Slatkodevojce
Obećava
- Poruka
- 78
Cao svima znam da ovo ne trebam da pisem ovde niti ima potrebe ali imam potrebu nije mi dobro tuzna sam i ne znam sta cu, izgubila mi se mala macka... Beba, moja medena koju mnogo volim vec je 4 ipo ili 5 meseca samnom, mala je bas kao da je zardjala imam veliku macku koja ju je rodila i jos jednog malog macora brata od moje cice tako joj je ime mnogo mi je lose nema je od 21:00h trazila sam je do sad sad je 4 i 18, videla sam neku mackicu kao nju htela sam da je uzmem mislila sam da je ona ali ta macka, je begala od mene mnogo znacj da nije ona jer je moja mnogo umiljata moja medena ona je bila moje dete bukvalno... Posle toga sam videla istu macku ubijenu skroz zgazenu ali videle su joj se samo nogice crno bela ista kao moja... Pocela sam da placem misljuci da je ona ali ko, da to nije sveze a moja medena je oko 21h tek nestala, dal je, neko uzeo ili nesto ne znam, ja sam, otisla do grada brat me zvao, da, mi, javi, da, je nema, ni, u, kuci ni u dvoristu, previse sam tuzna mnogo je volim..... Moj otac jos ne zna za to covek radi sad kad bude dosao s, posla za pola sata sat kad se zavrsava smena poludece vrv cemo je opet traziti odma jer je on voli, ona je moj zivot smisao mog zivota postala... Nedostaje mi ne znam sta cu