Izlecio rak biljnom hranom

Kamael

Buduća legenda
Poruka
40.857
Kada je Kris Vark 2003. saznao da boluje od kancera imao je 26 godina. Rečeno mu je da je rak u trećoj fazi.

http://www.kurir.rs/zabava/doktor/r...-i-tvrdi-da-se-izlecio-od-raka-clanak-2075691

Odbio je da hemoterapiju i operaciju i potpuno promenio način ishrane. Odlučio je da se izleči zdravim načinom ishrane.

"U 26. godini mi je dijagnostifikovan rak u trećem stadijumu i rekli su mi da moram na hemoterapiju, koju sam odmah odbio. Potpuno sam promenio način ishrane, u koju sam uvrstio salate i mnogo voća i povrća", rekao je Kris Vark. Unosio je u organizam što više enzima, minerala i vitamina.

On tvrdi da organizam luči različite enzime za varenje voća i povrća i da zato te namirnice treba jesti posebno.

Kamael, prestani da reklamiras "Tinkture doktora Sulca".
Poznato je da to sharuju i dele sektasi raw vegUni i ostali sarlatani.

Rak se ne leci nekim ishranama. To je najveca glupost. Tacka, Ende.

11976029.jpg

a jeste, ali malo morgen...:aha:

Zasto malo morgen, lako je proveriti i sigurno da su podvrgnuti proveri, ako niko drugi onda makar doktori.

Razlog zbog koga sam ja, lekar, presla na iskljucivo sirovu biljnu hranu je cinjenica da sam se razbolela, i to ozbiljno. Dobila sam rak dojke. Ovoj bolesti su, naravno prethodile losa ishrana i lose navike tokom dvanaest godina bolnicke obuke, tokom kojih sam neprestano patila od slabog varenja i katara stomaka. Od tog vremena, u Danskoj se nije odigrala nikakva promena bolnicke ishrane u ovom vaznom domenu. Zbog toga sam napustila meso i ribu, i postala sam vegetarijanac. U to vreme nisam shvatala sta nije u redu sa mnom, ali sam tokom proleca otkrila mali cvor u svojoj desnoj dojki.... http://www.cps.org.rs/Zdravlje/sirova.htm

Rak se ne leci nekim ishranama. To je najveca glupost. Tacka, Ende.

ne leci se ni hemoterapijama..naprotiv..slabe i iscrpljuju organizam i imuni sistem i zapravo time ubrzavaju metastazu..

takodje ne postoji empirijski dokaz da vegeterijanska ishrana NE LECI kancer// za razliku od hemoterapija koje DOKAZANO stete ..mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi..vegeterijanska ishrana nije stetna po zdravlje..a moze i da pomogne..

za izlecenje od bolesti najvecu ulogu ima vera pacijenta u izlecenje..ta stvar je cesto presudna..i deluje bolje i vise od svih terapija..i to je dokazana teza..pozitivni ljudi koji imaju pozitivnu percepciju svog zdravlja brze se oporavljaju od bolesto od ovih drugih smorenih tipova defetista,,to je nesto u vezi nacina kako imuni sistem funkcionise i kako se njime upravlja iz nervnog sistema

nego kazi ti cika navaru koliko te placaju:zimag:

ne leci se ni hemoterapijama..naprotiv..slabe i iscrpljuju organizam i imuni sistem i zapravo time ubrzavaju metastazu..

takodje ne postoji empirijski dokaz da vegeterijanska ishrana NE LECI kancer// za razliku od hemoterapija koje DOKAZANO stete ..mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi..vegeterijanska ishrana nije stetna po zdravlje..a moze i da pomogne..

za izlecenje od bolesti najvecu ulogu ima vera pacijenta u izlecenje..ta stvar je cesto presudna..i deluje bolje i vise od svih terapija..i to je dokazana teza..pozitivni ljudi koji imaju pozitivnu percepciju svog zdravlja brze se oporavljaju od bolesto od ovih drugih smorenih tipova defetista,,to je nesto u vezi nacina kako imuni sistem funkcionise i kako se njime upravlja iz nervnog sistema

nego kazi ti cika navaru koliko te placaju:zimag:

