IZGUBLJENA

Dok sam trazila tebe,izgubila sam sebe.
Nasla sam te, ali kad sam te pronasla izgubilo se se nesto. Sad se pitam dali si to stvarno bio ti ili samo u mom secanju ostao onakv kakvog sam te napustila .
PRIZNAJEM NI NA JEDNO TVOJE PITANJE NISAM ZNALA DATI PRAVI ODGOVOR.......osudio si me , proterao , ......Pitam se zasto si me tako kaznio ?
Sad tumaram ovim sivim hodnicima,sireci oci ka nebu ali ono potamni dok trazim odgovor i spas
Izgubljena i sama napravila sam oko sebe visoki zid sarenila, mali cirkus , letim pomocu balona ,branim se laznim osmesima i veselim pesmama
Znas ti i a znam i ja da to nisam ja
.....nemam jos mnogo vremena ,u ovom lavirintu samoce ,izgubljena JEDINI SPAS SI TI
56970.jpg

...ovako se ne smije pisati Svjetlanaa
imati Nik Flamengo_izvodjaca
a ne izliti sav bijes ili bol u igri
i pjesmi toj
nedorecenost je
tvom pisanju nedostaje puno
ali sve sto si napisala
mora pjesma imati
ako je pjesma
nedostaje kicenje srceparajuce
nedostaje dosadna dotjeranost
nedostaje vremenska dimenzija
i sve ono sto danasnja ili 'savremena' pjesma
ima...
Lijepa Oaza zivota uklesana u Vremenu,
eto to je ovo sto si napisala,-Svjetlanaa...:super::bye:

...nikada ne traži onog tko te ostavio, odbacio, ponizio...čak i - protjerao, kako kažeš....grijeh je tražiti ljubav od onog što te više ne voli jer da te je volio
ne bi to uradio....a svuda oko tebe ima predivnih ljudi....ne gubi vrijeme jer na taj način će se on osjećati pobjednikom...a ti sve usamljenija i jadnija...

Niti si izgubljena, niti si izgubila sebe...to je tek trenutačni osjećaj nemoći pred bičem života...
Ljubav se smije nazivati ljubavlju tek kada je obostrana....sve ostalo je izraz naših pogrešnih očekivanja.
Za ljubav se ne moli, za ljubav se ne ponižava...zadrži dostojanstvo i okreni novu stranicu... :zag:

Back