Izgubljeno-nenadjeno

Zene moram da vas pitam nesto.
Koliko cesto gubite stvari i sta najcesce gubite i zaboravljate?

Ja sam cula da neko izgubi olovku, upaljac, pa i telefon negde zaturi, al ja sam izgubila cipele!
Sad sve razmisljam da sam negde isla u njima, morala sam se u njima i vratiti, a ne secam se da sam se vracala bosa, sto znaci da moraju biti u kuci, jel.
Elem, njih nema pa nema! Celu kucu sam prerovila.
Aj recite mi da se i vama to desava :)
Prilikom selidbe, moj bivsi mi je iz starog stana preselio 5 pari obuce od kojih je bila po jedna od svakog para ito, sto je najsumnjivije onih koje sam najvise volela.
E sad, pitam ga juce "Jel, da mi nisi frkno cipele u kontejner, imas obicaj" a on kaze "Ti stvarno nisi normalna"
Sad mi nista nije jasno...:sad2:

Podugacak je "spisak", ali dovoljno je reci - zaboravljam papircic na kome sam zapisala sta treba da kupim kad idem u dragstor.

Podugacak je "spisak", ali dovoljno je reci - zaboravljam papircic na kome sam zapisala sta treba da kupim kad idem u dragstor.

Pre koji mesec krenem ja na intervju za posao..i na jedno papirče sam zapisivala neke ključne podatke o firmi koje bih trebala da znam, pojedine rečenice koje sam osmislila a koje su zvučale kul...
Uglavnom nešto tipa podsetnika pošto uvek stižem na intervjue, ko i na ispite po pola sata ranije pa reko taman da ponavljam malo, da se psihički spremim.
I dođem pred firmu i skapiram da sam izgubila papirče. Bilo mi u džepu i ispalo mi negde.
i tako pola sata sedim pred firmom i doživljavam nervni slom za nervnim slomom jer sam od panike zaboravila i ono što sam znala :worth:

Pre koji mesec krenem ja na intervju za posao..i na jedno papirče sam zapisivala neke ključne podatke o firmi koje bih trebala da znam, pojedine rečenice koje sam osmislila a koje su zvučale kul...
Uglavnom nešto tipa podsetnika pošto uvek stižem na intervjue, ko i na ispite po pola sata ranije pa reko taman da ponavljam malo, da se psihički spremim.
I dođem pred firmu i skapiram da sam izgubila papirče. Bilo mi u džepu i ispalo mi negde.
i tako pola sata sedim pred firmom i doživljavam nervni slom za nervnim slomom jer sam od panike zaboravila i ono što sam znala :worth:

:hahaha: Ma veruj, bolje je cak i to (bar je pred firmom i valjda jednom u zivotu), a ovo je cesto i pred poznatim ljudima, pa se pitam da li da nasumicno obavljam kupovinu (i sta mi treba i sta mi ne treba praveci se da znam :lol: ), ili je bolje da se vratim kuci i donesem taj papairic. :lol:

U svakom slucaju, samo im kazem, "radite vi svoj posao, sama cu da se uzluzim, nego hocu da razgledam malo".....a to je ustvari sve dok se ne setim sta bese pisalo na onom papiricu. :mrgreen:

ja i ne znam sta sve imam..posle se iznenadim kad ga nadjem...pare, nakit, parfemi...nadjem karmin u nekoj tasni, mindjuse...
telefon nikad ne znam gd emi je...punjac uvek zaboravim ali "znam gde je"...pasos, dokumenta, racuni....ustvari nekad mi se cini da cu zaglaviti u zatvoru jer vise ne znam ni koji su mi racuni placeni, ni koji su aktivni, ni koji cekovi i karyice su blokirani....treba mi sekretarica....cistacicica....a sto volim kad otvorim orman, pa nadjem nove stvari..broj cipela mi samo raste....meni cipele ne propadaju i onda se kutije gomilaju...tako...ja ustvari nista ne gubim...posto mi treba smao ono sto mi je nadohvat ruke, ono sto ne vidim, ja sam zaboravila...:)

Back