Izjednacavanje ramena

dosao_sam

Početnik
Poruka
17
Imam problem da mi je levo rame sire od desnog, i to je bas vidljivo

Radio sam u zivotu mnogo zgibova pa verovatno sam nesvesno malo vise cimao na jednu stranu, otud i ta nesimetricnost

Ako moze neko ko se malo vise razume u bodibilding da mi kaze koje vezbe da radim da bi izjednacio (ili makar smanjio razliku) ramena

Prirodno je da su nam neki delovi tela veci jedni od drugih....Ako je to toliko bas uocljivo, ja bih pre rekao da imas problem sa kostanim sistemom, nego sa misicnim, jer i da hoces ne mzoes toliko nabildovati 1 deltoideus a drugi da toliko zaostane da se to bas debelo vidi....

Slažem se sa Brus Li-jem, nikome nije baš baš baš simetrično, ali ako je velika razlika onda je problem u kosturu a ne u mišiću, ja lično imam taj problem iz iskustva pričam, ne traži problem u mišiću nego se obrati fizioterapeutima da ti kažu šta i kako.

Slažem se sa Brus Li-jem, nikome nije baš baš baš simetrično, ali ako je velika razlika onda je problem u kosturu a ne u mišiću, ja lično imam taj problem iz iskustva pričam, ne traži problem u mišiću nego se obrati fizioterapeutima da ti kažu šta i kako.

Takodje. Da ne ispadne da ja tu nesto kontriram. Prvo proveri kostur, kao sto vec rekose bRu zLi i Araon.

Back