je on sve te svoje verenice dovodio kod njega kuci kod roditelja i naravno da nisu spavali odvojeno i sad ona sirota treba da dodje da spava na nekom rasklimatanom krevetu na kom su spavale npr. Vedranka. Verinka,Vanja i ostala budibogsnama imena a verovatno i nije menjao posteljinu odkad je poceo da ih dovodi da bi svakoj posle prepoznao miris(a verovatno ih tako i razlikuje) citala sam ovde da muskarce to pali.
Ili udje u kuhinju da skuva caj i njegova majka joj kaze e dete da si ti meni ziva i zdrava Verinka je umela takav caj da mi skuva i pitu da umesi a tek ribu kako je znala da spremi i salate da pravi a i ti nisi losha ne kazem ali Verinka, Verinka, Verinka i tako onda njoj sve odzvanja to njeno ruzno ime u glavi nije lepo kleti, ali tada u tom njenom braku u koji ona eto po najnovijem ulazi cista, pocnu da se stvaraju razne projekcije te Vedranka je radila ovo ovako te onako i to svaki dan svaku noc samo uporedjenja uporedjenja a i ovako je sirotica krhka i nije bash neka lepota spolja a i taj osecaj da je svi gledaju kao snajku koja je dosla posle Verinke ma uzash, pakao nije problem u ljubavi problem je u toj cinjenici koja postoji i kako da se izbrishe. Nikako!
Pitam se samo sto je onda i nije ozenio tom Verinkom (mozda i jeste) i sto Verinka onda i nije ostala u njegovoj kuci kad je tamo bila nije trebao ni da se odlucuje na taj korak ako nije bio spreman da ga sprovede do kraja, ne bih da sudim ali oprostite to je po meni karakteristika labilnih ljudi i sta ona da ocekuje isto tako da se veri s njom i kaze joj pre isteka sest meseci ajde molim te vrati se kuci i oprosti ali ja bih da raskinem ovu veridbu jer mi se sada svidja neka nova.
Tip je najblaze receno vrlo specifican.