Nalupetao si se zaista puno gluposti....Da krenemo redom:

ne leci se ni hemoterapijama

Leci se. To sto ti imas konformacijsku pristrasnost pa si sebi nesto zavrteo u glavi i pricas napamet tvoj problem. Klinicari koji rade u praksi, potvrdjuju izlecenja mnogih, a odavno bi umrli da nije bilo hemoterapije. Da je Stiv Dzobs odmah otisao i lecio se medicinom a ne glupostima, samanima i veganstvom, mozda bi jos bio ziv.... Ovako mu svo bogatstvo sveta nije pomoglo, ulozeno u "alternativnu medEcinu". Eto koliko ona leci. Samo je kao retard izgubio silno vreme. I tako milioni jos.

naprotiv..slabe i iscrpljuju organizam i imuni sistem i zapravo time ubrzavaju metastazu..

Nemoj da govoris nesto o cemu nista ne znas.....Ne samo da nisi onkolog, nego nisi mi lekar, nisi ni visi medicinski tehnicar, a cak cak nemas ni srednju medicinsku skolu.....Nesto najblize sto je medicini, a sto si ti ucio je biologija za 5-8 razred osnovne.
Tako da ono, ne izigravaj onkologa lekara, i da pricas gluposti neke. Jeste, kako da nije, to sto si ti rekao je tacno a silni lekari su retardi koji nemaju pojma to sto znas ti i oni ubijaju ljude, sto iz nehata, sto namerno jer su "farmakomafija" je l tako? I diluju sa pogrebnim sluzbama...Jeste. Provalio si ti sve. :zroll: :deda:

Takodje ne postoji empirijski dokaz da vegeterijanska ishrana NE LECI kancer

Bilo kakva ishrana NE LECI kancer. Tacka....Ne postoji dokaz ni za postojanje Deda Mraza ili rozeg leteceg jednoroga, pa to ne znaci da POSTOJE, i da je racionalno i logicki konzistentno tvrditi da postoje.
Ti ovde pravis logicku gresku pozivanje na neznanje, ignoranciju - argumentum ad ignorantiam.

Uzmi bilo kog bolesnika sa kancerom, tj ne bilo kog pa na jednom slucaju da zasnivas pravila, nego njih 100 000, i "leci" ih ishranama, i nicim drugim i 99 995 ce umreti od kancera a onih 5 sto preziveli su preziveli jer je pobedilo telo, a ne zbog ishrane opet.

Vi sarlatani i teoreticari zavere uopste ne razumete koncept raka, cim tvrdite na svakih 5 sati da te ovo leci kancer, te ono i sve je to lako, jeftino, "prirodno" i redovno hejtujete medicinu i hemoterapiju.

za razliku od hemoterapija koje DOKAZANO stete ..mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi.

Mislis napises caps lock "dokazano" i sta sad, argument ti je jaci jer vices ili pises velikim? Sta kao tako je jaci argument kada se uradi? :zskace:
Hemoterapija nije cokoladica mlecna koja je cool i mozes jesti koliko god zelis.......ALi ona POMAZE, LECI. Ne moze svakog, jer je covek slozen mehanizam, kao i bolest, ali mnoge je izlecila.

Isto kao i svaki lek - neko ce doziveti od bezazlenog leka anafilakticki sok ili ko zna kakvu alergijsku reakciju i hajdemo da kazemo da je to nuzno zlo onda i da niko ne pije lek iako je pomogao njima milijardu i nisu imali nikakav nus efekat? Hemoterapija, isto kao i svaki lek, lecenje, samo sto jeste agresivnija i jaca, ali i ulog je veci - spasava te od sigurne brze grozne smrti. Opadanje kose je mala cena koja se placa, obzirom da imas sansi da zaista ostanes ziv.

Za otkazivanje bubrega ne lupaj.... Sad ces ti svesti klinicka ispitivanja i studije i celu praksu na "ne znam ko je bio na hemoterapiji a da bla bla bla bla".
Opet logicku gresku pravis, pozivanje na brojcanost, argumentum ad populum + argumentum ad ignorantiam opet - samim tim sto ti NE ZNAS, sto si ignorant, ne znaci da zaista svakom otkazuju bubrezi nuzno.

