izgubljeno..

Izgubila sam narukvicu shto mi je poklonio za proshli rodjendan...:sad2:

dva sata sam puzala po stanu i trazila....i ..:sad2: nema je...

a on...a shta ce....nisam je namjerno bacila...zna da je nikad nisam ni skidala s ruke...

Tacno. Nazalost, on je jedan od onih ljudi koji kad uradis nesto pogresno, makar bilo i nenamjerno,mora da prodje kroz svoju fazu "rekao sam ti", osudjivanja i sl. Srecom to kratko traje. Jeste njegova mana i jeste povelika, nisam uspjela da mu ukazem na losu stranu takvih postupaka za 6 godina pa necu vise ni da se trudim..
Da, i ja imam mane:D

Gubiš, prdiš i hrčeš :hahaha::hahaha:

Dragi muškarci, ne poklanjajte narukvice vašim dragim devojkama, ženama, sigurno će ih izgubiti

:zcepanje: znaci....samo sam cekala...:mrgreen:

Ebiga....mozete kupovati...ali eto shto se mene tice....gledajte kako se narukvica kopca...ova moja je imala shebanu kopcu....onoj curi shto je izgubila dve su bile prevelike....ili obratite paznju ili ne uzimajte...:D

i kad mi je davao ovaj upaljac,zamolio me da se potrudim da ga ne izgubim...ja :heart: svoju mackicu :mrgreen:

:zcepanje: znaci....samo sam cekala...:mrgreen:

Ebiga....mozete kupovati...ali eto shto se mene tice....gledajte kako se narukvica kopca...ova moja je imala shebanu kopcu....onoj curi shto je izgubila dve su bile prevelike....ili obratite paznju ili ne uzimajte...:D

i kad mi je davao ovaj upaljac,zamolio me da se potrudim da ga ne izgubim...ja :heart: svoju mackicu :mrgreen:

Pronašao sam rešenje pre par postova : Rajsnedlama se pričvrsti narukvica i nema spadanja :hahaha::hahaha:

Back