasto je to tako ne umem da objasnim, ali tako je.Nisam neki vernik ali verujem u dobrotu i onu nebesku pravdu od koje niko ne moze da pobegne.Neko to od gore vidi sve.
Zelim vam da lepo provedete uskrs i da se u miru sa vama dragim ljudima okupite i proslavite ga sa radoscu u srcu
Setite se i onih koji nemaju i kojima je tesko pokusajte da im date jedno zrno dobrote i nade i vec ste ucinili jedno dobro delo.
Moj zivotni moto je svaki dan uciniti nesto lepo makar to bila i lepa rec .
Juce sam posadio jedno lipovo drvo:heart:

I na uskrs te uspeli razjebat?
A zene si zvao na slavlje? Sta ces s toliko mudonja, fale ti neke dve da plesu sirtaki po trpezi.

Zelim vam da lepo provedete uskrs i da se u miru sa vama dragim ljudima okupite i proslavite ga sa radoscu u srcu
Setite se i onih koji nemaju i kojima je tesko pokusajte da im date jedno zrno dobrote i nade i vec ste ucinili jedno dobro delo.
Juce sam posadio jedno lipovo drvo:heart:

Hvala puno Šugi i ja tebi želim sve najlepše :heart:
Nadam se da ste sad već lepo proslavili Uskrs uz pečenje, vruće lepinjice i portogizer. :lol:
Retki su pravi prijatelji i stiču se lagano i kroz vreme.
Sviđa mi se tvoj životni moto i lepe reči koje si uputio.
..
Želim ti još jednom da u miru i sa svojim najmilijima provedeš praznične dane :aha2:

- - - - - - - - - -

A zene si zvao na slavlje? Sta ces s toliko mudonja, fale ti neke dve da plesu sirtaki po trpezi.

Sorry Machine na uzurpaciji teme :lol:
Takođe sve najbolje tebi i tvojim najmilijima za Uskrs želim. :aha2:

Znas kako to ide ,zli ljudi ne biraju ni mesto ni vreme gde ce svoje pogano seme da zaseju.
Tacno sam ih osetio sta smeraju i sta su naumili medjutim ipak sam uspeo da im izjalovim plan.
Platio sam ceh njihovog luksuza ali se nisam upecao u klopku da udjem u konflikt i da im time dam povod i razlog da se dalje petljam a to je bilo ono primarno jer su na taj nacin mislili da me zaskoce i peljese.
Dakle dobili su bitku ali ce rat izgubiti.
Nisu ni svesni da su sebe sad proglasili za legitimnu metu.
Posto se sa barabama ne petljam nemam nameru da se ja licno kompromitujem tako sto cu se sa njima nadigravati.
Za pocetak sam sa jednim lihvarom iz tuzilastva udesio da im se nekoliko vec postojecih krivicnih prijava koje imaju poduze vreme ekspresno azuriraju i da ih posle praznika sacekaju prigodne cestitke.:per:
Bitno je da dopadnu saka sistemu e tu su oni moji , sistem pravosudja je korumpiran i aljkav ali cu se ja potruditi da preko svojih veza "pomognem" zakonu da nadjaca njihove nepristojne ponude :lol: .Dakle rekao sam poznaniku otvoreno da cu svaku njihovu ponudu za neko odlaganje ili odustajanje od krivicnog gonjenja platiti dvostruko vise.Video sam da su mu se oci zacaklile a na licu je imao onaj podli osmeh sto je dobar znak.
Dakle uskrsnuce i pravda koliko jos u sredu.
Uskrs sam i pored ovih nevolja uspeo da obelezim i proslavim
Priznajem nije mi bilo svejedno opako sam se iznervirao i nisam imao spokoja ali sam se potrudio da to moji gosti i one koja sam namenio da obradujem ne osete.
Ideja sa lepinjicama gibanicom i pecenjem je odlicno prosla.
Komadi pecenja su zavrsili u lepinjama dakle nije mi bio potreban escajg i tanjiri.Dakle jelo se onako narodski mladi luk u jednu ruku lepinja sa pecenjem u drugu pa udri.
Imao sam punu vanglu jagoda i jos jednu vanglu slaga koji je bio u frizideru pa je svako sebi sipao koliko mu volja.

