Izgubljeno detinjstvo....

Sto se tice mog djetinjstva,bilo je sve OK.Niceg nije manjkalo.Najvise bi volio da sam osto djecak od 10 godina koji nema pojma ni o cemu.
Posle ovoga sto cu da kazem vecina ce pomisliti "kakav idiot":
kad odrastes,samo problem,i to sve jedan na drugi,samo gledas da "umocis" nedje,prljave misli imas,postajes sam prljav,bezbriznost nestaje...bullshit...
Moje djetinjstvo je bilo OK,bez problema,sve mi je priusteno

eh...istina...

Sto se tice mog djetinjstva,bilo je sve OK.Niceg nije manjkalo.Najvise bi volio da sam osto djecak od 10 godina koji nema pojma ni o cemu.
Posle ovoga sto cu da kazem vecina ce pomisliti "kakav idiot":
kad odrastes,samo problem,i to sve jedan na drugi,samo gledas da "umocis" nedje,prljave misli imas,postajes sam prljav,bezbriznost nestaje...bullshit...
Moje djetinjstvo je bilo OK,bez problema,sve mi je priusteno

Pa....sta fali ''prljavim'' mislima.....i sta je tu uopste prljavo....lol....

naravno da svaku tvoju argumentaciju povezujem u analizi licnosti...
sada ovo sto se tice pedagoga ne bih da tumacim, jer licno njih ne smatram nekim odgovarajucim za pomoc licnosti koja ima problem u raskoraku izmedju sebe i okoline...
sta vise i ja sam moguce da .......*some text missing*]

Nisam sigurna, ali mislim da si promasio temu.
To kazem na osnovu nekoliko recenica, posto ne citam referate na ovom pdfu

@Bulletdodger
Mozda masterxone nema slicne ambicije kao ti:mrgreen:

pa ono...uvek shit,od pocetka,kao satro ntrba biti nezadovoljan kakvih ima,ali od uvek pamtim probleme po svim osnovama i u svim slojevima porodice i familije,nezadovoljstvo,manjak ljubavi,osecaj da si medjusobno nistimo zivote...nezamislive rstve su se zbivale,kewa otkacena,od 20 kao svoj zivot meni posvetila pa hoce da me klonira da zivim njene ideale,cale izheban u zivotu,uvek hteo dobro,patrijarhalno dete,a ne svojeglavog isterivaca pravde sa kilometarskom jezicinom koji toooliko odskace od druge dece....sve je greska al volim da zivim...i bice bolje...tek gradim zivot...nekad ih mrzim,al znm da me ipak vole...imam ekipicu,punu kapu potencijala,sta da radim,bogomi ne suvise materijalnog,ko sto jedincima prilici ali dosta je i meni lepo...volim i sama da se izborim za svoje...u svakom smislu...i nije lose kad qliras i bivas makar kompromisan,kono plemenit....ustv,moz i neam srece i razloga...AL JA SAM SRECNO DETE!!!

hmmmmmm.....pa iskreno, ne znam da li bih ga definisala kao srecno ili ne.... Oca nisam vidjala, ni sada ga ne vidjam bash chesto, a dosta sam emotivna pa me je to pogadjalo......razveli su se pre deset godina i dan danas ne govore......Ali ma koliko on bio losh otac, majka mi je najbolja na svetu i pruzhila mi je kolichinu ljubavi koju mali broj dece dobije od oba roditelja zajedno...... Tako da mozhe se reci da i nisam loshe proshla :)

Back