Ne moze se apsolutna istina i statistika bazirati na tome sta Martial "zna a sta ne zna" i "koliko njih zna a koliko ne zna". Sta si ti, pa si neki bitan faktor za donosenje zakljucaka, neki medicinski statisticar koji ce objaviti neke studije ?
mislim ne znam koj bio na hemoterapiji a da mu nije opala kosa i otkazali bubrezi.

Ovo je pseudoargument rekla-kazala i seoske price i naklapanja. To se ne uzima kao neki argument niti dokaz jer je to u osnovi logicka greska, pozivanje na brojacnost (svi koji ovo njima se desilo ono), a plus sto jos izmisljas i mi trebamo tebi nekome da verujemo na rec i na tvoje dogmatske umotvorine i pricice, mitove i legende.

vegeterijanska ishrana nije stetna po zdravlje..a moze i da pomogne..

Moze biti stetna po zdravlje. Jeste stetna po zdravlje. Vecina veg-zaludjenika ima manjak B-12 vitamina cija se nestasica pokaze tek posle 5 godina kada je vec kasno.....I brojne druge stvari. Anemicni su, bledi, slabi, slabe misicne mase, kosti su manje guste, mnogo toga.
Naucno je utvrdjeno i da 85% vegUna se vraca da jede sve, a mnogi od njih jedu i kradom, sto znaci da pucaju i na psihickom planu nisu nikako zdravi i u homeostazi. Opasno trpe i psihicki i fizicki. Cak i onda kada ti kazu "ne trpim" a zapravo trpi ali mu podsvesni mehanizmi odbrane ne daju da zna pravu istinu koju ce jednog dana saznati i biti u onih 85% koji nisu mogli izdrzati vise tu glupost od hranjenja.

za izlecenje od bolesti najvecu ulogu ima vera pacijenta u izlecenje.

Najveca glupost koju si izjavio..... Da si rekao 4+5=28 manje bi retardirano bilo.
Vera, moljakanje, uverenje, nadanje, ne igra ulogu ni 0,0000001% u izlecenju, to je yebeni placebo efekat (kao sto kod tebe postoji nocebo efekat od hemoterapije i ko zna kojih mozda i lekova i lekara), i nista ama bas nista vise od placebo efekta. Na subjektivnom planu covek misli da mu bolje/gore, ali objektivno je sasvim drugacija situacija.
A nas zanima objektivna istina, realnost, a ne fantazije i mastanja coveka.
Ovo sto si napisao je kao neko sranje Bukovskog koje si prekopirao sa fejsbuk statusa ispecene, kvarcovene retard wannabe stalete u pokusaju sa napucenim ustima kao da ima katatonu shizofreniju.

ta stvar je cesto presudna

:zroll:

.i deluje bolje i vise od svih terapija.
:zroll:
.i to je dokazana teza.

Koliko ti lupas jbt....Ti kada bi bio svestan svog lupanja i transfera sramote onih koji znaju bar 5% stvari iz medicine a citaju te, izvrsio bi samoubistvo. Natprosecno si tesko deficitaran mogucnoscu koriscenja kognitivnih funkcija.
nego kazi ti cika navaru koliko te placaju

Navaru? ......Nemam ja sta da pricam i objasnjavam sumanutom teoreticaru zavere.....Za vas paranodine shizofrenicare, svako ko odudara od vase konfirmacijske pristrasnosti i izgradjenog modela vidjenja sveta je "placenik, domaci izdajnik, tajni spijun, farmakomafijas i sl".
Mene niko ne "placa", nego ti nemas pojma o nauci, o dokaznosti, o dokazima, i prvestveno o logici i naucnom metodu, metodologiji, statistici.

Hajde sada uzmi i veruj da ce se stovirti Ferari sutra ispred tvoje kuce jer ono, kako si ubedjen, to ce se desiti izgleda ne 99% nego 100%, samo budi ubedjen jako i dooobro veruj, misli pozitivno.....
Jer ono, ako to moze da izleci sve bolesti sveta ikada, sto da ne moze da stvori tebi Ferari sutra ispred kuce?

