OLIVER GEOGRAF
Zainteresovan član
- Poruka
- 265
Da li mislite da su gimnazijalci preopeterecni,jer se od njih previse ocekuje iz predmeta suprotnog smera?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne,zato sto se od gimnazijalaca ocekuje da imaju dovoljno znanja u obe oblasti,da budu prave euridite...
no bilo bi dobro da spoje muzicko i likovno u jedan cas-istoriju umetnosti,i da bace fokus na ostale umetnosti poput filma,stripa i fotografije.
I isto tako,povecati broj eksperimenata na casovima,tako se gradivo vise nauci
Moj savet-idi vezbaj matis,cak iako ti predaje legendarni Joca Ubica,moze se lepo nauciti za 2,3![]()
Ne,predaje mi TIjana K.,fakultetski profesor,a gradivo je takvo da jednostavno ne shvatam.
Apsolutno se slažem sa ovim.
Ovde je već problem u tebi ili u profesoru, a ne u gradivu.
Onda je problem do tebe,vezbaj,koliko god tesko zvucalo,nije nemoguce
Probaj sledeci sajt: http://www.matematiranje.in.rs/ ,tamo mozes naci sve materijale za vezbanje
No ako ima ljudi koji imaju jake ocene iz matematike u razredu,ne mislis da je problem i do tb?
I za koji ku...penis sluzi ova nova tema,mogao si staru ponovo oziveti![]()
Svaki zadatak u konstrukciji se radi posebno.
Da li mislite da su gimnazijalci preopeterecni,jer se od njih previse ocekuje iz predmeta suprotnog smera?
Pa mi smo kod učiteljice isti dan radili kontrolni iz matematike i diktat i recitovanje pesmice i šta se već radi iz likovnog i muzičkog, i svaki dan smo svašta radili na času, i onda kada smo prešli u više razrede onda smo isto odgovarali sve isti dan i nije nam bio problem jer smo navikli.Kako nemate osecanja?KAko ne razumete da je jednostavno previse da se ima npr. i kontrolni i 2 odgovaranja u jednom danu?