Izlazak u grad...

batka_mija:
postoje stvari izrecene sasvim normalnim tonom, u nekoj sasvim normalnoj situaciji i od neke nama sasvim obicne osobe, a koje se ne zaborave vise nikad... tako je meni, secam se k'o da je jutros bilo, uciteljica u 2 osnovne rekla da je sasvim normalno da mi se svidja drugarica iz klupe i da se ne ljutim kad me drugovi zezaju zbog toga... rekla mi je da to rade iz zavisti i pakosti jer su oni jos uvek nesposobni da im se svidja neko i da se na reci ne treba osvrtati... odnese ih vetar... ostaje to sto sam ja bio zaljubljen u nju... i stvarno je tako... proslo me brzo... ali je ona zauzela svoje mesto... unutra... doktore moj... masturbirajuci... ha haha... neki ljudi nikakda nece shvatiti... ja sam jedan od njih...

pozdravi mamu...xexeexe sjedio sam sa njom u klupi...bila dobra picca...

nema veze... ja je jos uvek volim... ona je moja mama... covek moze samo sam da se zaprlja, niko drugi nikada to nece uciniti tako dobro i tako bez greske... imali smo jednog komsiju ciji je sin bio mnogo los i koji je uvek pravio probleme... preterivao u tome, stvarno... i kad god bi neko poceo pricu o tom decku, komsija je uvek znao da kaze: "od g**na da je, moj je... a znam da nije dobar..." a nikako nije bio glup, masturbirajuci... to nikako... i ko je sad ovde lud?

ja znam, ja znam, ja znam
victory.gif

btw. treba mi 25 min i 33 sek... ako nisam pod presiJom...

batka_mija:
nema veze... ja je jos uvek volim... ona je moja mama... covek moze samo sam da se zaprlja, niko drugi nikada to nece uciniti tako dobro i tako bez greske... imali smo jednog komsiju ciji je sin bio mnogo los i koji je uvek pravio probleme... preterivao u tome, stvarno... i kad god bi neko poceo pricu o tom decku, komsija je uvek znao da kaze: "od g**na da je, moj je... a znam da nije dobar..." a nikako nije bio glup, masturbirajuci... to nikako... i ko je sad ovde lud?

tvoja mama sto te rodila i tata sto te nije izdrkoo..xexexe

chika_doktor:
eeee da i pitaj je jel je proshao kashalj??? DA nije shilapu ladan kkuraccc???
masturbirajuci doktor ponovo u akciji, siri svoju glupost brzinom svetlosti... zasto, o zasto nisu svi ljudi isti? e, doktore, znas kako se kaze? dabogda nikad nista bolje od moje mame ne yebao... a i sto li se ja i trudim uopste... ranjena ptica ne moze da peva, nit presahli izvor putnika da svrati...

eee da prava sreca je to sto su ljudi razliciti...zamisli kad bi svi bili retardosi poput tebe???xxex....sto se brate kacish???ja vako mogu kolko ocesh...da sam ti se prvi obratio sa uvredljivim sadrzajem...nisam...a ova cijenjena publika tebe smatra za heroja a mene za zivotinju...shmrc shmrc...

Back