izlizano

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
e ovako..
da li za vas postoje izlizane reci i recenice koje su previse u jednom trenutku bile u upotrebi..toliko da su se izlizale i izazivaju vam :bljak: kad ih cujete?
jutros sam imala bas takav nagon kad sam cula - dron i kad sam prebacila u autu na tdi pa cula - sad ce nas reporter p.enis da nas izvesti o :bljak: :bljak:
ma ukinucu taj tdi u autu skroz!

ajde sad vi..

Imam par reci i po koju recenicu sa istim sklopom reci itd...koje ne izgovaram jer mi izaziva istu reakciju...Napr. imadoh priliku da pricam sa raznim ljudima , sto ovde, sto u inostranstvu na najmanje 3 strana jezika i vrv nigde nema reci tako glupih ( ili glupo obradnjenih kao kod nas)...
Da ne duzim , kada cujem da neko kaze ovako je kulje ili kulije ...sta kulije msm :( :confused:

Имам тога пун куфер.

- Европа и све око ње

- 'неочекивано лепо време за ово доба године измамило је (Бео)грађане на околна излетишта'...

-'генерално'

-'регија', 'ови простори'...

e ovako..
da li za vas postoje izlizane reci i recenice koje su previse u jednom trenutku bile u upotrebi..toliko da su se izlizale i izazivaju vam :bljak: kad ih cujete?
jutros sam imala bas takav nagon kad sam cula - dron i kad sam prebacila u autu na tdi pa cula - sad ce nas reporter p.enis da nas izvesti o :bljak: :bljak:

ajde sad vi..

da

npr ovde je to "odhebi u troskocima" i "spinovanje" i jos gomila slicnih gluposti
u realu mi je to bio onaj znak prstima za toboznje navodnike
boze, koliko mi tugaljivo kada vidim i cujem da neko to upotrebljava, kao neko ko je jako trudi d abude u trendu, a totalno je van svih tokova, kao one osobe do kojih sve prekasno stize

da onih nesigurnih slepcina koji nemaju dovoljan fond reci pa kazu''opet kazem'',''skolski primer'',''nema pravila'',''generalizacija''i tako dodacu kad se setim ,sere mi se od njih bolje da ne otvaraju usta

Imam par reci i po koju recenicu sa istim sklopom reci itd...koje ne izgovaram jer mi izaziva istu reakciju...Napr. imadoh priliku da pricam sa raznim ljudima , sto ovde, sto u inostranstvu na najmanje 3 strana jezika i vrv nigde nema reci tako glupih ( ili glupo obradnjenih kao kod nas)...
Da ne duzim , kada cujem da neko kaze ovako je kulje ili kulije ...sta kulije msm :( :confused:

sta vrv mislim :lol:

ja nisam bio čuo za reč dron do nedavno.... ne znam da li bih znao tad šta je dron :confused:
a i inače toliko ispraznih fraza izgovorimo i napišemo...
zdravo, ćao, šta ima (vrhunac egzistencijalne krize), hvala, sladak/slatka/slatki ste (vrhunac hipokrizije uvijene u ljudsku korektnost)...
kad si poslednji put vodila smislen razgovor posle kog si se osećala ispunjeno?

e ovako..

ajde sad vi..
ma da su samo reci i recenice nego citave mantre godinama u elektronskim i pisanim medijima.. uzas

ja nisam bio čuo za reč dron do nedavno.... ne znam da li bih znao tad šta je dron :confused:
a i inače toliko ispraznih fraza izgovorimo i napišemo...
zdravo, ćao, šta ima (vrhunac egzistencijalne krize), hvala, sladak/slatka/slatki ste (vrhunac hipokrizije uvijene u ljudsku korektnost)...
kad si poslednji put vodila smislen razgovor posle kog si se osećala ispunjeno?

Пре петнаест минута, са другарицом. Дотакле смо се свега - од МТС-а па све до кухињских вертикала и пречника одводне цеви.

Пре петнаест минута, са другарицом. Дотакле смо се свега - од МТС-а па све до кухињских вертикала и пречника одводне цеви.

ti si srećna žena
ili nemaš egzistencijalne krize :))

- - - - - - - - - -

menadžer. funkcioner. diploma.

Back