<----IZLASCI---->

Brate jeste jeftino u Magicu ;),ali malo mi je lokacija bzvz ,slazes se?
Ali i u inu nisu mnogo naduvane cene......ali jimam obicaj i da idem na parkic varijantu,nas 5 kuimo 10l piva i roookaj :D .....dok ne dodjes do situacije da sliku imas a ton nemas z:mrgreen:
Lokacija je onako, niš spec, al opet je to malo mesto, tako da je svejedno.

A bio sam sad i u Zonfa, ajooooooj :lol: znaš kakve narodnjake su puštali, nisam ja ni hteo da idem tamo, nego ovi navalili, a ja opet kontuzovan.
Sve sve, pevač i pevačica na stolu, ali opet nije to kavana nego kao fensi klub, dalje - tu sam utvrdjivao koliko je sto tvrd i došao sam do zaključka da je veoma tvrd :lol: jer sam udarao glavom u isti kad sam čuo šta se peva. :lol: I još što su prepravljali reči, ja za to ne znam pošto ne slušam takvu muziku, ali mi je bilo smešno do bola:
"A ja sam negde rujno vino pio, a ja sam negde s' drugom srećan bio, a ti, a ti, ti si me češkala." :lol:
I "Pozdravi je, pozdravi, volim je ko pre, eh da mogu poslati joj životinjsko carstvo, čokoladice da pojede sve." :rotf::cepanje: :dash:

Inače mi je baš krivo što su zatvorili kavanu u prizemlju hotela u centru, ajoj kako smo se tu napijali dok je pevala neka pevačica na prošloj župskoj berbi :lol:, znači ona prava kavana, sa sve kariranim stoljnjacima i živom muzikom, toga bre u Beogradu nema, nisam ja u tom fazonu ali mi je zanimljivo. :D

911s [SK];12458573:
Lokacija je onako, niš spec, al opet je to malo mesto, tako da je svejedno.

A bio sam sad i u Zonfa, ajooooooj :lol: znaš kakve narodnjake su puštali, nisam ja ni hteo da idem tamo, nego ovi navalili, a ja opet kontuzovan.
Sve sve, pevač i pevačica na stolu, ali opet nije to kavana nego kao fensi klub, dalje - tu sam utvrdjivao koliko je sto tvrd i došao sam do zaključka da je veoma tvrd :lol: jer sam udarao glavom u isti kad sam čuo šta se peva. :lol: I još što su prepravljali reči, ja za to ne znam pošto ne slušam takvu muziku, ali mi je bilo smešno do bola:
"A ja sam negde rujno vino pio, a ja sam negde s' drugom srećan bio, a ti, a ti, ti si me češkala." :lol:
I "Pozdravi je, pozdravi, volim je ko pre, eh da mogu poslati joj životinjsko carstvo, čokoladice da pojede sve." :rotf::cepanje: :dash:

Inače mi je baš krivo što su zatvorili kavanu u prizemlju hotela u centru, ajoj kako smo se tu napijali dok je pevala neka pevačica na prošloj župskoj berbi :lol:, znači ona prava kavana, sa sve kariranim stoljnjacima i živom muzikom, toga bre u Beogradu nema, nisam ja u tom fazonu ali mi je zanimljivo. :D

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Pazi ima i jos takvih kafanica z:mrgreen: ....bila je Kazablanka ali se zatvorila,tu ti dodju ljudi direktno sa njive i slusaju malog mrava,Sinana Sakica,Sabana Saulica i kompaniju z:mrgreen:

To je ludnica....ne slusam ja narodnjake ali umem da se otkacim i lupam case zbog njih :D ///
Znam tu kafanicu kod Hotela Grozd :D....
A za magic nisam znao sta pustaju.....i sam ne mogu da verujem z:mrgreen:

Danas sam poslije 100 godina otisao na bilijar. Ja sam inace retardiran za bilijar, niti umijem stap da drzim, ali bilo 4 prema 1 u pobjedama za mene, a igrao s jednim mojim drugom koji stalno igra. Ispizdio je :lol:

Kad smo drugarica i ja prvi put otisle u skc ,imale smo 15 godina,i tad su nam prisli neki likovi u crnom i trazili sitne pare...I nas dve se isprepadale,i pomislile "kakvi ljudi ovde izlaze,sve neki narkosi:neutral::lol:..."...

da mi je neko rekao da cemo uskoro obozavati onaj divan osecaj kad stojimo u holu skc-a i cekamo da pocne svirka,rekla bih da je lud....:D:mrgreen::heart: a i ljude u crnom pocesmo da obozavamo:lol:

i tako mi je bilo divno tad,sa tih 15,16,pa i 17,ono kad cujes da ce biti neka svirka za vikend,pa danima ne jedes da bi imao za upad...:) I onda moras ranije da odes,da sacekas posl.nocni bus:heart:

a sad me to vise ne privlaci,svirke i tributi,kao da sam prerasla to:(...mada uvek budem sva srecna kad stojim kod stepenica na ulazu i prisecam se srece:)

sad su na redu splavovi:lol::lol:

Imas ti donekle pravo,ali repertoar skc je ubi boze.Ja jadan moram skupljati velike love za big picture koncerte(ACDCnpr-koji je ispo sranje,al sta sada ***)z:)

Imas ti donekle pravo,ali repertoar skc je ubi boze.Ja jadan moram skupljati velike love za big picture koncerte(ACDCnpr-koji je ispo sranje,al sta sada ***)z:)

Ti si barem bio tamo, a ja nijesam vidi ni njih, ni ZZ Top, ni Whitesnake u Osijeku, niti cu vidjeti Kletpona sad ljetos, jer mi je BG daleko :(

Ali zato kod nas u CG Madona, Hulio Inbglesias i ostala mnogobrojna rodbina :confused:

Back