Izgubljeno dok tražim

Majstorski uvezuješ ove stihove:ok:...a ja prebirem po glavi i pitam se koja li bi ovo mogla biti stilska figura ,hm..možda opkoračenje...ali ..opet svaki drugi stih ima dva značenja..nešto kao polisemija..hm,stvarno ne znam:think:Hajd otkrij tajnu;)

RiadaT.;bt291559:
Majstorski uvezuješ ove stihove:ok:...a ja prebirem po glavi i pitam se koja li bi ovo mogla biti stilska figura ,hm..možda opkoračenje...ali ..opet svaki drugi stih ima dva značenja..nešto kao polisemija..hm,stvarno ne znam:think:Hajd otkrij tajnu;)
Hvala RiadaT :) stil... vezani ili kako ti napisa opkoraceni, uglavnom je poslednja rec u stihu zapravo prva rec u sledecem stihu. Kada je ovako napisano teško je odrediti gde staviti zarez ili tacku. Dešavalo mi se da pri svakom novom citanju imam drugaciji osecaj, zato kada me uhvati da pišem na ovaj nacin zareze i tacke izostavljam. Nisam sigurna u tacnu definiciju stila a ja pišem kako mi kad naiđe inspiracija, zato bi najpribližnija definicija stila bila, slobodni stil. Zapravo se igram pisanja i u tome uživam :)

Da ne tražiš i ti ko Marsel Prust izgubljeno vreme:D samo za to ti treba više od jedne pesme i to da budu dugačke ko njegove rečenice:lol:
A da svratiš na sajt "izgubljeno nadjeno",možda tamo ima nešto;)

Back