Izgubljena macka

Slatkodevojce

Obećava
Poruka
78
Cao svima znam da ovo ne trebam da pisem ovde niti ima potrebe ali imam potrebu nije mi dobro tuzna sam i ne znam sta cu, izgubila mi se mala macka... Beba, moja medena koju mnogo volim vec je 4 ipo ili 5 meseca samnom, mala je bas kao da je zardjala imam veliku macku koja ju je rodila i jos jednog malog macora brata od moje cice tako joj je ime mnogo mi je lose nema je od 21:00h trazila sam je do sad sad je 4 i 18, videla sam neku mackicu kao nju htela sam da je uzmem mislila sam da je ona ali ta macka, je begala od mene mnogo znacj da nije ona jer je moja mnogo umiljata moja medena ona je bila moje dete bukvalno... Posle toga sam videla istu macku ubijenu skroz zgazenu ali videle su joj se samo nogice crno bela ista kao moja... Pocela sam da placem misljuci da je ona ali ko, da to nije sveze a moja medena je oko 21h tek nestala, dal je, neko uzeo ili nesto ne znam, ja sam, otisla do grada brat me zvao, da, mi, javi, da, je nema, ni, u, kuci ni u dvoristu, previse sam tuzna mnogo je volim..... Moj otac jos ne zna za to covek radi sad kad bude dosao s, posla za pola sata sat kad se zavrsava smena poludece vrv cemo je opet traziti odma jer je on voli, ona je moj zivot smisao mog zivota postala... Nedostaje mi ne znam sta cu

Skoro u svakom gradu postoji facebook grupa koja okuplja prijatelje kuca i maca, e tamo bi trebalo da okacis sliku mace tamo, i da napise lokaciju i vreme kada je nestale.
Takodje mozes da ostampas plakate sa slikom mace koja je nestala, i da okacis u okolini gde zivis.

Saveti kako da, je nadjem dal, da okacim ono trazim macku dobija nagradu ko nadje
Pa ako je ovo tacno, treba da znas da macke vole da istrazuju. Posebno ako su napolju ne mozes da ih sprecis u tome kao pse na primer.
Idi danas je potrazi, ako je nema, izstampaj slike, zalepi ih po tvom kraju, verovatno nije mnogo daleko otisla.

A i to je bilo uvece, one su noćne zivotinje, pa ne bi trebalo to da ti bude cudno

Ps: kao sto si na kraju shvatila da si pogresila u vezi onog momka, msm dozivela prosvetljenje tako ce na kraju i tvoja macka da dodje ♡

Male mačiće nikad ne bi trebalo da puštaš u dvporište same jer su radoznali i znaju tako da se zagube negde i desi se i da ih neko pokupi jer misli da su lutalice...Ništa,napravi oglas sa slikom,deli po društvenim mrežama,isto i odšampaj(obavezno stavi i neki broj na koji mogu da te kontaktiraju) pa okači po kraju...ako je neko nađe ili je uzeo javiće ti. A može i sama da se pojavi jer paaa...mačka...oni odlaze kad im se ćefne,dolaze kad im se ćefne...
I da znaš za ubuduće da ako ih pustiš napolje budeš s njima da ne dobiju fiks ideje da odlutaju negde.

Back