A onda odseci sebi ruku, i misli pozitivno, mozda ce nova da ti izraste kao gusteru rep.....

Kada se razbolis od teske bolesti, nikako da odes kod lekara....Sedi kuci, veruj, i misli pozitivno.

Vi teoreticari zavera i lupaci do 101 i nazad ste izuzetno licemerni. Prvi trcite po lekarima.

//prvo nikad nisi ni sreo osobu obolelu od kancera da bi vido iz prve ruke sta im im radi hemoterapija.

moja strina se razbolela pre nekih 7 8 godina..od dijagnoze do smrti zavrsila za nesto vise od godinu dana..poslednja 4 meseca bila ne hemoterapijama zadnjih mesec dana bila I na daijalizii jer joj otkazali bubrezi od terapije..kosu izgubila vec posle 3 nedelje
ne pricam rekla kazala i procitanu u kvazii naucnoj literaturi za promociju kljukanja ljudi raznim skupim hemikalijama..I ubedjivanja istih kako je to za njihovo dobro..nema tu TEORIJE zavere..samo realne i stvarne zavere,,poznajem lekare koji sa mnom otvoreno pricaju da im farmaceutske distribucije nude razne besplatne seminare sa nedelju dana provoda u dubaiju i svasta nesto da bi za uzvrat prepisivli njihove lekove u sto vecoj meri. a to je samo vrh ledenog brega
ali ti si zadojen ,,ne vredi ti pricati..zato te pitam lepo koliko te placaju da po forumu promovises skupe i po zdravlje stetne hemikalije? ne mogu da razumem mentalni sklop ljudi koji to rade za dzabaka

Vecina veg-zaludjenika ima manjak B-12 vitamina cija se nestasica pokaze tek posle 5 godina kada je vec kasno.....

O cemu pricas, kakav manjak vitamina?

B12 imas u dve case cedevite, kolicina koja zadovoljava preporuceni dnevni unos. Kapiras, popijes dve case i obezbedis dovoljnu kolicinu tog vitamina.

Neko te gadno zaebo i izmanipulisao informacijama a ti naseo.

O cemu pricas, kakav manjak vitamina?

B12 imas u dve case cedevite, kolicina koja zadovoljava preporuceni dnevni unos. Kapiras, popijes dve case i obezbedis dovoljnu kolicinu tog vitamina.

Neko te gadno zaebo i izmanipulisao informacijama a ti naseo.

kad smo kod toga..jel si ikad recimo imao zelju za necim npr da nesto pojedes ili popijes a da ne znas tacno sta i da tek kad to nadjes pojedes ili popijes otkrijes da je bas to ono sto ti je trebalo?

Kada je Kris Vark 2003. saznao da boluje od kancera imao je 26 godina. Rečeno mu je da je rak u trećoj fazi.
http://www.kurir.rs/zabava/doktor/r...-i-tvrdi-da-se-izlecio-od-raka-clanak-2075691
Odbio je da hemoterapiju i operaciju i potpuno promenio način ishrane. Odlučio je da se izleči zdravim načinom ishrane.

Kakve dezinformacije plasiraš, strašno. Evo citata direktno sa njegovog sajta:
"The oncologist told me I was “insane” but I decided against chemotherapy after surgery."

Ups, dakle ipak je operisao tumor :think:. Ono što je odbio je preventivna hemoterapija, kojom se smanjuje rizik od metastaza.
Sličnu priču je forsirala Isidora Bjelica, koja odbila preventivnu hemoterapiju nakon operacije i na sva zvona oglašavala izlečenje alternativom. Sad je u terminalnoj fazi nakon isprobavanja svih mogućih čudotvornih terapija i potrošenih desetina hiljada evra.

