izguubljen slucaj...

decko,ae ti uzmi stapic za usi,ili nesto duze i ostrije,pa ga bas jako grni u uvo,moze?
ja se ne hvalim ocenama,niti sam ih spominjala
kazi mi-kako ti to bolje znas istoriju od mene?
objektivno-to se na forumu ne moze pokazati
tako da mozes samo da *****s

Pa ti si rekla da znas zasigurno bolje od mene istoriju? Na sta sam ja odgovorio argumentom da ja mislim da ja znam bolje od tebe? :think:
Tako da bi ti trebala meni da objasnis kako ti to onda zsnas bolje od mene?! :think:

Pa ti si rekla da znas zasigurno bolje od mene istoriju? Na sta sam ja odgovorio argumentom da ja mislim da ja znam bolje od tebe? :think:
Tako da bi ti trebala meni da objasnis kako ti to onda zsnas bolje od mene?! :think:

kada to tacno?
ja sam rekla za religiju
to su decko razlicite stvari
a sto se toga tice,ja sam tebe pitala za tvoje iskustvo sa tim,na sta si ti odg smejanjem,i recima kako ti sigurno znas bolje zato sto studiras istoriju
kao da to ima veze:roll:

lazem-bilo je ovako
ti si krenuo da *****s
na sta sam ja rekla koliko sam potkovana o religiji
na sta si ti opet *****o
i rekao da je to cudno,buduci da ti studiras "istoriju"
na sta sa te ja pitala kakvo je tvoje iskustvo o religiji
na sta si ti odg nesto levo

Monomax, bro, znaćeš kada ukapiraš da život nije sudski proces i da je SLUČAJ izgubljen tek kada ta osoba završi na 2m bez geometra! Ne znam zašto te to pogađa, nek' radi i nek' priča šta mu/joj je volja, život je isuviše kratak da bismo se obazirali na to ko je u pravu, a ko ne!

P.S. Nisam imao sličan "slučaj", jer ne gledam "vašim očima"!!! Tj. za mene je samo smrt izgubljen slučaj,a taj proces traje čitav život... :andjeo:

naravno milijardu izgubljenih slucajeva... sam nikad sebe ne stavljam kao uzrok problema... a i izgubljeni se uglavnom prepustaju svom ništavilu, noralmalan svet makar malo evoluira... to je patologija, naravno da ces im uvek biti lajt otiv u zivotu na ovaj ili onaj nacin... al sta sad nisi ti nikom uciteljica zivota...

ZAPRAVO, sve se svodi na to da ti izgubljeni, oni ni ne zele pomoc ni nista, zele da tonu, covek ono sto zeli to i ostvari, kad tad, to je moja loika, stoga - ćao

Back