machinae
Domaćin
- Poruka
- 3.292
I na uskrs te uspeli razjebat?Sve je to dobro dok mu jaja potpapa u mlaku vodu zlo ce biti ako resi da ih skuva
Evo furunce sam nalozio spremne su lepinjice a i velika tepsija gibanice je udesena .Lepinjice su odlezale i dobro se odmorileimam spremne korpe od belog vrbovog pruca u koje cu da pakujem lepinjice jer imam nameru da veci deo sa parcetom gibanice ode komsiluku . za frustuk i nekim nevoljnicima za koje sam saznao da su u nezavidnoj situaciji.To mi je jutarnja misija.A za podne planiram da okrenem jagnje i jare na raznju to mi je za drustvo spremio sam ceo balon portogizera da lepo i onako kako dolikuje proslavimo uskrs.Malo je falilo da mi se sve ovo isplanirano pokvari zaslugom nekih zlih ljudi koji su se svojski potrudili da mi napakoste.Dobio sam udarac u ledja od coveka za kog sam smatrao da je ok a on se pokazao onako bas bedno i skorojevicki .
Zabolelo me je sto sam video da se par poltrona danas stavilo njemu u sluzbu i potvrdilo ono sto je ocito da nije tako, a ja sam se debelo podmetnuo za sve njih ne sluteci ko su i sta su i da ce mi se moja dobra namera olupati o glavu.
Izbegao sam konflikt prihvatio sam da o svom trosku saniram njihov luksuz za koji ocito nisu bili spremni da ga plate ne iz razloga sto nemaju nego iz razloga sto su sitne duse.Sad imam kompletnu sliku i to je ona kockica koja mi je sve vreme falila kad su oni a bogami i drugi u pitanju.
Ne znaju oni da su od tog trena oni zapravo na teskom gubitku sto im naravno necu reci ,ostavicu ih da zive u zabludi da su me iskoristili i da je prevara prosla tako da ce se silno iznenaditi kad mi se neko iz te ekipe sledeci put bude obratio za bilo sta.
Ima neka visa sila koje oni nisu svesni a ja sam je mnogo puta vec iskusio i koja pravednom neda .da propadne pa taman da se ceo svet na njega okomi.
Kopaju mi zamke i rupe ali se redovno oni u njima polome, ne kazem da je to moja zasluga jer ocito nije ja sam tu samo akter ,ali zaista me neko tamo od gorebrani i cuva i u svakoj tami on mi osvetli onaj pravi put .Sto sam vise delio i davao i sto su mi neki sitnicari otimali ja sam vise imao.A sto su bile vece oluje i talasi ja sam bolje plivao ,zasto je to tako ne umem da objasnim, ali tako je.Nisam neki vernik ali verujem u dobrotu i onu nebesku pravdu od koje niko ne moze da pobegne.Neko to od gore vidi sve.
Zelim vam da lepo provedete uskrs i da se u miru sa vama dragim ljudima okupite i proslavite ga sa radoscu u srcu
Setite se i onih koji nemaju i kojima je tesko pokusajte da im date jedno zrno dobrote i nade i vec ste ucinili jedno dobro delo.
Moj zivotni moto je svaki dan uciniti nesto lepo makar to bila i lepa rec .
Juce sam posadio jedno lipovo drvo
A zene si zvao na slavlje? Sta ces s toliko mudonja, fale ti neke dve da plesu sirtaki po trpezi.