Izivljavanje u gimnazijama 2

ne,zato sto se od gimnazijalaca ocekuje da imaju dovoljno znanja u obe oblasti,da budu prave euridite...
no bilo bi dobro da spoje muzicko i likovno u jedan cas-istoriju umetnosti,i da bace fokus na ostale umetnosti poput filma,stripa i fotografije.
I isto tako,povecati broj eksperimenata na casovima,tako se gradivo vise nauci ;)
Moj savet-idi vezbaj matis,cak iako ti predaje legendarni Joca Ubica,moze se lepo nauciti za 2,3 :D

ne,zato sto se od gimnazijalaca ocekuje da imaju dovoljno znanja u obe oblasti,da budu prave euridite...
no bilo bi dobro da spoje muzicko i likovno u jedan cas-istoriju umetnosti,i da bace fokus na ostale umetnosti poput filma,stripa i fotografije.
I isto tako,povecati broj eksperimenata na casovima,tako se gradivo vise nauci ;)
Moj savet-idi vezbaj matis,cak iako ti predaje legendarni Joca Ubica,moze se lepo nauciti za 2,3 :D

Apsolutno se slažem sa ovim. :ok:

Ne,predaje mi TIjana K.,fakultetski profesor,a gradivo je takvo da jednostavno ne shvatam.

Ovde je već problem u tebi ili u profesoru, a ne u gradivu.

Apsolutno se slažem sa ovim. :ok:

Ovde je već problem u tebi ili u profesoru, a ne u gradivu.

Onda je problem do tebe,vezbaj,koliko god tesko zvucalo,nije nemoguce
Probaj sledeci sajt: http://www.matematiranje.in.rs/ ,tamo mozes naci sve materijale za vezbanje :D
No ako ima ljudi koji imaju jake ocene iz matematike u razredu,ne mislis da je problem i do tb? :confused:
I za koji ku...penis sluzi ova nova tema,mogao si staru ponovo oziveti :lol:

Svaki zadatak u konstrukciji se radi posebno.

Kako nemate osecanja?KAko ne razumete da je jednostavno previse da se ima npr. i kontrolni i 2 odgovaranja u jednom danu?

imas sad internet i tv kanale tako da mozes neko gradivo sebi da napravis zanimljivim, ako to profesor vec ne radi nego samo predaje. u smislu d anesto lakse zapamtis
meni je bilo najgore recimo sa istorijom ali sad volim da gledam ponekad tv histori. ali mi je bilo tesko da se bakcem samo onako iz knjige da pamtim redosled dogadjaja. a neki u odeljenju su bas uzivali u tome.

Kako nemate osecanja?KAko ne razumete da je jednostavno previse da se ima npr. i kontrolni i 2 odgovaranja u jednom danu?
Pa mi smo kod učiteljice isti dan radili kontrolni iz matematike i diktat i recitovanje pesmice i šta se već radi iz likovnog i muzičkog, i svaki dan smo svašta radili na času, i onda kada smo prešli u više razrede onda smo isto odgovarali sve isti dan i nije nam bio problem jer smo navikli.
Ne verujem da baš mnogo ljudi svaki dan odgovara tri predmeta, to bi bilo 5 dana x 3 ocene = 15 ocena nedeljno, i 4 nedelje x 15 ocena nedeljno=60 ocena mesečno, podeliti sa brojem predmeta 60/15=4, dakle 4 ocene iz svakog predmeta mesečno, to ipak mislim da je jako nerealno. Biologija npr. ima 2 časa nedeljno, 8 časova mesečno, iz čega bi se izvukle četiri ocene? (sem ako je jedna za rad na času, jedna na kontrolni, jedna na popravljanje kontrolnog, a jedna za, ne znam, domaći ili neki radni listić koji se popunjavao na času), a većina drugih predmeta isto ima dva časa nedeljno (sem matematike, srpskog i još par njih)
Tako da ako jedan dan dobiješ tri ocene, bar dva dana nećeš dobiti nijednu ocenu, pa lepo imaš vremena da sedneš i da spremiš za taj dan odgovaranja
I opet da ponovim da su škole tako funkcionisale od kada su izmišljene

Priroda je stroga i u njoj nema kukanja i sažaljevanja.

Poslednja izmena:

Back