Poslednja izmena:
Sve je to dobro dok mu jaja potpapa u mlaku vodu zlo ce biti ako resi da ih skuva:hahaha:
Evo furunce sam nalozio spremne su lepinjice a i velika tepsija gibanice je udesena .Lepinjice su odlezale i dobro se odmorile :ok: imam spremne korpe od belog vrbovog pruca u koje cu da pakujem lepinjice jer imam nameru da veci deo sa parcetom gibanice ode komsiluku . za frustuk i nekim nevoljnicima za koje sam saznao da su u nezavidnoj situaciji.To mi je jutarnja misija.A za podne planiram da okrenem jagnje i jare na raznju to mi je za drustvo spremio sam ceo balon portogizera da lepo i onako kako dolikuje proslavimo uskrs.Malo je falilo da mi se sve ovo isplanirano pokvari zaslugom nekih zlih ljudi koji su se svojski potrudili da mi napakoste.Dobio sam udarac u ledja od coveka za kog sam smatrao da je ok a on se pokazao onako bas bedno i skorojevicki .
Zabolelo me je sto sam video da se par poltrona danas stavilo njemu u sluzbu i potvrdilo ono sto je ocito da nije tako, a ja sam se debelo podmetnuo za sve njih ne sluteci ko su i sta su i da ce mi se moja dobra namera olupati o glavu.
Izbegao sam konflikt prihvatio sam da o svom trosku saniram njihov luksuz za koji ocito nisu bili spremni da ga plate ne iz razloga sto nemaju nego iz razloga sto su sitne duse.Sad imam kompletnu sliku i to je ona kockica koja mi je sve vreme falila kad su oni a bogami i drugi u pitanju.
Ne znaju oni da su od tog trena oni zapravo na teskom gubitku sto im naravno necu reci ,ostavicu ih da zive u zabludi da su me iskoristili i da je prevara prosla tako da ce se silno iznenaditi kad mi se neko iz te ekipe sledeci put bude obratio za bilo sta.
Ima neka visa sila koje oni nisu svesni a ja sam je mnogo puta vec iskusio i koja pravednom neda .da propadne pa taman da se ceo svet na njega okomi.
Kopaju mi zamke i rupe ali se redovno oni u njima polome, ne kazem da je to moja zasluga jer ocito nije ja sam tu samo akter ,ali zaista me neko tamo od gore:heart: brani i cuva i u svakoj tami on mi osvetli onaj pravi put .Sto sam vise delio i davao i sto su mi neki sitnicari otimali ja sam vise imao.A sto su bile vece oluje i talasi ja sam bolje plivao ,zasto je to tako ne umem da objasnim, ali tako je.Nisam neki vernik ali verujem u dobrotu i onu nebesku pravdu od koje niko ne moze da pobegne.Neko to od gore vidi sve.
Juce sam posadio jedno lipovo drvo
:heart:

Baš si me prijatno iznenadio sa ovim pisanjem na temi:)

I veliki respect za sadnju drveta:super:

Naš Sugi je poput Čehovljevog Dr Astrova, melanholik, emotivac, kritičan i vredan, veliki poštovalac prirode i zdravog načina života :

Човек је обдарен разумом и стваралачком моћи да би умножавао оно што му је дато, али досад он није стварао, већ рушио.
Шума је све мање и мање, реке пресушују, дивљачи је нестало, клима је оштрија и сваким даном земља постаје све сиромашнија и ружнија. Ти ме гледаш иронично и све што ја говорим изгледа ти неозбиљно: можда је то заиста настраност, али кад пролазим поред сеоских шума које сам спасао од сече или кад чујем како шуми моја млада шума, коју сам ја својим рукама засадио, осећам да је клима донекле и у мојој власти; и ако људи кроз хиљаду година буду срећни, томе сам макар мало допринео и ја. Кад посадим брезу и доцније гледам како се она зелени и повија на ветру, моја душа се испуњава поносом…“

:heart:

:lol:

Poslednja izmena:
Ijaooo kako je to predivan klasik:zaljubljena:

E tako, fino:)....jest da sam se u jednom trenutku zabrinuta zapitala, gde nam nestade onaj stari Sugi,
ali ako su ljubav i nadahnuće prirodnim okruženjem uticali da se njegov duh i telo napune samo pozitivnim vajbom i energijom,
e neka onda i hvala dragom Bogu da je tako:heart:
:lol:

No passaran:ok: bez brige i sekiracije situacija je pod kontrolom i dalje se zna ko kosi a ko vodu nosi.:hahaha:
Eto na primeru neponovljivog Roy-a moze se videti kakve su ga sve nesrece i tragedije u zivotu pratile ali je on ipak uspeo da da ostane dobar covek.
Danas je dobrota u deficitu sto ne znaci da se zarad toga treba prepustiti zlu i postati zao ili dozvoliti zlim ljudima da vas iskoriscavaju.Izaberite put ispravnosti i dobrote

Poslednja izmena:

Back