Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam problem, nisam ljubomorna osoba, imam poverenjenu svog decka, zajedno smo vec skoro pola godine, ali imam problem. Dakle smeta mi kad izlazi po raznim klubovima a ja sedim kod kuce sama. Da li neko ima slicnu situaciju?
Imam problem, nisam ljubomorna osoba, imam poverenjenu svog decka, zajedno smo vec skoro pola godine, ali imam problem. Dakle smeta mi kad izlazi po raznim klubovima a ja sedim kod kuce sama. Da li neko ima slicnu situaciju?
Jel ovo ironija neka? Mislim da je uobičajeno da muško sedi gajbi a devojka divlja po kafanama.Sasvim je normalno da ti smeta da on izlazi u provod dok si ti kod kuće. U neku ruku je ponižavajuće. Ali, ako izlazi po klubovima, verovatno je otišao sa ortacima ili svojim društvom, a vas dvoje niste još uvek spremni da se jedno drugom prepustite u ljubavi. I najverovatnije ste veoma mladi.
Ono što treba da naglasiš njemu jeste da bi volela da zajedno izađete. Moraš da mu daš do znanja da hoćeš da budeš s njim. Moram priznati da jeste čudno da muško izlazi dok je devojka kod kuće, obično je obrnuta situacija.
Da privedes nekog forumasa ne budi ludaImam problem, nisam ljubomorna osoba, imam poverenjenu svog decka, zajedno smo vec skoro pola godine, ali imam problem. Dakle smeta mi kad izlazi po raznim klubovima a ja sedim kod kuce sama. Da li neko ima slicnu situaciju?
Nije ironija, već Njuz ima neobičnu potrebu da u svakom postu napiše bar nešto pogrešno.Jel ovo ironija neka? Mislim da je uobičajeno da muško sedi gajbi a devojka divlja po kafanama.![]()
Да сам на твом месту ја бих била љубоморна, не знам из ког си села, али с обзиром на то какве цаве излазе рецимо у наш Интер Дуо могу да замислим како је тек у другим крајевима...Imam problem, nisam ljubomorna osoba, imam poverenjenu svog decka, zajedno smo vec skoro pola godine, ali imam problem. Dakle smeta mi kad izlazi po raznim klubovima a ja sedim kod kuce sama. Da li neko ima slicnu situaciju?
Jel ovo ironija neka? Mislim da je uobičajeno da muško sedi gajbi a devojka divlja po kafanama.![]()