ne leci se ni hemoterapijama..naprotiv..slabe i iscrpljuju organizam i imuni sistem i zapravo time ubrzavaju metastazu..
takodje ne postoji empirijski dokaz da vegeterijanska ishrana NE LECI kancer// za razliku od hemoterapija koje DOKAZANO stete ..mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi..vegeterijanska ishrana nije stetna po zdravlje..a moze i da pomogne..
za izlecenje od bolesti najvecu ulogu ima vera pacijenta u izlecenje..ta stvar je cesto presudna..i deluje bolje i vise od svih terapija..i to je dokazana teza..pozitivni ljudi koji imaju pozitivnu percepciju svog zdravlja brze se oporavljaju od bolesto od ovih drugih smorenih tipova defetista,,to je nesto u vezi nacina kako imuni sistem funkcionise i kako se njime upravlja iz nervnog sistema
nego kazi ti cika navaru koliko te placaju
Nalupetao si se zaista puno gluposti....Da krenemo redom:
ne leci se ni hemoterapijama
Leci se. To sto ti imas konformacijsku pristrasnost pa si sebi nesto zavrteo u glavi i pricas napamet tvoj problem. Klinicari koji rade u praksi, potvrdjuju izlecenja mnogih, a odavno bi umrli da nije bilo hemoterapije. Da je Stiv Dzobs odmah otisao i lecio se medicinom a ne glupostima, samanima i veganstvom, mozda bi jos bio ziv.... Ovako mu svo bogatstvo sveta nije pomoglo, ulozeno u "alternativnu medEcinu". Eto koliko ona leci. Samo je kao retard izgubio silno vreme. I tako milioni jos.
naprotiv..slabe i iscrpljuju organizam i imuni sistem i zapravo time ubrzavaju metastazu..
Nemoj da govoris nesto o cemu nista ne znas.....Ne samo da nisi onkolog, nego nisi mi lekar, nisi ni visi medicinski tehnicar, a cak cak nemas ni srednju medicinsku skolu.....Nesto najblize sto je medicini, a sto si ti ucio je biologija za 5-8 razred osnovne.
Tako da ono, ne izigravaj onkologa lekara, i da pricas gluposti neke. Jeste, kako da nije, to sto si ti rekao je tacno a silni lekari su retardi koji nemaju pojma to sto znas ti i oni ubijaju ljude, sto iz nehata, sto namerno jer su "farmakomafija" je l tako? I diluju sa pogrebnim sluzbama...Jeste. Provalio si ti sve.
Takodje ne postoji empirijski dokaz da vegeterijanska ishrana NE LECI kancer
Bilo kakva ishrana NE LECI kancer. Tacka....Ne postoji dokaz ni za postojanje Deda Mraza ili rozeg leteceg jednoroga, pa to ne znaci da POSTOJE, i da je racionalno i logicki konzistentno tvrditi da postoje.
Ti ovde pravis logicku gresku pozivanje na neznanje, ignoranciju - argumentum ad ignorantiam.
Uzmi bilo kog bolesnika sa kancerom, tj ne bilo kog pa na jednom slucaju da zasnivas pravila, nego njih 100 000, i "leci" ih ishranama, i nicim drugim i 99 995 ce umreti od kancera a onih 5 sto preziveli su preziveli jer je pobedilo telo, a ne zbog ishrane opet.
Vi sarlatani i teoreticari zavere uopste ne razumete koncept raka, cim tvrdite na svakih 5 sati da te ovo leci kancer, te ono i sve je to lako, jeftino, "prirodno" i redovno hejtujete medicinu i hemoterapiju.
za razliku od hemoterapija koje DOKAZANO stete ..mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi.
Mislis napises caps lock "dokazano" i sta sad, argument ti je jaci jer vices ili pises velikim? Sta kao tako je jaci argument kada se uradi?

Hemoterapija nije cokoladica mlecna koja je cool i mozes jesti koliko god zelis.......ALi ona POMAZE, LECI. Ne moze svakog, jer je covek slozen mehanizam, kao i bolest, ali mnoge je izlecila.
Isto kao i svaki lek - neko ce doziveti od bezazlenog leka anafilakticki sok ili ko zna kakvu alergijsku reakciju i hajdemo da kazemo da je to nuzno zlo onda i da niko ne pije lek iako je pomogao njima milijardu i nisu imali nikakav nus efekat? Hemoterapija, isto kao i svaki lek, lecenje, samo sto jeste agresivnija i jaca, ali i ulog je veci - spasava te od sigurne brze grozne smrti. Opadanje kose je mala cena koja se placa, obzirom da imas sansi da zaista ostanes ziv.