-------------------------
druga fantastična priča:
NALAZI POTVRDILI, DOKTORI NISU VEROVALI: Zena izlecila rak u cetvrtom stadijumu jeduci voce i povrce

Što se Candice-Marie Fox tiče ona nikad nije ničim dokazala da je stvarno bolovala od raka, samo priča lepu pričicu. Navedeni Mark Simon NIJE onkolog već CN tj nutricionista u "alternativnoj klinici", nigde nema potataka o bilo kakvom medicinskom obrazovanju dotičnog. Deo njenog lečenja bilo je famozno "detoksikovanje" od stresa, hemikalija ali i toksičnog muža. Naravno, Kendis je u procesu razvijanja online biznisa na temu lečenja od raka. Više o njoj ovde.

Poslednja izmena:
Kakve dezinformacije plasiraš, strašno. Evo citata direktno sa njegovog sajta:
"The oncologist told me I was “insane” but I decided against chemotherapy after surgery."

Ups, dakle ipak je operisao tumor :think:. Ono što je odbio je preventivna hemoterapija, kojom se smanjuje rizik od metastaza.
Sličnu priču je forsirala Isidora Bjelica, koja odbila preventivnu hemoterapiju nakon operacije i na sva zvona oglašavala izlečenje alternativom. Sad je u terminalnoj fazi nakon isprobavanja svih mogućih čudotvornih terapija i potrošenih desetina hiljada evra.

Da. Skoro preslikana prica sa Isidorom Bjelicom.

Prvi ti je neki sajt o upoznavanju, a drugi je blog koji mozes i ti otvoriti i pisati sta ti je na pameti. Znas, kada se nema sta reci pametnije je cutati.

Klikni na fejsbuk ikonicu da bi video čiji je to sajt i čime će se baviti. Ovo drugo jeste blog, što nema nikakve veze sa onim što u njemu piše, a tebi ne odgovara.

Da napišeš nešto o Krisu Varku i njegovoj operaciji, možda o Kendisinom "onkologu" ili toksičnom mužu?

Pobedio rak pluća i pomaže obolelima

http://www.blic.rs/vesti/beograd/pobedio-rak-pluca-i-pomaze-obolelima/ybjyz6y

Prvi pogled na Darka Stojakovića odaje zdravog, brzog i visprenog mladića punog energije. Na njegovom licu se ni najmanje ne ocrtavaju tragovi borbe za život, koja je trajala pune četiri godine. Rak pluća ustanovljen mu je 2007. kad je imao 27 godina, i tada je krenula njegova bitka koju je na kraju, srećom, dobio.

b46ca9cac44b318737ae9f0d489d56bf.jpg

Darkova supruga Marina kaže da se život cele porodice promenio iz korena kad se razboleo. Svi su se okrenuli njemu, počeli su da proizvode zdravu hranu na imanju u Kaluđerici.

- Najbitnije je da se ljudi prvo smire i da im se da podstrek, da veruju u sebe i u izlečenje.

Ujutru sam doručkovao samo voće i eventualno ovsene pahuljice, za ručak isključivo presno povrće, meso sam zamenio pečurkama i sojom, a večeru sam izbegavao, pa to savetujem svima - priča Stoiljković.

Ovaj uopšte i ne krije da je sve vreme primao hemoterapiju. Evo ja sam tokom lečenja svoje ćerke (hemoterapijom i operacijama) sve vreme navijao za Partizan, pošto je ona izlečena sad bih mogao da poput njega podučavam ljude na pijaci da vera u Duleta Vujoševića leči rak bližnjih. A hemoterapija? Nju ćemo zanemariti, nebitna je.

Ovaj uopšte i ne krije da je sve vreme primao hemoterapiju. Evo ja sam tokom lečenja svoje ćerke (hemoterapijom i operacijama) sve vreme navijao za Partizan, pošto je ona izlečena sad bih mogao da poput njega podučavam ljude na pijaci da vera u Duleta Vujoševića leči rak bližnjih. A hemoterapija? Nju ćemo zanemariti, nebitna je.

pa ovi brate mili tvoji sa "jakim civijima" u okviru terapija za mali milion oboljenja prepisuju izmedju ostalog DIJETE. I propisuju im REZIME ISHRANE..ako to kako ti tvrdis ..nicemu ne sluzi..I ishrana ne pomaze..znaci po tebi dijbeticar moze da jede slatkise koliko mu dusa iste jer dijeta i rezim ishrane mu ne pomaze..e sad tu meni nista nije jasno

Nemoj da mi ubacuješ reči u usta, nikada nisam rekao da je dobra ishrana beskorisna.

