Izlet

limuncic

Početnik
Poruka
9
Pozdrav svima,
Žensko sam imam 18 godina i treba mi jedna pomoć. Kako da kažen roditeljima da me dečko, sa njegovim drugom i devojkom od druga vodi na izlet za vikend. A mesto nije daleko od mene. Udaljeno je 45-50km. I kako to da saopstim roditeljima da me puste? Inače zajedno smo 10 meseci. I idemo kod njegove mame. Hvala 💚

Pozdrav svima,
Žensko sam imam 18 godina i treba mi jedna pomoć. Kako da kažen roditeljima da me dečko, sa njegovim drugom i devojkom od druga vodi na izlet za vikend. A mesto nije daleko od mene. Udaljeno je 45-50km. I kako to da saopstim roditeljima da me puste? Inače zajedno smo 10 meseci. I idemo kod njegove mame. Hvala 💚
ohh to je bas lepo :) mora da si uzbudjena...prvi put kod njegovih? :)
Jesi vec provodila sa njim celi vikend ili ce to biti prvi put? Da li znaju tvoji da ste zajedno? Upoznali se sa njim?

Pozdrav svima,
eee, usput, idem sa dečkom na izlet. Slikaću vam sve!

eto tako. nema šta da kriješ sestro niti da misliš šta će ti reći. Imaš 18, svoj si čovek.

imaš 18 godina, ne znam kakav imaš odnos sa roditeljima, ali najbolje je da sve kažeš, koliko ostajes, s kim ces biti, i gde ces spavati, pa da te ne traže kao izgubljenu. A naravno i da te mogu pozvati ako imate odnos da moraju znati da si dobro(znam neke koji i sa duplim punolestvom sve govore mami)...

Ja sam na drugi kraj sveta otišao malo stariji od tebe....Internet jedva da je radio, javljao se jednom mesecno...

Bilo bi lepo i da ga upoznaš sa roditeljima, ali opet, odrasla si osoba, i ne znam kakve roditelje imaš.
Ali ako treba da te puste onda vrv jos uvek nisi odrasla u njihovim očima, tako da radi na tome a ne na dečku...Mada i tome...

eee, usput, idem sa dečkom na izlet. Slikaću vam sve!

eto tako. nema šta da kriješ sestro niti da misliš šta će ti reći. Imaš 18, svoj si čovek.
Iskreno otac bi me pustio voli da se druzim ali mamu treba ubediti znaju za mog decka kad smo bili mesec dana odmah sam rekla. Ocu da im kazrm da ceno kao biti u nekom nocnom izlasku do 4 sata ujutru

Back