Za otkazivanje bubrega ne lupaj.... Sad ces ti svesti klinicka ispitivanja i studije i celu praksu na "ne znam ko je bio na hemoterapiji a da bla bla bla bla".
Opet logicku gresku pravis, pozivanje na brojcanost, argumentum ad populum + argumentum ad ignorantiam opet - samim tim sto ti NE ZNAS, sto si ignorant, ne znaci da zaista svakom otkazuju bubrezi nuzno.
Ne moze se apsolutna istina i statistika bazirati na tome sta Martial "zna a sta ne zna" i "koliko njih zna a koliko ne zna". Sta si ti, pa si neki bitan faktor za donosenje zakljucaka, neki medicinski statisticar koji ce objaviti neke studije ?
mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi.
Ovo je pseudoargument rekla-kazala i seoske price i naklapanja. To se ne uzima kao neki argument niti dokaz jer je to u osnovi logicka greska, pozivanje na brojacnost (svi koji ovo njima se desilo ono), a plus sto jos izmisljas i mi trebamo tebi nekome da verujemo na rec i na tvoje dogmatske umotvorine i pricice, mitove i legende.
vegeterijanska ishrana nije stetna po zdravlje..a moze i da pomogne..
Moze biti stetna po zdravlje. Jeste stetna po zdravlje. Vecina veg-zaludjenika ima manjak B-12 vitamina cija se nestasica pokaze tek posle 5 godina kada je vec kasno.....I brojne druge stvari. Anemicni su, bledi, slabi, slabe misicne mase, kosti su manje guste, mnogo toga.
Naucno je utvrdjeno i da 85% vegUna se vraca da jede sve, a mnogi od njih jedu i kradom, sto znaci da pucaju i na psihickom planu nisu nikako zdravi i u homeostazi. Opasno trpe i psihicki i fizicki. Cak i onda kada ti kazu "ne trpim" a zapravo trpi ali mu podsvesni mehanizmi odbrane ne daju da zna pravu istinu koju ce jednog dana saznati i biti u onih 85% koji nisu mogli izdrzati vise tu glupost od hranjenja.
za izlecenje od bolesti najvecu ulogu ima vera pacijenta u izlecenje.
Najveca glupost koju si izjavio..... Da si rekao 4+5=28 manje bi retardirano bilo.
Vera, moljakanje, uverenje, nadanje, ne igra ulogu ni 0,0000001% u izlecenju, to je yebeni placebo efekat (kao sto kod tebe postoji nocebo efekat od hemoterapije i ko zna kojih mozda i lekova i lekara), i nista ama bas nista vise od placebo efekta. Na subjektivnom planu covek misli da mu bolje/gore, ali objektivno je sasvim drugacija situacija.
A nas zanima objektivna istina, realnost, a ne fantazije i mastanja coveka.
Ovo sto si napisao je kao neko sranje Bukovskog koje si prekopirao sa fejsbuk statusa ispecene, kvarcovene retard wannabe stalete u pokusaju sa napucenim ustima kao da ima katatonu shizofreniju.
ta stvar je cesto presudna
.i deluje bolje i vise od svih terapija.
Koliko ti lupas jbt....Ti kada bi bio svestan svog lupanja i transfera sramote onih koji znaju bar 5% stvari iz medicine a citaju te, izvrsio bi samoubistvo. Natprosecno si tesko deficitaran mogucnoscu koriscenja kognitivnih funkcija.
nego kazi ti cika navaru koliko te placaju
Navaru? ......Nemam ja sta da pricam i objasnjavam sumanutom teoreticaru zavere.....Za vas paranodine shizofrenicare, svako ko odudara od vase konfirmacijske pristrasnosti i izgradjenog modela vidjenja sveta je "placenik, domaci izdajnik, tajni spijun, farmakomafijas i sl".
Mene niko ne "placa", nego ti nemas pojma o nauci, o dokaznosti, o dokazima, i prvestveno o logici i naucnom metodu, metodologiji, statistici.
Hajde sada uzmi i veruj da ce se stovirti Ferari sutra ispred tvoje kuce jer ono, kako si ubedjen, to ce se desiti izgleda ne 99% nego 100%, samo budi ubedjen jako i dooobro veruj, misli pozitivno.....
Jer ono, ako to moze da izleci sve bolesti sveta ikada, sto da ne moze da stvori tebi Ferari sutra ispred kuce?
A onda odseci sebi ruku, i misli pozitivno, mozda ce nova da ti izraste kao gusteru rep.....
Kada se razbolis od teske bolesti, nikako da odes kod lekara....Sedi kuci, veruj, i misli pozitivno.
Vi teoreticari zavera i lupaci do 101 i nazad ste izuzetno licemerni. Prvi trcite po lekarima.