Kvalitet ishrane je vrlo bitan i kod bolesnih i kod zdravih, ali ishranom se ne leči rak.

a cime se rak LECI???..medicina tvrdi da je rak neizleciva bolest..tj NEMAJU LEK za rak..dajemo stotine miliona dolara cak milijarde na godisnjem nivou na istrazivanja u pokusaja NALZENJA LEKA ZA RAK
hemoterapija znaci NIJE LEK ZA RAK..mada uprkos tome postoje puno slucajva izlecenja od kancera i to najcesce putem hirurgije..kad se maligno tkivo otkrije na vreme i u celosti hirurski odstrani..tj nakon hirurskog zahvata ne ostane u organizmu niti jedan maligna celija pacijent ima velike sanse da se izleci..tj da njegov organizam prestane da proizvodi otudjene celije van kontrole

ovaj doticni lik imao HIRURSKU intervenciju pored hemoterapije i jos bi se pre oporavio da NIJE BIO na hemoterapiji uopste

u celoj medicini licno respektujem samo hirurgiju i protetiku..ti ljudi uspevaju i da spase zivote. ostali mahom pokojnike uspeju da zilece i to naravno tek kad im pokupe sve pare dok protetika sa druge strane napreduje izvanrednim koracima..ali tu ucestvuju o mnoge druge delatnosti..uspeli su skoro da napreve cip kojim mogu da premoste prekinutu kicmenu mozdinu..ili cestacko oko koje doduse gleda crno belo i u niskoj rezoluciji al za slepog je to ekstaza..to je NAPREDAK koji moze da se izmeri

mislim koliko je ostala medicina napredovala uspeli su da iskorene i obicnu prehladu..c c c

"U 26. godini mi je dijagnostifikovan rak u trećem stadijumu i rekli su mi da moram na hemoterapiju, koju sam odmah odbio. Potpuno sam promenio način ishrane, u koju sam uvrstio salate i mnogo voća i povrća", rekao je Kris Vark. Unosio je u organizam što više enzima, minerala i vitamina.

On tvrdi da organizam luči različite enzime za varenje voća i povrća i da zato te namirnice treba jesti posebno.

nema tih namirnica
ljudi imaju milione,pa im ni taj novac ne vredi,cak dosta njih su vegeterijaci
od raka spasa nema!

- - - - - - - - - -

a cime se rak LECI???..medicina tvrdi da je rak neizleciva bolest..tj NEMAJU LEK za rak..dajemo stotine miliona dolara cak milijarde na godisnjem nivou na istrazivanja u pokusaja NALZENJA LEKA ZA RAK
hemoterapija znaci NIJE LEK ZA RAK..mada uprkos tome postoje puno slucajva izlecenja od kancera i to najcesce putem hirurgije..kad se maligno tkivo otkrije na vreme i u celosti hirurski odstrani..tj nakon hirurskog zahvata ne ostane u organizmu niti jedan maligna celija pacijent ima velike sanse da se izleci..tj da njegov organizam prestane da proizvodi otudjene celije van kontrole

ovaj doticni lik imao HIRURSKU intervenciju pored hemoterapije i jos bi se pre oporavio da NIJE BIO na hemoterapiji uopste

u celoj medicini licno respektujem samo hirurgiju i protetiku..ti ljudi uspevaju i da spase zivote. ostali mahom pokojnike uspeju da zilece i to naravno tek kad im pokupe sve pare dok protetika sa druge strane napreduje izvanrednim koracima..ali tu ucestvuju o mnoge druge delatnosti..uspeli su skoro da napreve cip kojim mogu da premoste prekinutu kicmenu mozdinu..ili cestacko oko koje doduse gleda crno belo i u niskoj rezoluciji al za slepog je to ekstaza..to je NAPREDAK koji moze da se izmeri

mislim koliko je ostala medicina napredovala uspeli su da iskorene i obicnu prehladu..c c c

produze im malo zivot i to je to

a onaj vitamin b17,naucna fantastika...

Back