Izjava ...

Лулница

Iskusan
Poruka
5.305
"Meni bi bilo teže da me (ona/on) ostavi, nego da pogine tj umre!"

Da čujete da neko u Vašem okruženju izjavi ovako nešto šta biste pomislili o toj osobi, i šta biste joj rekli?

Poslednja izmena:
Iskrena zaljubljena zena. Mozda znas neku koja vise voli da bude ostavljena i da zna da je on sa drugom?
Probaj da joj preporucis jeftinog diskretnog ubicu to bi bila jos interesantnija tema.:)

Poslednja izmena:

Da čujete da neko u Vašem okruženju izjavi ovako nešto šta biste pomislili o toj osobi, i šta biste joj rekli?
Nažalost,imala sam priliku čuti nešto slično..i nakon prvog šoka,shvatila sam da ništa ne bih rekla niti pomislila..jer to nije osoba i nije vrijedna čak ni bilo kojeg pogleda ni komentara...

Lepo pise on ili ona...a ovo : sta biste joj rekli? misli se na osobu...ne na nju,kao zenu....
No,nije ni bitno da sam musko reko bi joj isto...:)

Poslednja izmena:
:lol: Ja isto ovo mislim,
Ozbiljna sam.

Lepo pise on ili ona...a ovo : sta biste joj rekli? misli se na osobu...ne na nju,kao zenu....
No,nije ni bitno da sam musko reko bi joj isto...:)

Neces cuti da to kaze muskarac ni u najvecem ludilu. Ovo moze da kaze samo zena, a ti proveri.Postavi temu "Da li je ikad iko cuo muskarca da ovaklo kaze za zenu koja mu na neki nacin znaci" ako je iko cuo ja se povlacim sa foruma zauvek.:)
Nego, sta bi rekla kad bi cula zenu da to kaze, a da nisi musko?

Poslednja izmena:
Mada :think:...desi se i da čovek nešto lupi pa ostane živ :eek::eek:, prosto nešto kažemo a i ne mislimo tako, kažemo nešto nepromišljeno :roll:. Svaka reč ima svoju težinu, svoj zvuk i svoj eho... :evil::evil:

nijedna normalna osoba to nece izjaviti

osobe koje tako sta kazu imaju problem jer nisu doziveli sigurnost mozda su cesto bili ostavljani mozda nisu imale oslonac

dakle tako sta izjaviti znaci ---> bolje da je mrtva nego da gledam kako on/ona zivi sretjno veselo i u ljubavi

biti mrtav/va znaci ----> niko nema pravo na tebe sem mene

to su ljudi zreli za terapiju tako sta niti se pomisli a niti izgovara pa cak ne i u afektu ili ljutni

Posto je ovo vrlo teska izjava, obavezno upotrebiti zastitu, jedna od boljih mada ne uvek sigurna je
.Doduse tu se izlazete riziku skracivanja muka sikirom ili da vas slucajno pogodi meteor.

Neces cuti da to kaze muskarac ni u najvecem ludilu. Ovo moze da kaze samo zena, a ti proveri.Postavi temu "Da li je ikad iko cuo muskarca da ovaklo kaze za zenu koja mu na neki nacin znaci" ako je iko cuo ja se povlacim sa foruma zauvek.:)
Nego, sta bi rekla kad bi cula zenu da to kaze, a da nisi musko?

Verovao ili ne, baš je "muškarac" to rekao (meni u oči za svoju ženu!)...

ps. Stavila sam imenicu pod navodnike jer ga ne smatram muškarcem! Pogotovo posle te izjave... :ljutko:

Poslednja izmena:

Ne treba graditi svoju sreću na osnovu tuđe nesreće...Osoba pod uticajem afekta u najboljem slučaju, jer je inače agresivna, destruktivna osoba kako za sebe, tako i za okolinu..

Pomislio bih da je to klasican primer posesivnosti i ljubomore. Ako smo bliski rekao bih mu/joj da je idiot koji ce da ga/je otera zbog glupe posesivnosti, a da to nije ljubav. Ako bude zeleo/la da ode nema razloga da ga/je spreci jer nije bio/la vredan/a tih osecanja. Ako nismo bliski rekao bih mu/joj da to ne zelim da slusam i da razmisli o svojim osecanjima.Kolegi s foruma rekao bih okani se bona nije on za tebe.
A ti si naknadno dodala (ona/on). :)

Poslednja izmena:
Mozda je tip pored toga sto je posesivan , ljubomoran, sebican ... u vecoj meri i sujetan.Lakse mu je da mu dragu "odvede" visa sila nego li da ga sama napusti i povredi njegovu "muskost". U prvom slucaju...sta ces desilo se.Patice, ali ce ona zauvek ostati njegova, a u drugom ce morati da vodi rat sa sobom , njom i okolinom.

Poslednja izmena od moderatora:

Back